Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Serenadgatan 66

Högaholm Malmö

895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Serenadgatan 66

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 81,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2189-8-585-3
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 4 061 kr/mån inkl, värme, el, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen: 0,10904%
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Malmö-Serenaden 3
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Ni välkomnas i en mycket stor och rymlig hall. Här finns goda avhängningsmöjligheter både i form av klädhängare och garderober. Plastmatta på golv och en gultapet på väggarna.

Gästtoalett: I anslutning till hall finns lägenhetens gästtoalett. Den har en gul tapet och vit inredning.

Badrum: Från hall nås även badrummet som är väl tilltaget i yta. Badrummet har en ljus tapet med blå plastmatta och vit inredning. Dusch finns men med gott om plats över för badkar eller duschkabin om så önskas.

Kök: Mycket ljust, rymligt och härligt kök. Här finns gott om plats för större matsalsbord vilket ger möjlighet att samla hela familjen. Matsalsbordet placeras framför fönstren som bidrar med fint ljusinsläpp. Arbetsytor och förvaringsmöjligheter är även dem generösa. En ljusgrön mycket behaglig färg på luckor som tillsammans med vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken och vitmålade väggar gör köket mycket ljust. Ett stort plus är att här finns dubbel kyl/frys.

Vardagsrum: Detta rum lämpar sig perfekt som sällskapsrum och rymmer det stora möblemanget. Ett stort fönsterparti löper längs ena väggen och ger en härlig utsikt över grönområdet. Vacker parkett på golv och vit strukturtapet på väggar.

Sovrum: Från vardagsrum når Ni det ena sovrummet med egen utgång till balkong och bra förvaring i form av två garderober. På golv ligger en mycket vacker stavparkett och väggarna har vit strukturtapet.

Sovrum: Det andra sovrummet nås från hallen men även det erbjuder egen utgång till balkongen och två garderober. Även här samma vackra stavparkett och vitmålad strukturtapet på väggar.

Balkong: Att ha balkong är något som ofta höjer vardagslyxen men att ha denna balkong som till ytan är mer än generös och dessutom är inglasad är något extra! Här finns gott om plats för möblemang, blommor och växter.
Äntligen är en av de populära lägenheterna i Malmös största bostadsrättsförening lediga. Ta chansen att förvärva en välplanerad, ljus lägenhet i mycket bra skick som dessutom har en helt fantastisk inglasad balkong. Ett stort plus är de härliga grönområdena och grönskan runtom huset. Välkommen!

Förening

Serenadgatan 66

Förening

HSB BRF Högaholm i Malmö

Allmänt om föreningen

HSB Brf Högaholm är en äkta förening som består av 994 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. De är uppdelade på 17 hus med 68 trappuppgångar. Det finns 1 st lokal i föreningen. Marken upplåts med tomträtt som planeras omförhandlas 2030. Föreningen betalar alla medlemmars bostadsrättstillägg i hemförsäkringen.

FASTIGHETENS SKICK:
Vatten- och avloppsstammar: Spolade 2006
Tak: Takpappen byttes 2009
Fasad: Plåtdelarna ommålade under 2011
Trapphus: Postboxar har monterats. Passagesystem med tag och kod installerades 2008
Balkonger: Renoverades 2009

Tidigare underhåll och investeringar av betydelse:
Omläggning av gångbanor i utemiljön
Fjärravlästa individuella mätare avseende värme, vatten och el har installerats
Nybyggnation av 3 st nya miljöhus har gjorts
Tvättstugor har utrustats med elektroniskt bokningssystem
Stolpbelysning (lågenergi).
Sanering av vattensystemet.
Inkoppling av UV-ljus samt filter på inkommande vatten för att säkra vattenkvalitén.
Samtliga tvättstugor utrustades med nya maskiner under 2017.
Trapphusen målades under 2017.

Följande underhåll planeras för de kommande åren:
2019/20 Hissar
2020/2021 Stambyte


TV OCH INTERNETANSLUTNING:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem. För utbud och aktuella priser hänvisar vi till deras egen hemsida: www.comhem.se.
Internet: Föreningen är ansluten till ComHem och du kan få Internetanslutning via uttag i väggen. För aktuella priser och övrig information se: www.comhem.se. Föreningen är även ansluten till HSB Bolina. För aktuella priser och övrig information se: www.hsb.se

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två tvättstugor i källaren med nytt elektroniskt bokningssystem. Cykelrum, hobbyrum och barnvagnsrum finns i föreningen.
En bastu, motionslokal och festlokal finns också till medlemmars förfogande efter bokning. Gym och festlokal renoverade 2008.

PARKERING:
I föreningen finns 560 p-platser, de går att hyra för 75 kr/mån. I dagsläget är det kö till samtliga. I föreningen finns även 406 garageplatser. Plats går att hyra till en kostnad om ca 200 kr/månad. Även här är det kö. Det finns även parkering i området.

GÅRDSPLATS/INNERGÅRD:
Grönskande innergård mellan husen. Sittplatser, lekplatser och miljöhus finns.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Avgiften höjdes med 2% den 1/1- 2018.
Föreningen planerar mindre index-höjningar på 2% tom 2021/2022 varje år istället för större höjningar enskilda år.

ÖVRIGT:
Fördelningsmätning för vatten och el har installerats vilket innebär att du betalar för det som du själv förbrukar. Mätare är installerade i lägenheterna och läses av digitalt av föreningen. Du kommer att kunna följa din förbrukning på nätet och därigenom kunna påverka din kostnad.

Den slutliga köparen är medveten om att månadsavgiften består av en fast del och en rörlig del. Den rörliga delen står i direkt relation till aktuell förbrukning av vatten och el och kan över en period variera beroende på bland annat årstid och förbrukning. Använder du t.ex. mindre el än vad som debiteras, så får du pengar tillbaka och om du använder mer så debiteras man den delen som fattas.

För mer info se föreningens hemsida: http://hsb.se/malmo/hogaholm

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-04-05. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter