Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Scaniaplatsen 21

Malmö

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Scaniaplatsen 21

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 81,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 30
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr
Avgift: 5 849 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv.
Andel i föreningen: 4,51%
Andel av årsavgift: 4,42%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Ett obligatoriskt tillägg om 900 kr per månad tillkommer utöver den redovisade avgiften. Tillägget gäller garageplats som hör till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 19 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Kv Salongen 45
HALL
Från fastighetens loftgång med beundransvärd havsutsikt välkomnas vi in en öppen hall med ljust tapetserade väggar, parkettgolv samt gott om förvaringsmöjligheter och avhängningsyta.

KÖK/VARDAGSRUM
Vi träder från hallen in till ett öppet utrymme där kök och vardagsrum möts och bjuder på fantastiska ytor med plats för både stort matsalsmöblemang och stor soffgrupp. Här finner vi även utgång till den mysiga balkongen där man kan njuta av varma sommardagar och svala sommarkvällar. De vita väggarna utgör ett bidragande attribut till rummets rymd och det fina parkettgolvet finns även i detta rum. Det stilrena köket med vita köksluckor från Marbodal erbjuder goda arbetsytor, gott om förvaring och klassiskt vitt kakel som stänkskydd, samt maskinell utrustning så som kyl, frys, mikro, diskmaskin och ugn i rostfritt stål från Bosch.

SOVRUM 1
I anslutning till hallen finner vi det första sovrummet. Med ett större fönsterparti som skänker fint ljus till rummet och ljusa, randigt tapetserade väggar, tilltalar detta rum både stora som små. Vi har parkettgolv även här.

SOVRUM 2
Ytterligare ett ljust och fint rum med härligt ljusinsläpp. Genom det stora fönstret som sträcker sig från vägg till vägg framträder den vackra havsutsikten. Att starta morgonen på så vis, det är lyx som är få förunnat. Väggarna i detta rum går i vitt förutom en fondvägg beklädd i vitgrå tapet med svagt blomstermönster och golv klätt i parkett.

SOVRUM 3
Det sista sovrummet i denna välplanerade lägenhet utgör inte bara ännu en sovplats utan även en perfekt möjlighet för utökning av den sociala ytan i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade och golv i samma parkett som i de föregående rummen. Även detta rum har vackert ljusinsläpp från ett stort fönster med utsikt över takåsarna i grannskapet.

BADRUM
Ett helkaklat, snyggt och fräscht badrum med sobra färger i vitt och grått. Badrumsinredning består av dusch, handtvätt, handdukstork och wc samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan. Golvvärme finns.

Bo på ett fantastiskt läge i Västra Hamnen med havet som närmsta granne!

Nu presenterar vi stolt denna ljusa, öppna och väldisponerade fyra, placerad på perfekt läge. Bo i Västra Hamnen med havet som er närmsta granne och njut av en lägenhet som erbjuder ett stilrent kök, smakfullt inrett badrum, genomgående planlösning och en väl tilltagen balkong. Allt i sobra toner. Med toppattribut som dessa talar allt för att detta fantastiska hem definitivt blir ett att trivas i. Varmt välkomna på visning!

Förening

Scaniaplatsen 21

Förening

Brf Falco

Allmänt om föreningen

Brf Falco är en äkta bostadsrättsförening bestående av 32 lägenheter, varav alla upplåtes med bostadsrätt, med adresserna Scaniaplatsen 21 och Salongsgatan 68. Fastigheten är ifrån 2006 och föreningen äger tomten. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Akevo Malmö och föreningens syn på ekonomin är god. Man har genomfört en del förändringar för att förbättra ekonomin.

Förvaltaren tar vid överlåtelsen ut en överlåtelseavgift ch en pantsättningsavgift som betalas av köparen.

Föreningen har 22 garageplatser till föreningens medlemmar, kostnad 900kr/månad. Kösystem tillämpas.

Analogt tv-utbud ingår i avgiften via ComHem. Bredband via ComHem eller Telia Fiber 100 Mbit enligt eget val upp till 100 Mbit.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Kontakt: falco.styrelsen@gmail.com

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter