Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Serenadgatan 16

Högaholm/Almvik Malmö

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Serenadgatan 16

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 490
Våning 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 293 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,174308%
Reparationsfond: 1 459 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte


Hall:
Välkomnande och rynlig hall som erbjuder vackert golv och en ljus ton som klär väggarna. Här finner vi även gott om plats för förvaring.

Vardagsrum:
Härligt ljust och rymligt vardagsrum som ger plats åt både soffgrupp och matplats om så önskas. På golvet ligger en vacker parkett och väggarna går i en vit ton. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar detta otroligt mycket ljus och ger en inblick till det stilrena köket. Från vardagsrummet tar vi oss även vidare ut till den inglasade verandan samt den fantastiskt charmiga och ljuvliga uteplatsen där många härliga sommardagar kan spenderas!

Kök:
Välkomna in till detta härliga kök som erbjuder både gott om utrymme för matplats, avlastningsytor och förvaring! I detta mycket stilrena och rymliga kök finner vi köksluckor i bok med svarta detaljer, vackert kakel i en grå/vit ton samt vitvaror i rostfritt i form av spishäll, integrerad ugn, kyl/frys samt fläkt. Här finner vi även ett ljust laminatgolv, vita väggar samt en stor matplats. Ett kök som gör matlagningen rolig!

Sovrum 1:
Ljust, härligt och harmoniskt sovrum som erbjuder vita väggar samt ett stilrent parkettgolv. Här har du fönster ut mot grönskan!

Sovrum 2:
Även detta sovrum erbjuder ett vackert parkettgolv samt vita väggar. Här finner vi även en stilren kontrast i form av en blå fondvägg.

Badrum:
Mycket stilrent och nyrenoverat badrum som erbjuder kakel i en vit/grå ton, klinker i grått samt ett härligt hörnbadkar! Här finner vi även en stilren inredning i vitt samt ett stort fönster som erbjuder ett vackert ljusinflöde.

Området:
Här finner ni ett grönskande bostadsområdena i Malmö! Här har ni närhet till all service, skolor, butiker, post, apotek och vårdcentral samt närheten till Svågertorp där ni kan ta tåget mot Köpenhamn! Här finner ni ett område som erbjuder närhet till allt man kan behöva! Grönska, service och kommunikationer!
RING FÖR VISNING!
Välkomna till denna fantastiskt ljusa och välplanerade lägenhet som erbjuder ett renoverat kök samt badrum med hörnbadkar. Inte att förglömma den otroligt mysig och charmiga uteplatsen där många härliga sommardagar kan spenderas. Måste ses!

Förening

Serenadgatan 16

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 22

Allmänt om föreningen

Riksbyggen BRF Malmöhus 22 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1967. I föreningen finns 590 bostadsrättslägenheter, samt 1 hyreslokal, på adresserna Serenadgatan 1-30 samt Kvartettgatan 4-56. Föreningen innehar marken med tomträtt. Ny tomträttsavgäld började gälla 2013 och sträcker sig oförändrat fram tom 2022-12-31. Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

FASTIGHETENS SKICK:
Vatten- & avloppsstammar: Vattenstammarna i höghusen byttes ut 2011-2012. Avloppstammar i höghusen samt vatten- och avloppsstammar i låghusen är original. Avloppsstammarna spolades 2018.
El: Original. Gemensam el infördes under våren 2014.
Tak: Renoverades 2015.
Fasad: Renoverades (ny puts och tilläggsisolering) 2014-2017.
Fönster: Byttes 2014-2015
Trapphus: Kameraövervakning i entréerna & tvättstugorna i höghusen installerades 2015, nya armaturer i entréerna i låghusen 2016.
Uppvärmning: Fjärrvärme- värmeåtervinning sågs över och gjordes vid 2015 i höghusen.
Garage: Åtgärdat luftkanalerna 2015-2016.
Utemiljön: Fräschades upp under 2006-2009.
Matavfallssortering infördes under 2014.
Hissar renoveras under 2018.
Miljöhus planeras vara färdiga 2018.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen följer en underhållsplan.

AVGIFTER
Föreningen beslutade att höja årsavgiften med 4% from 2019-01-01 med anledning av pågående byggnadsprojekt för miljöhusen samt för pågående PCB-sanering.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras köparen. Överlåtelseavgiften om ca 1623 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om ca 465 kr uppgår till 1 % av ett prisbasbelopp.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Bredband: FiberLAN ViaEuropa (1000/1000 Mbit/sek) 99kr/ mån -obligatoriskt tillägg..
Kabel-TV: Com Hem (basutbud ingår i avgiften).
http://www.mhus22.se/boende/kabel-tv,-bredband,-telefoni-32379157

PARKERING:
Föreningen har 473 p-platser (ca 50 kr/mån) och 287 garageplatser (ca 200 kr/mån) till uthyrning. Kö varierar beroende på vilket garage/område den boende är intresserad av. I området finns även besöksparkering till en kostnad av 3kr/tim. Spekulanter uppmanas att stämma av parkeringsmöjligheter med styrelsen.

GEMENSAM EL:
Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras kvartalsvis med en eftersläpning på 4 månader. Medlemmen betalar avin månadsvis i efterskott för förbrukad el samt en administrationskostnad om 23 kr/mån. Ett engångsbelopp för inläsning av el tillkommer om 309 kr/år.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring

ÖVRIGT
Gemensamma tvättstugor finns i varje byggnad. I låghusen är tvättstugan placerad på markplan.

Föreningens medlemmar har tillgång till boulebana, en dartlokal samt en styrketräningslokal.

Styrelsen uppmanar de boende att inför renovering anmäla detta till föreningen och styrelsen.
Föreningen har inte angett vilken uppmätningsnorm som använts för att avgöra boarean.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mhus22.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter