Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Serenadgatan 25

Arlöv MALMÖ

850 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Serenadgatan 25

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 219
Våning 13 av 17, hiss finns
Ekonomi Pris: 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 744 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,18779%
Andel av årsavgift: 0,18745%
Driftskostnad 6 300 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 3 900 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 8 oktober 2009
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år
HALL
Vi kliver in i en välkomnande hall med laminatgolv och ljusa färger på väggarna, samt en fondvägg som ger rummet en härlig karaktär. Räcker krokarna inte till för hela sällskapet finns en klädkammare i anslutning till ingången!

VARDAGSRUM
Vidare finner vi det rymliga vardagsrummet med stora fönster som släpper in mycket ljus. Här finner ni ett av malmös vackraste utsikt över havet, öresundsbron och turning torso. Här finns plats för stor soffgrupp eller kanske både soffgrupp och matsalsbord, möjligheterna är många! Ljusa väggar och tåligt parkettgolv.

GÄST-WC
WC och vask med våtrumstapet, vitt klinkergolv samt vita kakeldetaljer på väggen.

KÖK
I det renoverade köket finner vi köksutrustning i vitt med vita luckor, bra arbetsyta samt förvaringsutrymme. Mosaikplattorna ovanför arbetsbänken i en blå nyans ger köket en fräsch färgklick! På golvet vilar en linoleummatta i mörkgrå nyans och väggarna är prydda av vita, mönstrade tapeter. Köket är utrustat med såväl kyl/frys, spis och ugn som diskmaskin. Här finns plats för ett större köksbord vid fönstret som även det har slående utsikt över havet!

SOVRUM 1
Det större sovrummet får ljusinsläpp från fönster som pryder en hel vägg. Här finns även utgång till den inglasade balkongen, som bjuder på samma härliga utsikt som vardagsrum och kök. Laminatgolv och ljusa, mönstrade väggar ger en harmonisk känsla.

SOVRUM 2
Det mindre sovrummet fungerar lika bra som arbetsrum, eller kanske båda delarna. Laminatgolv och ljusa väggar med en vägg som snyggt bryter av och gör rummet mer levande genom en tapet i mörkare ton.

BADRUM
Ett större badrum utrustat med WC, vask samt badkar. Väggar i vit klinker med mörka detaljer som blir en snygg kontrast, golvet är kaklat i en ljus nyans.
Nu har Ni möjlighet att förvärva denna delvis renoverade trea med ett av malmös vackraste utsikter över havet, Öresundsbron och Turning Torso! Varmt välkomna på visning!

Förening

Serenadgatan 25

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 23

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Malmöhus 23 är en äkta förening som bildades år 1976, strax efter husbygget 1972. Föreningen består av 590 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och två lokaler som upplåts med hyresrätt.
Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö Kommun där det nya tomträttsavtalet började gälla 2013-01-01 och löper fram till 2023.

Föreningen har motionsrum och dartrum. För barnen finns stora gräsytor och bra lekplatser, en fotbolls- och basketplan. Föreningen har även en festlokal för 25 pers. och en övernattningslägenhet för medlemmarnas gäster.

I årsavgiften ingår bostadsrättstilläggsförsäkring tecknat i Osséen försäkringsmäklare. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg försäkrat i sitt hemförsäkringsbolag.
Föreningen har ett gemensamt elavtal, och individuella mätare finns installerade i varje lägenhet.
Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen. Teknisk förvaltning: Bredablick Förvaltning.
för administration vid överlåtelse tas det ut en avgift på 2,5 % av ett basbelopp, vid pantsättning av bostadsrätten tar föreningen ut en avgift på 1% av ett basbelopp.

Föreningens hemsida: www.mhus23.se

HUSETS SKICK:
Vattenstammar kök/bad - 2015-16 JSB gjorde stambyte av varm- och kallvattenstammar i höghusen 2015-2016.
Avloppstammar kök/bad - PULS spolade samtliga lägenheter och lokalers avloppsstammar 2014.
El - Gemensam el installerades under 2011. Elen köps från Luleå energi, varje lägenhet har sin mätare som läses av varje månad.
Tak - Vidgjordes för ca 15 år sedan.
Fasad - Renovering utförd 2002.
Fönster - Håller på att ses över och byts ut vid behov. Fönsterfabriken i Trelleborg justerade alla fönster i höghusen under 2014 och fortsatte därefter med låghusen.
Värme - Värmeväxlare byttes ut 2014.
Miljöhus och utemiljön/gården är vidgjorda. Vid låghusen inreddes 3 miljörum med matinsamling 2014.
Nybyggnad av 67 st garageplatser skedde 2009.
Entréer är renoverade. Framtida planer finns på att byta ytterdörrar till trapphusen.

Föreningen följer en underhållsplan och avsätter pengar varje år för detta.

GARAGE OCH PARKERING:
Det finns två garage under jorden med 287 platser á 200 kr/månad. Föreningen har garageboxar vid utkanten av Axel Danielsson väg som kostar 300 kr./månad. Separat kösystem tillämpas.
Det finns även ca 400 p-platser med hyra á 150 kr/månad, separat kösystem tillämpas.
Cykel-förråd finns på gården. För den som önskar finns cykelboxar att hyra för 30 kr/månad/cykel, separat kösystem tillämpas.
Kötiderna varierar beroende på vilket plats den boende är intresserad av, kölistan finns hos Riksbyggen Västerås: 0771-860860.

INTERNET OCH TV:
Kabel-tv: Com Hems grundutbud ingår i månadsavgiften. För digitala kanaler finns i dag möjlighet att välja mellan Comhem, Bredbandsbolaget samt Telia.
Internet: Inom området finns bredbandsnät från Comhem, Bredbandsbolaget samt Telia.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på bottenvåningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter