Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västra Skrävlingevägen 199

Gula Höja Malmö

2 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västra Skrävlingevägen 199

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 102,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 281
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr Accepterat pris
Avgift: 5 373 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, elavgift
Andel i föreningen: 0,20399%
Andel av årsavgift: 0,20403%
Pantsatt Nej
Allmänt I den presenterade månadsavgiften ingår följande obligatoriska tillägg:

- Värmeavgift 1093kr
- Kabel-tv/bredbandsavgift 66kr
- Elavgift 25kr
- Balkonginglasning 357kr

Totalt: 5373 kr

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F
Energideklaration
Utfärdad den 2 maj 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 157 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Högatorp 5
Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Vi kommer in via en säkerhetsdörr, och in i den rymliga hallen som rymmer både plats för avhängning och förvaring. Målade ytskikt i naturtoner och på golvet löper enhetligt vackert laminatgolv vidare in i nästintill hela bostaden.

Kök
Modernt och stilrent kök från IKEA, totalrenoverat 2018. Här har man renoverat med eftertänksamhet och tänkt till i färgvalen. Skåpinredning till större delen i beige högglans, bryts av med ett mindre parti i valnöt och kombineras med kakel ovan bänkskivan som samspelar med övriga nyanser i rummet. Utrustning så som inbyggd kyl och frys, ugn, diskmaskin, spishäll samt spisfläkt. Samtliga vitvaror har energiklass A++. Här ryms även en matplats om 4–6 personer. Ljust målade väggar med laminatgolv i kakelimitation.

Vardagsrum
Ett stort och luftigt vardagsrum som tack vare sin storlek erbjuder gott om yta för sociala sammanhang. Här ryms både en större soffgrupp, men även ett större matbord om 6–8 personer. Större fönsterpartier skänker mycket ljusinsläpp tillsammans med utgången till den härliga inglasade balkongen vänd mot sydöst. Väggarna i sober kulör skapar en röd tråd genom hela bostaden. I anslutning till vardagsrummet når v ett av bostadens 3 sovrum.

Badrum
Luftigt, ljust och mycket rymligt badrum som andas elegans och går i samma stil och sobra kulörval som bostadens övriga rum. Här finns flera stilrena, genomtänkta detaljer och fräsch känsla. Helkaklade väggar i beiga toner som matchas med samma klinkergolv. Utöver WC och handfat med förvaring inrymmer badrummet även ett rymligt badkar, handdukstork samt led spotlights i tak.

Gäst-WC
Gäst-WC i ljusa toner. Vita väggar bryts av med mönstrat klinkergolv. Här har säljarna tänkt till och utvidgat gästtoaletten och installerat både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en smidig arbetsyta för att hantera tvätt och vik.

Master Bedroom
Lugnt, stort och sobert sovrum som även det innehar samma enhetliga laminatgolv och ljusa väggar. Gott om plats för både sovrumsmöblemang och garderobsinredning om det så önskas!

Sovrum 2 & 3
Även i dessa sovrum finns gott om plats för sovrumsmöblemang och förvaring. Laminatgolv och ljusa väggar återfinns även här och från fönsterna har vi utsikt mot den lugna gården.

Totalrenoverad 4:a på Gula höja!

På utmärkt gavelläge finns nu möjliget att förvärva en totalt renoverad 4:a på populära Gula Höja! Högst upp i huset, med genomgående och förbättrad planlösning, smakfullt renoverade ytskikt samt en stor inglasad balkong finns här allt man kan önska av en bostad. Utöver finns här både kök, badrum samt gäst toalett med tvättmöjligheter som genomgått en påkostad renovering och gör att lägenheten skiljer sig från mängden ytterligare. Generösa sällskapsytor och väl tilltagna rum som tack vare våningsplanet ger minimal insyn, samt ljusinsläpp från två väderstreck. En bostad som måste upplevas på plats!
Varmt välkomna på visning!

Förening

Västra Skrävlingevägen 199

Förening

Riksbyggen Brf Gula Höja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brf Gula Höja är en äkta förening som bildades 1967 och innehar 648 bostadsrätter fördelat över 29 huskroppar, byggnaderna är uppförda 1969-1970 och innehas med tomträtt. Nuvarande avtal gäller till 2020. Fastighetens entréer har porttelefoner samt elektroniska låssystem. För såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen svarar Riksbyggen. Föreningen har gemensamt elavtal med individuell enhetsmätning, som debiteras på månadsavgiften. Föreningen står för elnätskostnader och debiterar för denna samt för arbetet med avläsningen av elen en kostnad om ca 40kr/månad
Läs mer på www.gulahoja.se, där finner du även kontaktuppgifter till styrelsen.

HUSETS SKICK
På grund av husets låga ålder har inga större renoveringar behövts genomföras. Föreningen utför kontinuerligt tillsyn och utför löpande reparation och underhåll där behovet finns.
Föreningen planerar att se över taken inom det närmsta, eventuellt start i under senare delen av år 2016
Vatten- och avloppsstammar i kök och badrum är spolade och filmade år 2013 och visade sig vara i gott skick. Avloppstammarna spolas ungefär vart tredje år.
Fasad 2012
Under 2010 infördes gemensam el
Samtliga fönster byttes 1985 och balkongfönstren är utbytta 1996
För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en rad gemensamma utrymmen som antingen fritt får disponeras av medlemmarna eller nyttjas mot en mindre avgift. Fullt utrustad tvättstuga finns i källaren, även barnvagnsrum samt extra förråd finns i källaren. Utöver gym, bastu och relax, solarium finns även fritidslokal för fest, hobbyrum, boulebana och ett nyrenoverat pingisrum/biljardrum. Goda möjligheter för avfallssortering.

PARKERING
Föreningen har ca 358 garageplatser och ca 321 p-platser för uthyrning. Parkeringsplats 75kr/månad Garageplats 225kr/månad. Till dessa är det separat kö. Ingen längre kö till parkeringplats men det är kö till garageplats.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internetleverantör är idag Sydantenn, och Tele AB. Felanmälan av bredbandet görs till Bahnhof. Fiberinstallation utförd 2015. Från år 2017 kommer alla lägenheter obligatoriskt kopplas på internet med Ownit och det kommer då att tillkomma 66 kr/månaden för bredband på 100mbit.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter