Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Simrishamnsgatan 34B

Möllan/Sofielund Malmö

1 375 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Simrishamnsgatan 34B

Antal rum 2,5 rum + kök
Boarea 76,00 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Lgh.refnr 22
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 375 000 kr utgångspris
Avgift: 3 584 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 4,3268%
Driftskostnad 4 560 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 2 160 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

- Ospecificerad andel i föreningen, 2,7 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen

- Enligt föreningens uppgifter är lägenheten registrerad som en 2a. I dagsläget disponerar sig lägenheten som en 2,5a.

Byggnad

Byggnadsår 1929
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkommen till Möllans mysigaste kvarter! Ljuset flödar, planlösningen är perfekt och charmen lämnar ingen oberörd. Stuckaturer i tak, väl tilltagen takhöjd samt djupa fönsternischer är attribut som utmärker lägenheten. Att denna 2,5 dessutom ligger på perfekt läge med fri utsikt över parken, fulländar känslan av perfektionism. Trädgården är en riktig oas under somrarna, full av grönska och en härlig uteplats. Välkommen på visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

Hall
Möblerbar hall med fiskbensparkett på golvet samt ljusa väggar. Här finns gott om plats för avhängning samt en klädkammare för gott om plats till förvaring. Här ryms med enkelhet arbetshörna eller varför inte en bäddsoffa för gästerna, fantasin sätter gränserna.

Sovrum
Stort rum med gott om plats för stor säng samt arbetshörna för den som önskar. Gråmålat brädgolv samt slätputsade väggar. Fönster från gatan släpper in rikligt med ljus.

Vardagsrum
Lägenhetens hjärta med flödande ljus från det unika gavelläget med fri utsikt mot parken. Svårslaget läge man får leta efter. Fiskbansparkett samt ljusa slätputsade väggar även här. Från vardagsrummet tar du dig igenom hall nummer två där du finner gott om förvaringsmöjligheter.

Kök
Charmigt kök med lantlig känsla. Här finns gott om plats för stort köksbord samt utrymme för den matlagningsglada. Brädgolv, ljusa väggar samt bra med förvaringsmöjligheter.

Badrum
Helkaklat badrum med ljus kakel och klinker. Toalett, tvättställ samt dusch.

Område
Bättre läge får man leta efter om man vill bo lugnt men ändå ha nära till allt. Runt knuten finner du både Folkets Park, Möllevångstorget och St Knut. Nu när även Citytunneln slagit upp portarna, får ni helt enkelt ett Citynära boende med goda kommunikationer!
För dig som söker efter en lägenhet med mycket känsla, ljusflöde och charm. Då har du hittat rätt! Välkommen på visning på denna välplanerade 2,5!

Förening

Simrishamnsgatan 34B

Förening

Bf Uret

Allmänt om föreningen

Bf Uret är en äkta bostadsförening och äger fastigheten Timglaset 4 i Malmö kommun med sammanlagt 23 lägenheter. Byggnaden är uppförd 1929 och föreningen äger marken till fastigheten. SBC hjälper till med den ekonomiska förvaltningen.

RENOVERINGAR
Avloppsstammar - Relinade 2014. Utför spolning vart 6:e år.
Vattenstammar - Bytta 1988.
Tak - Omlagt 1990, renoverat/förbättrat 2004.
Fasad - Renoverad 2003 och är i bra skick.
Dränering - Dränering av grund och isolering av källargrunden med Isodrän 2016. Dessutom gjordes förberedelse för att att separera dagvatten och spillvatten för att möta ev framtida krav från Malmö Stad. Två pumpbrunnar med larmfunktion installerades för att hantera eventuella framtida översvämningar.
Fönster - Fönster mot gatan ommålade 2019.
Uppvärmning - Fjärrvärme.
Ventilation - Självdrag.
El - Bytt 1989.
TV - Bredbandsbolaget, basutbudet ingår i avgiften.
Internet - Fiber via Bredbandsbolaget är indraget och ingår i avgiften. 250/250 Mbit.

TVÄTTSTUGA OCH ÖVRIGA UTRYMMEN
Fräsch och fin tvättstuga i markplan, cykelparkering, utrymme till barnvagnar finns på gården. Det finns tillgång till en gemensam gästlägenhet, ett hobbyrum, det finns även tillgång till ett bad och basturum och två mindre kontorslokaler. En av lokalerna lånas ut som kontor till föreningens medlemmar utan kostnad (per dag). En trevlig och barnvänlig innergård. Säljaren disponerar över ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.

PARKERING
Boendeparkering finns i området.

AVGIFTER
Föreningen har god ekonomi. Föreningen kommer höja avgiften med 2,5 % 2021.

VIKTIG INFO GÄLLANDE BOSTADSFÖRENING
Bostadsförening är en äldre form av förening som kom till innan bostadsrättsföreningar blev möjliga att bilda. Är det föreningar som är bildade före 1930 så liknar de i allmänhet bostadsrättsföreningarna. Skillnaden är att deras verksamhet inte är reglerad i bostadsrättslagen och de därför är lite friare att bestämma sin verksamhet. Det är därför särskilt viktigt att innan köp läsa föreningens många gånger mycket gamla stadgar och därigenom få klart för sig hur föreningens verksamhet är upplagd och vilka mina skyldigheter kan vara som medlem.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter