Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skvadronsgatan 18

Malmö

3 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skvadronsgatan 18

Antal rum 3,5 rum + Kök
Boarea 91,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01014/1303
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 001 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv.
Andel i föreningen: 6,03121%
Andel av årsavgift: 6,02871%
Driftskostnad 6 416 kr/år
varav
El: 5 016 kr (3000 kWh)
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal pers: 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal 0,0603000
Andelstal kapital 0,0603000

Varje månad tillkommer obligatoriska tillägg om 418 kr för el, 123 kr för trappstädning, 25 kr för bostadsrättsförsäkring och 165 kr för bredband. Elen ändrar sig efter förbrukning på årsbasis och justeras i efterhand enligt den faktiska förbrukning man har.

Enligt lägenhetsförteckningen finns ingen uppgift om boarean. 91 kvm baseras på säljarens uppgifter.

Säljaren disponerar i dagsläget 3 st vindsförråd om ca 12, 2 och 1 kvm och ett källarförråd om ca 12 kvm.

Garderobssystemet i sovrummet, hatthyllan och alla rullgardiner ingår inte i köpet.

Lägenheten är registrerad som en 3:a enligt lägenhetsutdraget.

Byggnad

Byggnadsår 1927
Energideklaration
Utfärdad den 5 oktober 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen att uppleva detta underbara hem beläget i hjärtat av Slottsstaden där 1920-tals charm och rymd står i fokus. Genomgående fina parkettgolv, burspråk med fantastiskt ljusinsläpp, lamprosetter och vackra spröjsade fönster är bara några av alla karaktärsgivande attribut som andas tjugotalets charmiga men samtidigt pampiga stil. Läget på fjärde våningen bjuder på fin utsikt över området och maximalt med ljusinsläpp. Lägg därtill det fantastiska läget i Slottsstaden med närhet till Ribersborgs natursköna omgivningar med strand och bad, de välskötta stadsparkerna och det stora utbudet av både restauranger och caféer i närområdet. Med cykel eller till fots tar du dig snabbt till Malmös gågator och citypuls. Föreningen har mycket god ekonomi med låg belåningsgrad genom ett långsiktigt och medvetet tänk. Välkommen på visning och upplev denna charmiga bostad med dess lummiga innergårdar!

Hall
Vi välkomnas in i en rymlig hall med mörk klinker på golvet och väggar målade i vitt. Här finns både plats för inhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Hallen ansluter vidare till lägenhetens övriga rum. .

Kök
Stilrent kvalitetskök från Kvik totalrenoverat 2017. Från byggtiden finner vi mellan kök och vardagsrum ett platsbyggt hörnskåp som skänker ytterligare karaktär och bjuder på med ytterligare förvaringsmöjligheter. Köksinredningen går i grått med bänkskiva i kompositlaminat. Integrerad diskmaskin och kyl/frys (2017) bidrar till en enhetlig känsla. Övrig utrustning: ugn, spishäll och fläkt, alla från 2016. Väggarna är målade i vitt ton och på golvet ligger samma mörka klinkergolv som i hallen.

Vardagsrum/Matsal
Här erbjuds rymlig yta med plats för sällskapsmöblemang. Två fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp och vacker utsikt över innergården. Lamprosetter och djupa fönsternischer påminner återigen om byggåret. Parkettgolv och vita väggar. Köket och vardagsrummet tillsammans skapar en stor yta perfekt för sociala sammanhang.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med samma fantastiska fönster som i övriga lägenheten. Här finns plats för en dubbelsäng och skrivbord eller annat möblemang om så önskas. Vackert brädgolv och vitmålade väggar.

"Master bedroom"

Detta rum kan ha flera olika användningsområden beroende på behov. Här får en säng plats och kompletterande möbler. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade i en vit och turkos mönstrad tapet, i övrigt vitmålat. Lugnt läge med fin utsikt mot den grönskande innergården.

Badrum
Smakfullt och modernt badrum renoverat 2006 med helkaklade väggar i grått och vit mosaik på golvet. Här finns duschhörna avgränsad med vikbara glasdörrar, tvättmaskin (2012) för din komfort samt handfat, spegel och toalett. Bra förvaring för hygienartiklar finns i ett väggskåp.

Föreningen har två innergårdar. Den ena ger plats åt cykelparkering, två större bord med stolar, grillar, gräsmatta, äppleträd och gungor för barn. Den andra gården har pergola med vinranka, gräsmatta samt grill och utemöbler. På sommaren blir det mycket socialt kring solning, grillning och barnlek.
Välkommen att uppleva detta underbara hem beläget i hjärtat av Slottsstaden där 1920-tals charm och rymd står i fokus. Genomgående fina parkettgolv, burspråk med fantastiskt ljusinsläpp, lamprosetter och vackra spröjsade fönster är bara några av alla karaktärsgivande attribut som andas tjugotalets charmiga men samtidigt pampiga stil. Läget på fjärde våningen bjuder på fin utsikt över området och maximalt med ljusinsläpp. Läget är optimalt med restauranger, mysiga fik och grönområden precis intill. På några minuter kommer du både till Ribersborgs havsbad och Malmö city. Välkommen på visning!

Förening

Skvadronsgatan 18

Förening

Bf Christinelund Upa

Allmänt om föreningen

Bf Christinelund Upa i Slottsstaden är en bostadsförening bildad år 1927. Föreningen omfattar 23 stycken lägenheter belägna i två fastigheter med adresserna Skvadronsgatan 18 samt Skvadronsgatan 18A. Till föreningen hör två stycken fina och grönskande innergårdar. Föreningen äger tomten och SBC är ekonomisk förvaltare. Föreningen är medlem i organisationen Bostadsrätterna.

HUSETS SKICK
Vattenstammar: Delvis bytta 2006
Avloppsstammar: Spolade 2013, Återkommande var 5:e år
Elstammar: Totalrenoverade 2005
Tak: Totalenoverat 2014
Nya maskiner i tvättstugan 2014
Fönster: Renoverade 2006 samt 2014
Fasad: Totalrenoverat under 2014
Under 2016 skedde mindre renoveringar. Nya armaturer i port och trapphus. Blästring och målning av trappräcken till källarnedgångar.

AVGIFT
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Canal Digital, basutbudet samt Bredband via Bredbandsbolaget (100/10Mbit fiber) (ingår i den redovisade månadsavgiften).

PARKERING
Föreningen förfogar inte över några p-platser utan det är boendeparkering på gatorna i området.

GEMENSAMHETSLOKALER
I gårdshusets källare finns tvättstugan som har två tvättmaskiner, en torktumlare, mangel samt ett torkrum, maskiner från 2014. Digitalt bokningssystem fysiskt eller via web och app. Cykel förrådet finns i gathusets källare och i gårdshusets källare finns ett hobbyrum. Föreningen är igång med att bygga en bastu i gatuhusets källare. Gårdens olika ytor går att boka vid kalas eller annan sammankomst.

MEDLEMSINFORMATION
Inträde i föreningen kan endast göras av fysisk person som har för avsikt att själv bo i lägenheten. Utträde ur föreningen får göras tidigast ett år från förvärvet, dvs. försäljning får komma till stånd först ett år efter inträdet.

För mer info: www.bfchristinelund.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanterna uppmanas att kontakta föreningen för eventuella frågor angående kommande renoveringar och avgiftshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter