Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vimpelgatan 21

Västra Hamnen/Dockan Malmö

3 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vimpelgatan 21

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 603/1502
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 475 000 kr
Avgift: 5 953 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,686%
Driftskostnad 5 200 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar En schablonmässig uträkning då lägenheten stått tom den senaste tiden.
Pantsatt Ja
Allmänt Andel av årsavgift: Okänd

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006/2007
Energideklaration
Utfärdad den 4 april 2011
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
På bästa läge i underbara Västra hamnen finner vi denna välplanerade 3a med enastående havsutsikt, mycket ljus tack vare fönsterpartier från golv till tak samt stor terrass om 35 kvm i söderläge! Optimalt!

Hall
Sex trappor och högst upp i huset tar vi oss med hiss där vi sedan gläntar på dörren till en lägenhet utöver det vanliga! Hallen välkomnar med sobert vita väggar och vackert parkettgolv. Här finns naturlig plats för avhängning och förvaring tack vare två stora dubbelgarderober direkt till vänster. Hela lägenheten är utrustad med golvvärme.

Kök
Tar vi direkt höger från hallen kommer vi istället till köket, på fortsatt parkett och med öppen planlösning där vi kan njuta av öppen havsutsikt under matlagningen. Härligt! Köksinredning går i vitt med stor kyl och frys samt micro och ugn i rostfritt samt bekväm höjd. Flera skåp och lådor slukar all tänkbar köksutrustning och det röda kaklet tillsammans med grå bänkskiva blir en snygg kontrast till det övrigt vita! Samspelt!

Sovrum
Vägg i vägg köket finner vi det ena sovrummet, även här med klassisk parkett samt vita väggar. Här samsas stor säng med skrivbord och bokhylla och tre garderober tar hand om kläder, skor samt övriga textilier. Flera fönsterpartier släpper in mycket ljus och även härifrån kan vi njuta av extraordinär utsikt över havet! Underbart!

Vardagsrum
Med öppen planlösning från köket samt generösa kvadratmeter finns här med enkelhet plats till stor matsalsmöbel och middag för flera! Här syns inte skymten av några grannar och känslan av total frihet gör sig återigen påmind då hela vardagsrummet bjuder på fri utsikt över havet tack vare fönsterpartier från golv till tak! Härligt!

Badrum
Från hallen, och i anslutning till det stora sovrummet döljer sig badrummet. Helkaklade väggar i snygga grå nyanser ger ett fräscht intryck och blir en snygg kontrast till det vita dubbelhandfatet med kommod samt det inkaklade badkaret i gråvit mosaik. Läckert! Handdukstork ger mervärde!

Sovrum
Vidare tar vi oss vidare till det stora sovrummet, även här vilar vi fötterna på enhetlig parkett och väggar går i sobert vitt. Stort fönsterparti mot terrassen släpper in mycket ljus och tre garderober sköter om förvaringen!

Terrass
Både från hallen och från sovrummet kan vi slutligen ta oss ut på den fantastiska terrassen! 35 kvadratmeter i söderläge blir pricken över iet och gör denna lägenhet till något utöver det vanliga!
Välkomna!
Penthouse på bästa läge! Välplanerad 3a med fönster från golv till tak och enastående utsikt över havet! 35 kvm terrasssamt genomgående fräschör gör detta till en lägenhet utöver det vanliga! Välkomna!

Förening

Vimpelgatan 21

Förening

Brf Vindöga

Allmänt om föreningen

Brf Vindöga bildades 2006 och byggnaderna uppfördes under åren 2006-2009. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och föreningen består av 4 hus med adresserna Vimpelgatan 17-21 samt Signalgatan 15. Totalt finns 66 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Örehus Fastighetsförvaltning.

HUSETS SKICK

2020 - byttes alla belysningsarmaturer.
2018 - spolades avloppsstammar och kamera installerades i garaget.
2015 - utfördes balkongrenovering.

I dagsläget finns inga större renoveringar planerade (2020-04-16).

EKONOMI
Föreningen ser positivt på dess ekonomi och tack vare ett starkt kassaflöde har föreningen kunnat göra en extra amortering på 800 000 kr. Tack vare föreningens goda ekonomi har en avgiftssänkning kunnat ske på ca 10% under 2017. Senaste avgiftsjusteringen i föreningen var 2017 då avgifterna alltså sänktes med 10%. I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (2020-04-16)

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

TOMTRÄTT
Brf Vindöga innehar marken med tomträtt. 2017-01-01 trädde det nya tomträttsavtalet i kraft som löper på en period om 10 år. Den årliga tomträttsavgälden sänktes med ca 200 000 kr från föregående period (från ca 900 000 kr till ca 700 000 kr). Friköp av marken kan ske under avtalsperioden om föreningen önskar och parterna är överens om pris. Föreningen har haft diskussion uppe gällande friköp, men det är ej aktuellt i dagsläget.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till ett mediapaket via Telia. I kanalpaketet Lagom ingår bredband (100/10 Mbit) via fiber samt IP-telefoni.
Ett obligatoriskt tillägg om ca 220 kr/månad tillkommer utöver avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningens källare finns förråd, garage samt utrymme för cyklar och barnvagnar. I källaren finns även en oinredd gemensamhetslokal.

Brf Vindögas mysiga innergård är ritad av Heidi Palmgren som är en av Sveriges mest erkända Trädgårdsarkitekter.

I föreningen finns ett miljöhus.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

PARKERING
Föreningen har ca 50 garageplatser i källaren som kostar ca 850 kr/mån. Åtkomst via hissen och separat kösystem tillämpas. I området råder boendeparkering.

ÖVRIGT
Föreningen har ett trädgårdsutskott och en gång om året samlas frivilliga för städning av gården. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Flagghusen. Samfälligheten förvaltar gemensamma delar av området.

Mer information finns på föreningens hemsida: https://brfvindoga.wordpress.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-04-16) samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter