Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sundspromenaden 1

Västra Hamnen/Dockan Malmö

765 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sundspromenaden 1

Antal rum 1 rum + Kokvrå
Boarea 23,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 765 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 1 556 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,010854%
Andel av årsavgift: 1,32178%
Driftskostnad 1 300 kr/år
varav
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar - Då el och bredband debiteras som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften så är det bara försäkring som säljaren betalar vid sidan om den totala månadsavgiften.
Pantsatt Ja
Allmänt I avgiften finns en grundavgift på 1556,42 kr. Till detta kommer en rörlig kostnad på ca 595 kr varje månad för bredband och elförbrukning. (Bredband 325kr och en RÖRLIG elkostnad på ca 270 kr - beroende på förbrukning.)

Golvvärme med elslingor i badrummet.

Stadgar, årsredovisning samt energideklaration finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
På ett kanonläge i Västra Hamnen, bara ett stenkast från havet finner du denna trendiga och funktionella etta! Optimalt läge med närhet till city, sköna Ribban och kallbadhuset! Här bor du bekvämt och välplanerat på smarta kvadratmeter med ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter, exklusivt badrum samt ett generöst rum att inreda efter! Perfekt boende på perfekt läge!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

KOKVRÅ:
Modernt kök med klassisk skåpsinredning i trä som kompletteras smakfullt med laminatskiva och svart kakel. Här finner Ni spishäll med två plattor, kyl/frys samt varmluftsugn. Ett välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta! Vita bredspacklade väggar och parkett.

RUM:
Rum med parkett och vita bredspacklade väggar. Ett fönster bjuder in ljuset. Här får Ni plats att inreda med både soffa och säng om så önskas!

BADRUM:
Exklusivt och generöst badrum med svart/vitt mosaik på väggar och golv. Dusch, WC, vask samt en stor panorama spegel på ena väggen.

På samma våningsplan som lägenheten finner Ni tvättstuga samt sällskapsyta för både vänner och grannar med underbar utsikt.

Välkommen på visning!


På ett läge som inspirerar ligger denna väldisponerade etta med låg boendekostnad och fin interiör! Lugnt beläget mot gård men nära både restauranger, cafeér, högskola, strandpromenad och centrum! Upptäck detta lilla hem och bli överraskad!

Förening

Sundspromenaden 1

Förening

Brf Marinan

Allmänt om föreningen

Arkitekterna Ola Kjellander och Stefan Sjöberg vann 1997 den internationella arkitekttävlingen Bo2000 med detta hus. Huset som benämndes Tomt nr. 10, uppfördes och invigdes i samband med utställningen Bo01. Då var våning 1 och 2 hotell och restaurang och endast de 12 lägenheterna på de tre övre våningsplanen bostadsrätter.

2002 köpte Midroc huset och byggde om de 16 hotellrummen till studios. 2003 ombildades hela huset till bostadsrättsföreningen Marinan. Brf Marinan är en äkta förening bestående av ett hus med totalt 32 bostadsrätter.
Under 2014 ombildades en av lokalerna till 3st lägenheter som såldes under 2014 i föreningens regi.

För den ekonomiska förvaltningen svarar SBC. Förvaltaren tar ut en pantsättningsavgift på 1% av ett prisbasbelopp per pant och en överlåtelseavgift på 2,5%. Avgifterna erläggs av köparen.

HUSETS SKICK
Den senaste renoveringen har varit att se över ventilation och värmesystemet. Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. Föreningen planerar att installera solceller på byggnadens tak framöver. Föreningen planerar även att lägga om papptaket och göra underhåll på entréer. Detta kommer enligt styrelsen ej påverka avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga, även cykelrum finns. Garage i källaren med bilhiss för ca 750kr/mån. Föreningen har 11 st garageplatser. På husets baksida finns en lummig gård. Föreningen putsar lägenheternas fönster två gånger per år.

KABEL-TV OCH INTERNET
ComHem. Basutbudet ingår i avgiften. 325 kr/månad läggs på månadsavgiften för bredband.

EL
Föreningen har gemensam el, ett obligatoriskt tillägg om 267 kr/mån tillkommer.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter