Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sallerupsvägen 26 C

Ellstorp Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sallerupsvägen 26 C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 44,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 54
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 2 684 kr/mån inkl. kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensam el och medlemmarna debiteras utifrån faktisk förbrukning. I föreningen tillämpas individuell mätning av värme och varmvatten.
Andel i föreningen: 1,51375%
Andel av årsavgift: 1,64%
Driftskostnad 7 700 kr/år
varav
Värme: 2 300 kr
El: 3 000 kr
VA: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I angiven driftskostnad för 2 personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel om ca 3 000 kr/år, värme om ca 2 300 kr/år och vatten om ca 2 400 kr/år. Föreningen tillämpas individuell avläsning av el, värme och kallvatten. Kostnaden varierar därför beroende på förbrukning. Nämnda kostnader är beräknade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett vindsförråd samt ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 28 juni 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 119 kWh/m² och år

HALL

Vi välkomnas in i bostaden genom hallen där det finns plats för avhängning samt praktisk förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Här finner vi även förvaringsmöjligheter i ett skåp. Grå klinker på golv och ljusa väggar.

KÖK

Härligt Ikea-kök renoverat 2015 med både över- och underskåp för god förvaring. Vackert Marrakech-kakel som stänkskydd och bänkskiva i svart granit. Köket är utrustat med ugn/spis, fläkt (2015), diskmaskin (2015) och kyl/frys. Här får vi plats med matsällskapet om ca tre-fyra personer. Grå klinker på golv och ljusa väggar med en målad fondvägg.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vi får plats med soffmöblemang, matsalsbord och förvaring om så önskas. Fint vitlutat plankgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når vi hemmets otroligt härliga balkong med eftermiddags/kvällssol att njuta av!

SOVRUM

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Fint vitlutat plankgolv och sandfärgade väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat och spegelskåp. Grå klinker på golv och ljus kakel på väggar.

Fin tvåa högst upp i huset med stor balkong på populära Ellstorp!

På perfekt läge har vi nu nöjet att presentera denna insynsskyddade gaveltvåa på attraktiva Ellstorp. Här bor vi högst upp i huset på vån 6 på lugnt område med en otroligt härlig balkong där många sommarkvällar kan avnjutas. För den matlagningsglada finner vi ett snyggt renoverat kök från 2015 och i denna fina lägenhet finner vi dessutom gott om förvaring i både garderober samt även vinds- och källarförråd. På Ellstorp har vi lummiga Ellstorpsparken i direkt anslutning och närhet till det mesta som behövs i vardagen, såsom goda busskommunikationer, köpcenter, restauranger, gym och vidare även Östervärn med dess nyöppnade tågstation på promenadavstånd. Via en kort cykeltur når vi myllrande Malmö city och vi bor på perfekt läge för pendlaren med motorvägen nära. Varmt välkomna hem!

Förening

Sallerupsvägen 26 C

Förening

Brf Loke

Allmänt om föreningen

HSB Brf Loke är en äkta bostadsrättsförening och föreningen bildades när husen byggdes år 1939. Tillhörande adresser till föreningen är Sallerupsvägen 26 A-C och i föreningen finns 54 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 3 hyresrättslokaler. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2016-2036, och uppdateras vart tredje år.

1988 byte av fönster, renovering av fasad och balkonger.
1989 byte av el och renovering av hissar.
1993 byte av vattenstammar och installation av nya radiatorer.
1998 takrenovering.
2005 installation av värme- och vattenmätare för individuell mätning av alla lägenheter.
2008 byggnation av nya miljöhus.
2010 renovering av utemiljön.
2011 renovering av tvättstugor.
2012 installation av postboxar.
2013 mangeln i mangelrummet togs bort & gjordes om till styrelserum.
2015 installation av ventilationsfönster i trapphusen B&C uppgången. Under samma år spolades samtliga avloppstammar.
2017 införde föreningen gemensamhetsel i huset och led-belysning i trappuppgångar samt källargångar installerades.
2019 Fasadrenovering samt byte av fönsterbleck.
2020 Källardörrar har bytts ut, räddningsväg är gjord på baksidan av huset.

Kommande renoveringar:
Föreningen diskuterar i dagsläget gemensam bredbandsanslutning.
Ca 2020 planerar föreningen ett byte av hisskorgsdörrar samt planteringar kommer att snyggas till och staket kommer sättas upp runt tomten.
Ca 2028 planerar föreningen eventuellt fönsterbyte beroende på status.
Föreningen planerar att diskutera stammarna inom de närmsta 10 åren gällande relining eller byte.
I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 2% den 2019-01-01 samt 2% 2020-01-01. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna gällande kommande avgiftsförändringar (2020-03-22).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån individuell förbrukning. Kostnaden läggs på månadsavin.

VÄRME/VATTEN
I föreningen tillämpas individuell mätning av värme och varmvatten. Varje lägenhet är utrustad med mätare på radiatorer och på varm- och kallvattentillflödena. En gång i kvartalet mäts förbrukningen av värme, kall- och varmvatten och lägenhetsinnehavaren blir då debiterad för detta på avierna fem månaderna efter. Förbrukningen kan följas via en app eller på Minols hemsida.

PARKERING
I området råder boendeparkering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns 2 gemensamma tvättstugor utrustade med tvättmaskiner torktumlare, torkskåp och torkrum.

Föreningen har ett visst antal cykelplatser framför huset och på gaveln mot gården. På baksidan finns även ett cykelgarage med ett begränsat antal platser. En plats i garaget kostar 150 kr i depositionsavgift för nyckeln och ca 20 kr i månaden som läggs på månadsavin.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. Grundutbudet ingår i avgiften. Bredband via Bo-lina finns också att välja där olika avtal finns att teckna.

ÖVRIGT
Föreningen tillämpar tillsyn.
Föreningen tillåter inte delat ägande om den ena ägaren ej bor i bostaden (ex. förälder/barn).

Besök gärna föreningens hemsida på www.hsb.se/malmo/loke

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-03-22. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter