Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Prunusgatan 22

Husie Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Prunusgatan 22

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 110,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4 (1101)
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 7 028 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, avlopp och sophämtning
Andel i föreningen: 29,23%
Driftskostnad 10 482 kr/år
varav
El: 8 000 kr
Försäkring: 2 482 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar I elkostnaden ingår kostnaden för AC på ovanvåningen.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Kostnaden för luftvärmepumpen på ovanvåningen ingår inte i avgiften utan ingår i elkostnaden.

Ospecificerad andel i föreningen, 29,23. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren.

Byggnad

Byggnadsår 1937
Energideklaration Finns för närvarande inte
På grönlummig gata i ett lugnt och tryggt villaområde presenteras en lägenhet med hög standard. Två trappor upp tar vi oss in via säkerhetsdörr och välkomnas av en lägenhet fördelad på två våningsplan med väldisponerade ytor. Ljusinsläpp från olika väderstreck bidrar till en ljus och luftig känsla. Kök och badrum är smakfullt renoverade år 2007, här kan man flytta in direkt! I trädgården finns din egen lilla trädgårdsbit att sköta om som muntligen fördelats mellan bostadsrättsägarna. Här får du sol stor del av dagen och det finns plats för både studsmatta samt utemöbler med grill. Serviceutbudet i området är mycket bra, matbutik, bank, vårdcentral och skolor finner du alla inom kort avstånd. Du tar dig in till Malmö city på ca 10 minuter eller snabbt vidare till andra orter via motorvägen. Varmt välkommen på visning!

HALL
I hallen välkomnas du av ett nyare klinkergolv (lagt 2013) som övergår till ett plankgolv. Väggarna är vitmålade. Längre in i hallen finns en stor klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme.

GÄSTTOALETT
I hallen finner du lägenhetens gästtoalett. Här finns wc samt handfat. På golvet ligger gråa klinkerplattor och väggarna är helkaklade i en vit/grå nyans.

KÖK
Renoverat år 2007 i tidlös och stilren stil med vita skåpsluckor i kombination med grå bänkskiva och vitt kakel. Här finns gott om utrymme för ett stort matbord där hela familjen får plats samt goda förvaringsmöjligheter och avlastningsytor för bak och matlagning. Två fönster i olika väderstreck bidrar till en ljus och trivsam känsla. Övrig utrustning: Mikrovågsugn, ugn, kyl/frys, diskmaskin, fläkt och spishäll. På golvet vilar parkett och väggarna är vitmålade. Fönstret över diskbänken är nytt 2007. Två stycken kontakter fungerar inte.

SOVRUM
Plankgolv och väggar målade i en grå nyans. Fönster ut mot trädgården.

VARDAGSRUM
Två fönsterpartier bidrar till generöst ljusinsläpp i detta stora och samtidigt mysiga vardagsrum. Här finns plats för en större soffgrupp samt kompletterande möbler om man så vill. På golvet vilar ett plankgolv och väggarna är målade i en ljuslila ton.

OVANVÅNING (ombyggd 2007)
Här finner du två välplanerade sovrum och ett badrum. Här finns även en yta som lämpar sig perfekt till kontor, myshörna eller förvaringsyta om man vill.

BADRUM
Stort och rymligt badrum som renoverades år 2007. Här finns en duschhörna med svängbara dörrar av glas samt toalett och handfat. Tvättmaskinen lämnas till ny ägare.

SOVRUM
Parkett på golvet och väggar målade i en grå nyans i kombination med en röd fondvägg. Takfönstret skänker gott om ljus. AC för bästa möjliga komfort, kyla på sommaren och värme på vintern.

SOVRUM
Även i detta rum vilar parkett på golvet och väggarna är målade i en grå nyans. Även här finns en AC uppsatt för bästa möjliga sovkomfort. En murstock avdelar rummet bitvis vilket ger möjlighet till en extra avskild sovplats eller privat kontorsdel. Två takfönster ger rummet gott om ljusinsläpp.
På grönlummig gata i ett lugnt och tryggt villaområde presenteras en lägenhet med hög standard. Rummen är väldisponerade och ljusinsläppet från olika väderstreck bidrar till en ljus och luftig känsla. Kök och badrum är smakfullt renoverade år 2007, här kan man flytta in direkt!

Förening

Prunusgatan 22

Förening

Brf Anno 1937

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Anno 1937 är en äkta förening som bildades 2007. Föreningen innehar totalt 5st lägenheter varav en lokal. Föreningen äger marken och sköter själv den ekonomiska- som tekniska förvaltning.

TV- OCH BREDBANDSANSLUTNING
Grundutbud från Canal-Digital ingår i månadsavgiften och något bredband finns i dagsläget inte indraget.

HUSETS SKICK
El: Omdragen 2007
Tappvattenstammar: Byttes 2007
Avloppsstammar: Största delen är bytta 2007.
Fönster: Alla originalfönster på nedre plan har blivit renoverade utvändigt (karmar, målade, byte till energiglas och ny listdragning) även viss reparation på innerbåge/karm har skett. Takfönstren är nya 2007.
Tak: Byttes 2007
Entré: Nya kodlås har installerats på entrén.
Parkering: Görs vid och ny singel läggs.
Dränering: Dränerat en del av huset.
Övrigt: Nya stuprör ovanför förråd samt nytt staket vid parkeringen samt nytt tak ner mot källaren.

RENOVERINGAR
I dagsläget håller föreningen på att renovera fönster och ventilation samt fräschar upp trädgården. Dessa renoveringar kommer inte ha någon effekt på månadsavgiften.

AVGIFT
2012 + 2%
2013 + 2%
2014 + 0%

I dagsläget finns inga inplanerade avgiftshöjningar.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller parkeringsplats för var lägenhet. På gatan finns även gratis parkering

ÖVRIGA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam tvättstuga i källaren. Här finns en tvättmaskin och en torktumlare samt möjlighet att hänga upp tvätt för torkning. Förrådsutrymme finns att tillgå vid parkeringsplatserna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en trädgård och ett härligt trädäck som nyttjas av samtliga medlemmar. Genom en muntlig fördelning har samtliga blivit tilldelade en liten del av trädgården som man nyttjar och sköter om själv.

ÖVRIGT
I avgiften ingår sophämtning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter