Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

S:t Johannesgatan 3J

Triangeln/City Malmö

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

S:t Johannesgatan 3J

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr J1201
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 337 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband & IP-telefoni
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt -Andelstal: 0,785400
-Andel % och andel av årsavgift; Saknas

Byggnad

Byggnadsår 2013
Energideklaration
Utfärdad den 2 december 2016
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år
Ett boende utöver det vanliga! På oslagbart cityläge finner vi denna unika lägenhet i ett eget gårdshus med både takterrass och atriumgård! Ett modernt cityboende med öppen planlösning, rofyllt sovrum och alltigenom fina materialval. I lägenhetens mitt finner vi en atriumgård som erbjuder en skön svalka och en trappa upp välkomnar en fantastisk takterrass i optimalt solläge med utsikt över den grönskande gården. Här njuter vi av lugnet mitt i stan med allt vi behöver utanför porten så som shopping, nöjen och kommunikationer! Varmt välkomna på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande;

Med hiss från markplan tar vi oss upp på våning 3 och välkomnas av föreningens härliga innergård. En modern och stilren innergård med vackra plattsättningar, körsbärsträd och planteringar! Vi promenerar rakt igenom och kommer till de unika gårdshusen och kliver in på 3J.

Hall;
Välkomnande hall med klinkergolv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter finns för hela sällskapet.

Kök och vardagsrum;
Vardagsrum och kök är modernt integrerat och är en yta man gärna vill umgås med både familj och vänner. Ett exklusivt Myresjökök med vit skåpinredning som matchas smakfullt med massiv arbetsbänk och mörkare kakel. Här kan kocken njuta av dess goda arbetsyta och generösa förvaringsmöjligheter. Vitvaror i form av; integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt kyl/frys, samtliga vitvaror från 2013. Den sociala ytan bjuder på genomgående parkettgolv och vita väggar. En yta som kan möbleras, på en mängd olika sätt, med plats för både matbord och soffgrupp om det så önskas. Genom passagen från vardagsrummet till sovrummet finner vi en hel vägg med garderober som bjuder på generösa förvaringsmöjligheter. En idé kan vara att ta ner dessa och bygga en bänk och på så vis skapa en egen avskild matplats om fantasin tillåter! Via vardagsrummet och passagen når vi den sköna atriumgården som bjuder på en hög mysfaktor!

Badrum;
På väg in till badrummet finner vi både tvättmaskin och torktumlare som bjuder på alla bekvämligheter som man tänkas behöva! Helkaklat och stilrent badrum i klassiskt vitt och grått. Generöst badrum med stor dusch och tvättställ med förvaring.

Sovrum;
Rofyllt sovrum med fönster mot atriumgården. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och mer därtill om det så önskas! Även här finner vi vita väggar och parkettgolv.

Takterrass;
Via trappan upp från atriumgården så kommer vi upp till den oslagbara takterrassen med plats för härligt loungemöblemang! Här kan vi även ställa den stora grillen och bjuda sällskapet på god grillad mat! En WOW-faktor utöver det vanliga!

Ett boende som måste upplevas! Varmt välkomna på visning!
I en stabil förening med låg avgift finner vi denna fantastiskt moderna och nästan magiska lägenhet. Med egen takterrass, atriumgård, egen entré, privat gårdsläge och social planlösning är detta boendet för dig som söker hög komfort på cityläge! Varmt välkomna!

Förening

S:t Johannesgatan 3J

Förening

BRF Kaninen 33

Allmänt om föreningen

Brf Kaninen 33 bildades 2012 och är belägen på S:t Johannesgatan 3 A - M på Rådmansvången i Malmö. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 5/6 våningar med 93 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2013 av NCC Boende AB. Alla lägenheter har ett lägenhetsförråd de flesta avdelade med rutnät.

TV och Internet:
Föreningen är ansluten via fiberkabel till TV, telefon, internet bredband 10/10 och Telia Triple Play. Detta är obligatoriskt och kostnaden ingår i månadsavgiften.

Tvätt- och badutrymmen:
Finns i varje lägenhet.

Ventilation:
Mekanisk. Finns i varje lägenhet styrs via köksfläkten.

El-leverantör:
Varje lägenhet har sitt eget abonnemang.

Vatten (varmt och kallt) och värme:
Ingår i avgiften.

Gård:
Brf Kaninen 33 har även tillsammans med Brf Kaninen 31 en vacker innergård med vackra planteringar och sol större delen av dagen.

Gästlägenhet:
Gästlägenhet med pentry, WC och dusch är belägen omedelbart till höger när man kommer in på gården från hissarna. Denna kan nyttjas av föreningens medlemmar till en mindre kostnad och bokas via föreningens hemsida.

Andrahandsuthyrning:
Föreningen har en restriktiv hållning mot andrahandsuthyrning.
Se stadgarna.

Gemensamhetsanläggningen (GA:3):
Fastigheten Kaninen 33 äger andelar (50%) i Gemensamhets anläggningen avseende entréer, gårdsutrymmen, trapphus, hissar, cykelförråd, miljörum samt utrymmen för fastighets skötsel, gemensamma terrasser, utrymningsvägar och vägar för transport av sopor. Driftskostnaden är budgeterad till kr 1.860.000 per år. Gemensamhetsanläggning förvaltas av SFF Boende Kaninen som ägs till 50% av Brf Kaninen 33 och 50% av Brf Kaninen 31 (höghuset och länken).

Gemensamhetsutrymmen:
Tobaksrökning är ej tillåten. Hissar finns i alla trapphus. Två takterrasser finns till medlemmarnas förfogande, båda saknar toalett. Den mindre solterrassen är belägen på våning 8 ingång trappa A, ingen typ av grillning är tillåten. På den större terrassen, beläggen i höghuset våning 7 samt på gården är grillning tillåten.

Med ingångar från gården finns cykelrum och miljörum.

Parkering:
Föreningen har inga egna garage- eller parkeringsplatser. Finns dock många parkeringsplatser i området

I garaget, Triangelns köpcentra, som är beläget under föreningen finns möjlighet att hyra garageplats för personbil och MC, dock inga fasta platser. Därifrån går en hiss direkt upp till gårdsplanen och en annan går ända upp till vån. 8 i trappa A.

För mer information kontakta: https://www.pmalmo.se/

Läge:
Fastigheten, som är tredimensionell och ligger på taket på Triangelns köpcentra är en av Malmös centralast belägna fastigheter med buss- flygbuss- och järnvägsstation utanför på torget. Med flygbuss till Sturup tar det 33 minuter. Med tåget till Kastrup tar det 19 minuter och till Köpenhamn Central 32 minuter.

Renoveringar:
Då fastigheten är nybyggd finns inga renoveringar planerade.

Försäkringar:
Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter