Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vimmerbyvägen 7

Husie Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vimmerbyvägen 7

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1103
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3 436 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, telefoni
Andel i föreningen: 1,76339%
Andel av årsavgift: 1,76399%
Driftskostnad 4 272 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 872 kr
Kommentar Denna kostnad kan variera beroende på leverantör och förbrukning
Pantsatt Nej
Allmänt Stor terrass som erbjuder härlig eftermiddagssol med utsikt över innergård.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Lejonhjärta 4
Nu har du chansen att förvärva en ljus och genomgående 2:a på markplan med uteplats om hela 36 kvm i nya bostadsområdet Gyllins Trädgård i Husie. Här bor du i lummig omgivning med naturparken som närmsta granne och endast 10 min till centrum. Välkomna på visning!

Hall: Vi välkomnas av en öppen och ljus hall med vacker parkett på golv och vitmålade väggar, vilket är genomgående för hela lägenheten. Den väl tilltagna garderoben rymmer det mesta inom förvaring och erbjuder även goda avhängningsmöjligheter.

Badrum: Ett klassiskt inrett badrum med kakel och klinker i vit nyans. Här finns badkar, handfat med vit kommod, handdukstork, stor spegel ovan handfat samt tvättmaskin. Med en ljus och fräsch inredning tillsammans med goda ytor för förvaring passar detta badrum perfekt för den som önskar ett badrum med det lilla extra!

Vardagsrum: Rakt fram i hallen når vi vardagsrummet som binds ihop med köket i en öppen planlösning. Här sitter du med utsikt över terrass och lummig innergård. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum bidrar till såväl bättre sällskapsytor som möbleringsmöjligheter där en stor soffgrupp och tillhörande bord enkelt får plats.

Kök: Ett luftigt och fräscht kök där man valt att ta bort vägg som avskärmat vardagsrummet. Detta bidrar till att rummet känns betydligt större och att man lättare kan umgås mellan rummen. Köket är inrett med vita köksluckor och rostfria vitvaror. Svart kakel ovan diskbänk, integrerad diskmaskin, keramik häll, inbyggd mikrovågsugn samt bra förvaring i skåp är några av de attribut som erbjuds i detta fräscha kök!

Sovrum: Ett härligt drömskt rum med plats för större säng och tillhörande sängbord. Här erbjuds även en inbyggd garderob som bidrar till goda förvaringsmöjligheter. På golv ligger parkett och väggarna är målade i vit nyans. Med fönster ut mot innergård öppnas rummet upp något och välkomnar den omgivande naturen.

Terrass: En stor terrass som till sin väldiga yta erbjuder plats för såväl solstolar som matplats för minst 8 personer sittandes. Bjud in till goda grillkvällar eller avkopplande fikastunder i varm eftermiddagssol!
Nu har du chansen att förvärva en ljus och genomgående 2:a på markplan med uteplats om hela 36 kvmi nya bostadsområdet Gyllins Trädgård i Husie. Här bor du i lummig omgivning med naturparken som närmsta granne och endast 10 min till centrum. Välkomna på visning!

Förening

Vimmerbyvägen 7

Förening

Brf Trädgårdsmästaren i Husie

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästaren i Husie är en äkta förening och föreningen äger marken. Föreningen bildades 2011 samtidigt som ett flerbostadshus i fyra våningar och ett radhus i två våningar uppfördes med totalt 44 bostadsrättslägenheter

HUSETS SKICK:
Föreningen planerar att måla panelen utvändigt. Med tanke på byggnadens låga ålder finns inga omfattande renoveringar inplanerade framöver.

AVGIFT
Det finns inga beslutade eller planerade avgiftshöjningar.
I avgiften ingår inte varmvatten, en avläsning på förbrukning sker månadsvis och debiteras sedan på avgiftsavin.

EKONOMI
Föreningens syn på ekonomin är väldigt god.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och i dagsläget finns ungefär 44 parkeringsplatser (ca 200kr/måndad) separat kösystem tillämpas.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Telia. Kabel-tv, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften (216kr). Samtalsavgifterna betalas separat.

ÖVRIGT
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
I samband med överlåtelse uppkommer en överlåtelseavgift på 2,5% som debiteras säljaren. Eventuell pantsättningsavgift och medlemsavgift debiteras köparen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter