Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torekovsgatan 2

Sorgenfri Malmö

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torekovsgatan 2

Antal rum 2 rum
Boarea 54,70 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1401
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 430 kr/mån inkl värme, va, kabel-tv samt bredband.
Andel i föreningen: 0,054433%
Andel av årsavgift: 5,44348%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 163 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Styrkan 1
Varmt välkomna till en välplanerad och genomgående tvårummare invid det populära Nobeltorget. Inne på området, lägenheten ligger på en enkelriktad gata, är det ingen direkt genomfartstrafik. Gott om grönytor och med närhet till bra kommunikationer i form av stads- samt regionbuss samt tåg vid Triangeln.

Hall
Mörkt klinkergolv och vita väggar. Vi har gott om plats för förvaring i form av en klädkammare. Plats för annan förvaringsmöbel finns om så önskas.

Kök
Rymligt där en matplats för ca 4-6 personer ryms. Köket renoverades för ca 8 år sedan där vi har luckor och skåp i massiv ek, bänkskiva av svart laminat och ett stänkskydd i svart klinker. Gott om arbetsytor och ett stort fönster som ger oss ett maximalt ljusinsläpp. Ekparkett samt ljusa väggar, väggen vid matplatsen har en fondtapet. Diskmaskin från 2016, spisen byttes ut 2014.

Sovrum
Med fönster mot gården har vi ett lugnt och skönt sovrum. Gott om plats för dubbelsängen. Förvaring i form av en stor garderob. Ljust laminatgolv och ljust beiga väggar.

Vardagsrum
Ljust rum med plats för stor soffa. Vill man får man plats för en arbetshörna, eller som i detta fall, en större förvaringsmöbel. Mörkt laminatgolv och vita väggar. Fönster mot Torekovsgatan.

Badrum
Helkaklat som renoverades för ca 8 år sedan. Dusch med glasväggar som delvis är frostade. WC och vask i vit porslin. Golvet är ett mörkt klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt. Bra förvaring i form av ett skåp som kan tas bort om man vill.

Varmt välkomna på visning!
På våning 2 har vi en genomgående tvårummare som nu är till salu. Bra planlösning med stor hall, rymligt vardagsrum, stort kök ett helkaklat badrum. Området bjuder på bra kommunikationer med närhet till Folkets Park, Möllevångstorget som har en sprudlande torghandel året runt, Södervärn som är en knutpunkt för busstrafik med både stads- och regionbussar samt Triangelns tågstation. För den bilburne är det inte långt till ringvägen eller Stockholmsvägen.

Förening

Torekovsgatan 2

Förening

Brf Mellersta

Allmänt om föreningen

Namn: Brf Mellersta

Allmänt om föreningen: Brf Mellersta förvaltar fastigheten Styrkan 1 som 1948 bebyggdes med 1 flerbostadshus innehållande sammanlagt 17 lägenheter, varav 16 är upplåtna med bostadsrätt.
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.

TIDIGARE RENOVERINGAR:
2012 Slamrensat brunnarna
2010 Byte av vattenstammarna
2007 Takomläggning

Styreisen har arbetat med att ta fram en underhållsplan för fastigheten och har tilislut valt att be SBC ta fram en sådan. Underhållsplanen är till för att se över vilket underhåll fastigheten behöver samt sätta en plan där stora underhålis poster läggs in för att kunna lägga in kostnaden för dessa i budgeten. Under hösten 2016 bytte de ut samtliga termostater och ventiler i föreningens radiatorer.
Nu har föreningen 96 nya termostater och
därtill har de installerat reglerventiler på radiatorstammarna för att hålla ett korrekt och jämnt flöde i dessa. Det finns två stova vinster med att genomföra detta. Dels minskar risken för att de gamla ventilerna skall gå sönder och orsaka
vattenskador. Dels kommer vi att göra stora besparingar på uppvärmningen. Båda dessa åtgärder (radiatorer och reglerventiler) skall medföra besparingar på vardera runt 10 %. Då uppvärmningskostnaden ligger på runt 100 OOOkr/år beräknas Benna investering vara betald på 5år.

EKONOMI:Avgiften höjdes med 10 % den 1/1-2018.
Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1 137,5 kronor. Pantsättningsavgift betalas av låntagaren, 445 kronor.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Inga större renoveringar är planerade.

ÖVRIGT:
Föreningens fastighet är belagd med tomträtt och nuvarande avtal löper ut 2018-12-31.
Antal lägenheter: 17
Äger föreningen marken?: Nej

Föreningen har en innergård med grillplats och sittmöjligheter.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter