Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vannagårdsgatan 224

Husie malmö

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vannagårdsgatan 224

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 91,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 224
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 5 306 kr/mån inkl kallvatten, kabel-tv och bilplats
Andel i föreningen: 5,64%
Driftskostnad 2 000 kr/år
varav
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus 3-plan
Byggnadsår 2006-2007
Energideklaration Finns för närvarande inte
Rummen disponeras enligt följande:

Hall: Vi välkomnas i en hall som öppnar sig mot kök. Här finns möjlighet till avhängning och placering av hallmöblemang innan vi fortsätter vidare. På golvet ligger klinker och väggarna är målade i ljus kulör.

Kök: Till vänster från hall ligger köket. Vita skåpsluckor, vitvaror i rostfritt och svart kakel ovanför arbetsytan. Köket har öppen kontakt med vardagsrummet och på golv ligger samma klinkers som i hallen vilket ger en enhetlig känsla.

Vardagsrum: Mycket ljust vardagsrum med stort fönsterparti, ljust tapetserade väggar och parkett på golv. Den öppna planlösning ger plats för både soffgrupp och matsalsdel.

Badrum: Till höger från hallen nås det helkaklade badrummet med WC, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Färgerna går i en grå nyans och det finns gott om förvaringsmöjligheter.

Altan: På framsidan finner vi en stor och välskött uteplats perfekt att duka upp för grillmiddagen på eller låta barnen leka.

VÅNING 2:

Hall: Via trappan tar vi oss upp till andra våningen där två sovrum och en klädkammare är belägna. Här finns även en yta som lämpar sig mycket bra för kontorsdel.

Sovrum: Perfekt barnrum med plats för mängder av leksaker och lek. Ljusa väggar och golv samt fondvägg i grönt.

Sovrum: Även detta sovrum utgör ett perfekt barnrum. Även här en mycket behaglig ljus färg på väggar och golv samt fondvägg i brunt.

VÅNING TRE:
Längst upp finner vi det stora sovrummet med härligt ljusinsäp. Väggar och golv går i ljus nyans och här finns gott om plats för den stora sängen.
På trevliga Vannagårdsgatan bor Ni i ett nybyggt område bland många barnfamiljer i en trevlig omgivning. Njut av känslan av nybyggt!

Förening

Vannagårdsgatan 224

Förening

Brf Allén i Husie

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Brf Allen I Husie är en äkta bostadsrättsförening vilken bildades och registrerades 2005. Den bestod då av 5 st lägenheter samt kontorslokaler för uthyrning. Under 2006-2007 uppförde föreningen ytterligare 10 st. Föreningen består idag av 4 st hus med 16 st bostadsrätter samt 3 st lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken husen står på. SBC har anlitats för den ekonomiska förvaltningen. Man tar väl hand om området som är grönskande och trevligt.

PARKERING:
Varje lägenhet har tilldelats en parkeringsplats utomhus. Föreningen debiterar lägenhetsinnehavaren med en obligatorisk kostnad om 314kr/mån för denna plats. Om ytterligare plats önskas vänligen kontakta styrelsen för separat kö.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Ansluten till kabelnät. Leverantör: CanalDigital. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Önskar du ytterligare kanaler, digital kabel-tv eller HDTV finns det möjlighet att utöka. Kontakta Canal Digital för mer information.
ADSL. Fritt att välja operatör.

GEMENSAM EL:
Föreningen har ett mycket förmånligt avtal med Telge-energi. Enhetsmätning tillämpas vilket innebär att du betalar för din egna förbrukning men till ett lågt pris. Den kommer från förnyelsebar el som vind och vatten. Elen faktureras kvartalsvis i efterskott och debiteringen sker via avgiftsavin månadsvis.

EKONOMI:
Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget. Syftet är att hålla en sund ekonomi och förbättra likviditeten i föreningen. Föreningen gjorde en höjning av avgiften 2015 med 5 %. Här var anledningen att få in pengar i kassan då vissa av föreningens byggnader hade enstegstätad fasad och var tvungna att renoveras vilket kostade ca: 2 000 000 kr och påverkade belåningsgraden.
Den slutliga köparen uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningen.

HUSENS SKICK:
Då husen är nybyggda finns inga större behov av renoveringar utöver normalt underhåll och eventuella fasadåtgärder. Föreningen kommer förmodligen att renovera taket på två av fastigheterna under 2018.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 20/6 -17 samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter