Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Saarisvägen 16

Midhem Malmö

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Saarisvägen 16

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
Säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12 (1104)
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 169 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 2,824%
Andel av årsavgift: 2,81%
Driftskostnad 3 400 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Elkostnad/år är individuell då den är beroende av vilken elleverantör man har och hur mycket man förbrukar. Försäkringskostnad är även den en individuell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Enligt föreningens information är lägenheten uppmätt till 59kvm.

Säljaren nyttjar idag ett källar- och vindsförråd.

Andelstal 2,82400%
Årsavgift andel 2,81%
Enligt utdrag ur lägenhetsförteckning.

Hatthylla i entrén ingår ej i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 maj 2009
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Viadukten 10
På trevliga Midhem hittar du nu denna härliga 2:a klar för inflyttning. Med nymålade vita väggar och vackra attribut erbjuds du en charmig och fin bostad. Fiskbensparketten löper vackert genom lägenheten och boendet erbjuder generösa väldisponerade ytor samt bra med förvaring. Till detta får du även en trevlig balkong i österläge som vetter mot den lummiga innergården.

Midhem är ett bra område för den som önskar närhet till det mesta. Kollektivtrafiken in till centrum går precis utanför och även ett stenkast bort på Värnhem finner du kommunikationer vidare till bl.a. Lund och övriga Skåne. Här är även nära till skolor, affärer och restauranger.

HALL
När du klivit in i lägenheten genom säkerhetsdörren möts du först av en ljus tambur som förser dig med avhängningsmöjligheter och god förvaring i form av en garderob. Vidare leder den vackra fiskbensparketten dig vidare till den luftiga hallen, även här möts du av vita och fräscha väggar.

KÖK
Till höger om hallen når du det moderna och praktiska köket. Smakfullt inrett med luckor i trä, mörk bänkskiva i granitimitation, vitvaror och handtag i rostfritt stål och ett ljust stor rutat kakel ovanför diskhällen. Köksgolvet pryds av ett klickgolv i trä med breda bräder som inger intryck av ett härligt skeppargolv. Man har här valt att öppna upp in mot vardagsrummet för att ge en luftigare känsla samt att du nu erbjuds ytterligare avlastningsytor och en matplats med överblick över vardagsrummet. Köket kommer med bekvämligheter så som diskmaskin, ugn, induktionshäll, köksfläkt, kryddhylla och kombinerad kyl och frys.

VARDAGSRUM
Ett stort och rymligt vardagsrum som ger goda möjligheter till såväl soffgrupp och matplats. Den vackra fiskbensparketten som man möts av i hallen löper även vidare ut i hela vardagsrummet. Öppningen in mot köket och de vita fräscha väggarna ger en ytterligare rymd även i detta rum. I anslutning finner du även balkongen i österläge, perfekt för att fånga den härliga förmiddagssolen.

SOVRUM
Sovrummet är beläget längst in i lägenheten i anslutning till vardagsrummet. Rummet har vita väggar och golv som kläds av ett mörkare laminatgolv. Du får ett härligt ljusinsläpp från fönstret samt goda förvaringsmöjligheter i form av en garderob till vänster om dörren.

BADRUM
Ett modernt och stilfullt badrum med väldisponerade ytor. Duschen ramas in av snygga glasblock, rummet är helkaklat i vitt kakel och på golvet ligger vitt klinker. Handfatet är format som en elegant glasskål och är placerad på en bänk i ljust trä. Längst väggen till höger löper även en praktisk hylla i trä matchande bänken till handfatet.
På trevliga Midhem hittar du nu denna härliga 2:a klar för inflyttning. Med nymålade vita väggar och vackra attribut erbjuds du ett blankt blad att förvalta och omvandla till ditt alldeles egna. Fiskbensparketten löper vackert genom lägenheten och boendet erbjuder generösa väldisponerade ytor samt bra med förvaring. Till detta får du även en trevlig balkong i österläge som vetter mot den lummiga innergården. Välkommen på visning!

Förening

Saarisvägen 16

Förening

Brf Rosendal

Allmänt om föreningen

FÖRENINGSINFORMATION
Brf Rosendal är en äkta förening som äger marken. Det finns 39 lägenheter i föreningen och byggnaden är uppförd 1938.

EKONOMISK FÖRVALTNING
Förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning.

PARKERING OCH GARAGE
Parkeringsplats finns att hyra för ca 300kr/mån annars råder fri parkering i området längs gatorna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Renoverad tvättstuga från 2010/2011 finns i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp samt mangel.
Cykelrum finns i källaren.

BYGGNADENS SKICK
2011 Relining har utförts i både kök och badrum
2011 Byte av elpannan genomförd
2011 Nya säkerhetsdörrar installerades och trapphusen renoverades
2010/2011Tvättstugorna är renoverade

PLANERADE RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som följs. Elstammar planeras saneras 2018.

FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiften ändras löpande i takt med prisförändringar på el, vatten mm. Föreningen har höjt pga. renoveringar som föreningen har genomfört.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar då föreningen har en väldigt god ekonomi. Om det beslutas att avgiften ska höjas kommer det enbart röra sig om någon enstaka procent enligt ordförande.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-tv via Com-Hem och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Föreninegn har en kollektiv upphandling för bredband via Ownit för samtliga lägenheter, avgiften avseende bredband är inräknat i den angivna månadsavgiften.

ÖVRIGT
Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgift ( 2,5% av prisbasbeloppet ) betalas av köparen och pantsättningsavgift (1% av prisbasbeloppet) betalas av pantsättaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2015-08-05. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter