Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sköldgatan 3B

Håkanstorp Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sköldgatan 3B

Antal rum 4 rum + Kök (omgjord 5)
Boarea 102,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 148
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 4 618 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,4230596%
Driftskostnad 5 700 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Allmänt Till lägenheten hör 1 stort förråd samt ett mindre med hyllor. Båda finns i källaren.

Stadgar och Årsredovisning
Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Andelstal
Fördelningstal (%) kapital: 0,42306%
Fördelningstal (%) årsavgift: 0,42670%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
På attraktiva Håkanstorp, med närhet till såväl city som lugnet utanför stan finner vi denna genomgående 4a om rymliga 102,5 kvadrat! Bra kommunikationer, nära till matbutiker samt härliga grönområden gör detta till det optimala boendet!

Hall
Hallen välkomnar med öppna ytor och ljusa väggar. Fötterna vilar vi på tåligt laminat och här finns naturlig plats för avhängning. Tre garderob med spegelglas döljer det mesta av ytterkläder, skor samt övriga textilier.

Gästtoalett / Tvättstuga
Direkt till vänster finner vi gästtoaletten tillika tvättstugan med helkaklade väggar i sobert vitt samt klinkergolv i svart. Tvättmaskin och torktumlare sköter tvätten och ovanpå finns praktisk avställningsyta samt svarta skåp med spotlights. Trendig kommod i svart döljer övrig förvaring!

Sovrum
Vägg i vägg väntar ett av barnrummen, med väggar i behagliga beiga toner samt laminatgolv. Här ryms med enkelhet allt man kan behöva och fönster mot innergården ger lugn och ro natten lång.

Kök
Tillbaka till hallen tar vi oss sedan vidare till köket, på fortsatt laminat och med ljusa väggar. Skåp och luckor går i trä och blir en snygg kontrast till det vita kaklet och tack vare originalstomme finns här förvaring hela vägen upp till taket! Praktiskt! Barbord med stolar erbjuder plats för 4 personer att dinera och efter middagen tar diskmaskinen hand om resten. Stor kyl och frys ger mervärde!

Vardagsrum / Matsal
Från köket tar vi oss sedan runt från andra hållet och kommer till själva vardagsrummet. Generösa ytor med stora fönster och mycket ljus ger extra rymd och här samsas stor matplats med plats för minst 6 personer och även en stor soffmöbel med tv-bord. Väggar går i varma beiga nyanser och på golvet vilar enhetligt laminat.

Balkong
Från vardagsrummet tar vi oss även ut på den stora inglasade balkongen. Här kan man njuta av lugnet från innergården och sol hela eftermiddagen och kvällen tack vare härligt söderläge!

Sovrum
Vi fortsätter till den mer privata avdelningen och kommer till det stora sovrummet där vita väggar dominerar. På golvet ligger tåligt laminatgolv och tack vare stor garderob med skjutdörrar finns här allt man kan tänkas behöva! Vägg i vägg döljer sig även en stor klädkammare, nyrenoverad 2012!

Badrum
Vidare kommer vi till badrummet med badkar, även här med helkaklade väggar i vitt samt mörkgrått klinkergolv och mörka detaljer. En stor kommod tillsammans med ett smalt skåp rymmer det mesta av förvaring och golvvärme tillsammans med handdukstork ger mervärde! Nyrenoverat 2012!

Sovrum
Slutligen kommer vi till det sista sovrummet, på enhetligt laminat och med väggar i varma gröna toner. Plats finns för såväl större säng, som garderober och bokhyllor! Praktiskt!

Ett välplanerat boende med genomgående fräschör!
Välkomna!
På attraktiva Håkanstorp erbjuder vi nu denna genomgående 4a om rymliga 102,5 kvadrat! Med generösa ytor, genomgående fräschör samt stor balkong med eftermiddagssol blir detta en lägenhet med allt man kan önska sig! Välkomna!

Förening

Sköldgatan 3B

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 10

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Malmöhus 10 är en äkta förening som består av 337 lägenheter och 15 lokaler. Föreningen köpte huset 1960 och marken innehas med tomträtt där tomträttsavgälden ska omförhandlas 2020. För den ekonomiska förvaltningen svarar Riksbyggen.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak renoverat 2000.
Fasadputsning 2015.
Fönster och balkonger renoverades1994.
Vattenstammar renoverades1997.
Avloppsstammar spolade 2007.
Tvättstugeutrustning byttes 2016.
Gårdsrenovering pågår och förväntas vara klart sommaren 2017.
Framöver ska avlopp och balkonger ses över och renoveras.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två gemensamma tvättstugor i källaren. Cykelrum och barnvagnsrum finns också i källaren. Till lägenheten hör ett källarförråd samt en liten matkällare. Fritidslokal och övernattningslägenhet finns att tillgå för medlemmarna.

PARKERING
Föreningen innehar 12 garageplatser och 167 parkeringsplatser. Separat kö råder.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till Tele 2, basutbudet ingår i avgiften
INTERNET: Bredband via Tele 2, hastighet: 10-100 Mbit/s. Medlemmarna teckanr sina egna avtal.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el, hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende men har för nuvarande ägare sett ut enligt följande: El ca 200 kr/mån, hemförsäkring ca 100 kr/mån.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter