Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stora Nygatan 27c

Centrum/City Malmö

1 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stora Nygatan 27c

Antal rum 2,5 rum + Kök
Boarea 72,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 407-1302
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr
Avgift: 3 938 kr/mån inkl värme, VA ingår hushållsel
Andel i föreningen: 0,020513%
Andel av årsavgift: 2,05095%
Driftskostnad 1 740 kr/år
varav
Försäkring: 1 740 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Elkostnad är individuell då den görs beroende av vilken leverantör man har och förbrukning. Försäkringskostnaden är även den en indviduell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Pantsatt Nej
Allmänt Ett källarförråd tillhör.
Vinkylen ingår ej.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1940
Energideklaration
Utfärdad den 25 januari 2013
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Luftig våning med toppläge i Malmö city

Stilren tvårummare på 72 kvadratmeter med luftiga rum, vit interiör och fina ytskikt med toppläge i centrala Malmö. Utanför ytterdörren har du stadens puls och utbud av shopping, kommunikationer och nöjesliv. Till fastigheten hör en stor festlokal liksom en välskött innergård med vidsträckt och träbelagd uteplats, buskage och planteringar samt cykelställ.
Hallen leder rakt in i det väldisponerade köket, vilket har spis med häll och bänkskivor i massivt ekträ. Det stora vardagsrummet kan användas som matsal och rymmer både en matplats för sex till åtta personer, en soffgrupp, tv-hörna och andra möbler. Här finns även en halva som med fördel kan användas som matdel eller skrivbordshörna.
Sovrummet har ett stort fönsterparti och en utgång till den ombonade balkongen i väster som rymmer en uteplats för minst två personer och har utsikt mot gatan. Badrummet har vitkaklade väggar och ett stort badkar. Denna ljusa och lättmöblerade lägenhet erbjuder, kort sagt, ett fint, bekvämt och centralt boende i Malmö.


Hall:
Vitmålade väggar och tak, svart lavastensgolv. Hallen förenas med köket i den öppna planlösningen.

Kök:
Vit köksutrustning, arbetsytor i massivt ekträ och vitt stänkskydd i tåligt och lättrengjort laminat. Spis med häll och varmluftsugn. Vitmålade väggar och tak samt golv i svart lavasten. Vid fönstret och med utsikt mot balkongen och kvarteret ryms en matplats för två till fyra personer.

Vardagsrum:
Vit interiör och stavparkett i ek. Stort och luftigt rum med plats för matgrupp med sex till åtta platser, soffa, tv-hörna och andra möbler. Här finns även en halva som kan användas som matdel eller arbetshörna.

Sovrum:
Stavparkett i ek, vit interiör och plats för dubbelsäng och andra möbler. Ett stort fönsterparti löper längs ena kortväggen och det finns även en utgång till balkongen i väster.

Badrum:
Mörkgrått golvklinker och vitt väggkakel i kombination med vitmålade partier. Stort badkar, toalettstol, handfat, spegel och medicinskåp.
Drömadress mitt i city. Trivsam och välplanerad lägenhet i en fastighet med oöverträffligt läge för citymänniskan. Generös takhöjd, balkong samt stilrent kök och bad. För den som söker en luftig och välplanerad våning har ni funnit rätt! Välkommen på visning.

Förening

Stora Nygatan 27c

Förening

Brf Hansa Corner

Allmänt om föreningen

Brf Hansa Corner bildades 2003 och omfattar 34 lägenheter som är fördelade på 1 st 1 rok, 11 st 2 rok, 14 st 3 rok, 4 st 4 rok samt 4 st 5 rok. Föreningen förvaltas av SBC. 2007 genomfördes en 3D-fastighetsdelning som formellt registrerades december 2007. Enligt styrelsen uppfylls numera alla kriterier för att vara en äkta bostadsrättsförening.

Följande renoveringar är gjorda:

- 2003/2004 renoverades fönster och entrédörrar, samt underhåll av balkonger, stuprör, hängrännor, tak, fasadens fogar, elinstallationer och iordningställande av källarutrymmen.
- 2011-2012 har avloppsstammar relinats och vattenstammar i c trappan är nya. Delar av tak och gård har renoverats.
- Ommålning fönster 2012-2013
- Uppfräschning av c trappan 2012
- Elstammar är renoverade.
- Innergården är renoverat 2011 samt gårdens träytor tvättades och oljades 2014
- Ytterdörrar samt portdörrar har slipats och oljats, 2014

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har skapat en av Malmös mysigaste innergårdar till fritt användande av de boende, samt en festlokal i källaren med tillhörande kök.

Ett säkerhetsprogram är genomfört med bl.a. elektroniskt brandlarm, brandsläckare på varje våningsplan, ljusautomatik i källare och andra gemensamma utrymmen.

Internet: Föreningen är ansluten till fiber via Bredbandsbolaget, ett obligatoriskt tillägg tillkommer på 165 kr per månad.

Tvättstuga:
Det finns två tvättrum med ny maskinpark med möjlighet till tvättning veckans alla dagar. En tvättstuga finns i källaren och en ute på gården.

Ekonomi:
Föreningen följer sin underhållsplan som sträcker sig från 2013- 2033. Senaste höjningen gjordes 2015-01-01 med 2,75%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2015-09-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter