Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sofielundsvägen 48a

Nobel/Sorgenfri Malmö

745 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sofielundsvägen 48a

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1059
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 745 000 kr utgångspris
Avgift: 2 993 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,963%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1937
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Ett boende med stor charm och många fördelar! Vackra golv, optimal planlösning samt charmiga 30-tals detaljer är bara några av fördelarna!
Bostadens rum disponeras på följande sätt:

Hall
I hallen välkomnas du av vackra parkettgolv i ek och tapetserade väggar. Här finns goda avhägningsmöjligheter för såväl jackor som skor, och en rejäl klädkammare ger ytterligare förvaring om så önskas.

Kök
Från hallen fortsätter vi in i det mysiga originalköket med flera detaljer bevarade från sent 30-tal. Schackrutigt golv, vita skåpsluckor, gasspis och bänkskiva i trä skapar en hemtrevlig och varm atmosfär. Köket inrymmer plats för ett större matbord, en perfekt plats att avnjuta middagen på tillsammans med vänner och familj.

Badrum
I direkt anslutning till hallen finner vi det charmiga badrummet med klinker och kakel i svart och vitt. Utöver WC, handfat och förvaring inrymmer badrummet även ett tidstypiskt badkar med dusch.

Vardagsrum
Tack vare bostadens gavelläge återfinns flera stora fönster i olika väderstreck som ger gott om ljusinsläpp till det rymliga vardagsrummet och skänker samtidigt utsikt mot omgivningen. Ekparkett på golvet och vita väggar gör att vardagsrummet går i harmoni med resten av bostaden. Här finns gott om plats för vardagsrumsmöblerna men även annat möblemang om så önskas.

Sovrum
Även i det rymliga sovrummet återfinns fönster i olika väderstreck vilket ger maximalt ljusinsläpp. Vita väggar och ljusa golv samt utrymme för möblemang och förvaring.

-
På centralt läge finner vi denna genomgående gavellägenhet. Med stort ljusinsläpp vackra golv och optimal planlösning är detta en lägenhet för dig som prioriterar ett bekvämt och mysigt boende på central adress. Närhet till butiker, restauranger samt goda kommunikationer är ytterligare fördelar. Välkommen!

Förening

Sofielundsvägen 48a

Förening

Brf Urbilden

Allmänt om föreningen

Brf Urbilden är en föreningen som består av 117 lägenheter och 4 lokaler som fördelar sig på Sofielundsvägen 48 och Ystadsgatan 47 med byggår 1937. Förvaltningen sköts av Bredablick. Föreningens tomt är friköpt.

HUSETS SKICK:
1995 Byttes vattenstammarna
2000 Byttes el-stigarna och fasaden renoverades.
2001 Installerades ny porttelefon.
2005 Installerades nya tvättmaskiner.
2004 Byttes fönster och en mindre renovering av taket gjordes på Sofielundsvägen 48. Samma år slipades och lackades entrédörrar och trappräckena målades om.
2006 Monterades ny grind mellan fastigheterna.
2007 Genomfördes en allmän renovering av fastigheten, så som lappning av fasaden, balkonger målades osv. För att fräscha upp.
2008 Installerades säkerhetsdörrar.
2009 Installerades en ny torktumlare och ett torkskåp. Samma år byggdes en paviljong på gården.
2011 Relinades avloppsstammarna.
2016 Renovering av dränering och fasad har just avslutats.
2017 Renovering av fasad.
2017 Balkonger, renovering inkl. nya räcken.
2017 Skorstenar, renovering.
2017 Nya takluckor inkl. taksäkerhet.
2017 Armerat fönsterglas i dörrar till cykelförråd.

Kommande underhåll:
Under 2018 kommer mindre underhållsarbeten ske bl.a. ska avloppsstammarna spolas. Statusbesiktning av samtliga lägenheter/lokaler kommer också att ske under 2018 och därefter ersätts tillsyner med statusbesiktning.

TV & INTERNET:
Kabel-tv med basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften. Föreningen är ansluten till Internet via ComHem. För utbud och aktuella priser se: www.comhem.se

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två gemensamma tvättstugor finns belägna i källaren och är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel i vardera.
I föreningen finns ett cykelförråd placerat i källaren och cykelparkering finns på gården. I källaren finns även ett hobbyrum.

INNERGÅRD
På föreningens inhängande innergård finns flera sittgrupper och en stor uteplats med grill som rymmer plats till det stora sällskapet.

ÖVRIGT
Överlåtelsekostnaden delas lika mellan parterna på ca 569kronor säljaren ca 569 kronor för köparen som faktureras säljare och deb. köparen på månadsavin. Pantkostnaden är ca 455 kr vid varje panttillfälle.

Mer information finns på föreningens http://urbilden.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter