Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Förstadsgatan 79D

Triangeln/Rådmansvången Malmö

2 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Förstadsgatan 79D

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 91,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2027-1-2-5
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 469 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal (%)
-insats 0,80993 %
-årsavgift 0,80993 %

Säljaren disponerar i dagsläget både ett källarförråd och ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Energideklaration
Utfärdad den 29 maj 2009
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år
På förstklassigt läge mitt i city! Här bor Ni centralt precis invid Triangeln och ett stenkast ifrån Citytunneln med närhet till alla utbud det medför. Totalrenoverad lägenhet från 2015 med industriell känsla med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stora ytor med många alternativ till möblering. Walk-in-closet och badrum med dusch.

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
I hallen välkomnas du av praktisk, ljus klinker som övergår till trägolv som sträcker sig in till vardagsrummet och köket. Bredspacklade och släta vita väggar är genomgående för lägenheten, men matchas med putsade väggar i grått i köket samt av inslag av trä i vardagsrum och sovrum. Hallen erbjuder plats för avhängning av ytterkläder.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Nyrenoverat kök från med köksö och snygga, släta köksluckor som går i vitt. Utrustningen består av induktionshäll och separat ugn, rostfri fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Ljust trägolv och vita väggar. Den öppna planlösningen ger upphov till många olika användningsområden såsom kombinerat vardagsrum eller matrum. Fönster vetter in mot den charmiga grannfasaden. I taket finns infällda spotlights och högtalare.

BADRUM
Renoverat badrum med ljust klinkergolv och Marockanskt kakel i duschen. Toalett, tvättställ med kommod, dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork och förberett för tvättmaskin.

SOVRUM
Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Det stora rummet har gott om plats för bubbelsäng och här ryms all förvaring i den fina walk-in-closet. Parkett på golvet samt vita släta väggar som bryts av med en fondvägg i ljus träpanel. Här ifrån nås balkongen med fin utsikt över närområdet.
Det mindre sovrummet rymmer även det plats för säng och extra förvaring.
På förstklassigt läge mitt i city! Här bor Ni centralt precis invid Triangeln och ett stenkast ifrån Citytunneln med närhet till alla utbud det medför. Totalrenoverad lägenhet från 2015 med industriell känsla med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stora ytor med många alternativ till möblering. Walk-in-closet och badrum med dusch. Varmt välkommen på visning!

Förening

Södra Förstadsgatan 79D

Förening

HSB Brf Vesslan

Allmänt om föreningen

HSB Brf Vesslan finns i Malmö på Möllevångsgatan 27, Nikolaigatan 4 och Södra Förstadsgatan 79. Fastigheten stod färdigställd 1939 och omfattar tre bostadshus med totalt 11 trapphus och sammanlagt 133 bostäder samt ett antal lokaler. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB och föreningen äger fastigheten.
Vesslan är en omtalad och välskött förening, som både bjuder på en stor pistbalkong, flertalet tvättstugor där en är tillgänglig för tvätt dygnet runt. Föreningen har också ett stort nyligen uppfräschat garage där även cykelparkering finns och en snart färdigställd innergård med sopsorteringshus och grönområde med bänkar och grillmöjligheter.

RENOVERINGAR
Föreningen utför löpande underhåll där behovet finns. Styrelsen arbetar efter uppgjord underhållsplan, som uppdateras kontinuerligt.

1987 Fönster renovering
1997 Vattenstammar renoverades
2003/2004 Tak på samtliga huskroppar
2003/2004 Fasadrenovering
2014 Gemensamt el-avtal för samtliga medlemmar
2010/2011 Byte av samtliga element i lägenheter och lokaler samt försett värmecentralen med ny teknik. Bytet av element har inte innefattat rörledningar/ rörstammar till elementen, då dessa har bedömts vara i bra skick.
2014/2015: Relining av stammar.
2020 Renovering av garage - uppfräschning, ny ramp till uppfarten i garaget och installation av cykelparkering.
2019/2020 Gjutning av ny betongplatta på gården.

Kommande/pågående renoveringar
Ny gårdsplan - Projektet innebär att gårdsplanen har rensats från tidigare material ned till ren betong, där ny betong har gjutits och nu är föreningen i projekt att uppföra en ny gårdsplan med ny utemiljö.
Även målning av trappor och gemensamma utrymmen, byte av låssystem och porttelefonsystem ligger i renoveringsplanen.

EKONOMI
Styrelsen bedömer att föreningens ekonomi är god, låg belåning och goda resultat. Men har samtidigt gått igenom framtida kostnader i underhållsplan samt ökande driftskostnader inom områden såsom fjärrvärme, löpande underhåll, m.m. Avgiftsregleringar under 2018 och 2019 varit 0 % och 2020 planeras en höjning med ca 3% Styrelsen kommer att bedöma framtida regleringar av avgiften på årsbasis och göra taktiska regleringar efter behov.


ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har bastu.
Föreningen har fem tvättstugor varav fyra är fördelade på respektive huskropp. En tvättstuga kan användas dygnet runt alla dagar av alla medlemmar.
Resterande fyra tvättstugor är begränsade i tid och beroende på var tvättstugan är belägen.
Föreningen har källsortering på gården.

EL
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och kan därmed få ned priserna rejält. Kostnaden för elen kommer på avin varje kvartal.

PARKERING
I föreningens garage finns 113 garageplatser som kan hyras separat. Kostnad per månad är 420 kr för medlemmar i Brf Vesslan och ca 600 kr för utomstående. Kölista tillämpas. Medlemmar i föreningen har företräde till lediga garageplatser.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. För utbud och aktuella priser besök gärna: www.comhem.se. Föreningen är ansluten till HSB Bolina och leverantören Bredband 2 med en hastighet på 100/100 Mbit/s vilket också ingår i avgiften.

ALLMÄNT
Delat ägande är inte tillåtet. Den som köper bostadsrätt i brf Vesslan skall ha Vesslan som huvudadress. Juridiska personer nekas medlemskap.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter