Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

S:t knuts väg 10B

S:t Knut Malmö

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

S:t knuts väg 10B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 37,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 45
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2 519 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 2,1681%
Andel av årsavgift: 2,1681%
Driftskostnad 6 190 kr/år
varav
El: 4 320 kr
Försäkring: 1 870 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Denna kostnad kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar idag ett källarförråd samt även över ett vindsförråd på lån av föreningen.

Tvättstugan är belägen mellan trappuggång 10a & 8b

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 januari 2010
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Alen 2
Fin gavellägenhet belägen högst upp i huset med en eventuell möjlighet att köpa loss vinden för en utökad yta i etage. Gemytliga omgivningar där gatorna kantas av butiker och restauranger med ett stenkast ifrån S:t knuts torg med sitt utbud av mysiga fik och caféer.

HALL
Bakom vacker spegeldörr gömmer sig ett nyslipat brädgolv som möter en hög takhöjd och ljusa väggar. Från hallen når vi både badrummet och köket i direkt anslutning.

BADRUM
Vi tar oss vidare från hallen och når badrummet som låtits renoveras 2009 på föreningens bekostnad. Snyggt och smakfullt badrum i ljusa färger som erbjuder ett duschutrymme, handfat med överhängande spegelskåp som skapar rymd och förvaring samt toalettstol. Golvet pryds av klinker i grå nyans och väggarna av vitt kakel. I helhet ett praktiskt och luftigt badrum från 2009.

KÖK
Vidare från hallen hittar vi köket som renoverats med vars m hand 2011. Det gedigna brädgolvet återfinns även här och ger ett vackert intryck tillsammans med de vita väggarna och övrig inredning. Köket erbjuder ugn med spishäll från 2012, kolfilterfläkt samt kombinerad kyl och frys. Stort skafferi skapar goda förvaringsytor tillsammans med skåp och diskbänk. De vita skåpsluckorna livas upp av stänkskyddet som fått en härlig grön nyans. Fönstret ger ett behagligt ljusinsläpp som sträcker sig ut i hallen.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Från köket når vi vardagsrummet där den kreativa inredaren får plats med såväl säng och soffa som matsalsmöblemang. Smart placerat matsalsbord vid det vackra burspråket som både ger ett rikligt ljusinsläpp och en fin utsikt över omgivningen. Här nås även en stor klädkammare med smart förvaringslösning upp till tak. En platsbyggd uppfällbar säng är inte enbart praktiskt utan också väldigt snyggt och skapar ytor i rummet som annars hade varit begränsade. Som om det inte var nog får vi även plats med en trevlig läshörna vid fönstret med utsikt över den lugna innergården och en bra yta för soffmöbler. De vita väggarna har livats upp av en läcker fondvägg i orange med fina detaljer och gifter sig fint tillsammans med brädgolvet.
Trivsam och ombonad gavellägenhet högst upp i huset med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Fina detaljerna som högt i tak, vackert brädgolv och breda fönsternischer skvallrar om husets ålder. Perfekt läge med grönskande omgivningar runt knuten och närhet till Folkets park, butiker, caféer & restauranger!

Förening

S:t knuts väg 10B

Förening

Brf Knuts Park

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Knuts Park bildades 2008 och har totalt 44 lägenheten och en butikslokal. Huset byggdes 1936 och är belägen på S:t knuts väg 8-10 samt Disponentgatan 16, ett stenkast från Sankt knuts torg och dess mysiga folklugn. Byggnaden består av tre våningar och fem trappuppgångar. Omgivningen är varierande grönområden och vackra 30-talsbyggnader.

GJORDA RENOVERINGAR
Stammar: Relining gjordes 2009 i samtliga stammar och samtidigt renoverades även samtliga badrum. Samtliga vattenstammar byttes också ut 2009.
El: Elstambyte 2009.
Tak: Är bytt 2013.
Fasad: Renovering av fogarna i fasaden 2013.
Fönster: Renoverades 2014
Uppvärmning: Översyn av värmesystem, bl.a. byte av termostater 2011. Ny värmepump installeras i november 2014.
Övrigt: Bygge av pergola för källsortering 2011.
I dagsläget finns inga planerade renoveringar.

PARKERING
Föreningen har 6 st parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, vill man ställa sig i kö kontaktar man Bredablick. I övrigt råder boendeparkering i området.

TV- INTERNETANSLUTNING
TV: Via kabeltv-nätet, www.seths.se
INTERNET: Telia/fiberbredband 100 Mbit. Ingår i avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns 2 tvättstugor (3 tvättmaskiner och 2 torktumlare) och 2 torkrum.
Det finns även cykelskjul och uteplats på gården.

EKONOMI
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

ÖVRIGT
Storstädning: Föreningen brukar anordna gemensam städdag. Alla medlemmar hjälps under en eftermiddag åt att rensa bort skräp, städa på gården och i källare/tvättstuga
Föreningen tar ut en överlåtelse- och pantsättningsavgift som betalas av köparen. Överlåtelseavgiften om 1 138 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om 455 kr till 1 % av ett prisbasbelopp.

Önskar ni läsa mer om föreningen besök deras hemsida: www.knutspark.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-08-27. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter