Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Per Albin Hanssons väg 56B

Blekingsborg Malmö

2 875 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Per Albin Hanssons väg 56B

Antal rum 7 rum + Kök
Boarea 128,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0132
Våning 11, hiss finns
Kommentar Etage, våning 11 och 12
Ekonomi Pris: 2 875 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 8 897 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal och medlemmen debiteras kvartalsvis för förbrukad el samt en fast del om 20 kr/månad.
Andel i föreningen: 0,69665%
Andel av årsavgift: 0,72%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 21 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Blekingsborg 6
Nu har vi äran att presentera detta alldeles unika objekt. Fantastisk etagelägenhet på våning 11 och 12 med magisk utsikt över Malmö stad från bostadens tre väl tilltagna samt inglasade balkonger. Bostaden erbjuder 4 st sovrum, separat matrum i anslutning till köket samt en härlig huskänsla med bostadens två våningar. Ett stenkast bort finner vi shoppingcentret Mobilia med dess serviceutbud, restauranger och shopping. För pendlaren finns goda bussförbindelser rakt utanför porten och motorvägen nås på ett kick. Därtill finner vi både skola och förskola i närområdet. Bättre än såhär blir det inte! Varmt välkomna på visning.

NEDANVÅNING

HALL
Vi välkomnas in i bostaden genom den rymliga hallen där vi finner inbyggda garderober, ett städskåp och goda avhängningsmöjligheter. På golvet ligger gråmönstrad klinker (2006) och väggarna är ljusa tapetserade. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Vidare in i bostaden finner vi hemmets generösa sällskapsrum där både större soffgrupp och förvaring får plats. Härifrån når vi en av bostadens tre balkonger som ligger i soligt söderläge. Parkettgolv (slipat och vaxat 2019) och ljusa tapetserade väggar.

KÖK
Genom den charmiga passagen som leder in från hallen nås hemmets kök. Köksinredning med vita köksluckor (2004), arbetsyta i rostfritt och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med två st kyl/frys (Electrolux, 2002), diskmaskin (Siemens, 2002), fläkt, ugn (Gorenje, 2002) och häll (Ceran, 2002). Utgång till en av bostadens tre balkonger. Gråmönstrad klinker på golv (2006) och vita väggar.

MATSAL
Stort matrum i anslutning till köket där ett större sällskap får gott om plats. Stavparkett på golv (slipat och vaxat 2019) och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM
Vi finner gott om förvaring i inbyggda garderober i detta sovrum och här finns plats för en enkelsäng. Ljus plastmatta och ljusa väggar.

NEDRE WC
Nedre Wcn är utrustad med handfat samt WC. Blå klinker på golv och ljusblå helkaklade väggar.

OVANVÅNING

HALL
Vi leds upp till bostadens andra våning genom den vitmålade trappan och kommer upp till den ljusa ovanvåningen. Här finns en otroligt generös klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv (2006) och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Här får en större säng plats alternativt två mindre sängar. Parkettgolv (2006) och ljuslila väggar.

SOVRUM 2
Rummet kan användas både som sovrum eller kontor/arbetsrum eller enligt eget tycke. Här får en större säng plats och vi når även en av bostadens tre balkonger från detta rum. Stavparkett på golv och ljusa väggar.

RUM
Ett mindre rum som kan användas som kontor, bibliotek eller annat enligt eget tycke. Parkettgolv (2006) och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM 3
Genom spegelskjutdörrar når vi sovrummet där en dubbelsäng får plats. Parkettgolv (2006) och ljusa tapetserade väggar.

BADRUM
Bostadens badrum är utrustad med massagebadkar, handdukstork, tvättställ, badrumsskåp och WC. Blå klinker på golv och ljusblå helkaklade väggar.

BALKONGER
Bostadens alla tre balkonger är väl tilltagna, inglasade och med heltäckningsmatta på golvet. De kan användas som ett extra utrymme exempelvis som träningsrum eller annat enligt eget tycke.

Underbar etagelägenhet med svårslagen utsikt!

Nu har vi äran att presentera detta alldeles unika objekt. Fantastisk etagelägenhet på våning 11 och 12 med magisk utsikt över Malmö stad från bostadens tre väl tilltagna samt inglasade balkonger. Bostaden erbjuder 4 st sovrum, separat matrum i anslutning till köket samt en härlig huskänsla med bostadens två våningar. Ett stenkast bort finner vi shoppingcentret Mobilia med dess serviceutbud, restauranger och shopping. För pendlaren finns goda bussförbindelser rakt utanför porten och motorvägen nås på ett kick. Därtill finner vi både skola och förskola i närområdet. Bättre än såhär blir det inte! Varmt välkomna på visning.

Förening

Per Albin Hanssons väg 56B

Förening

HSB Brf Blekingsborg i Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Blekingsborg i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 3 bostadshus belägna i 2 st höghus och ett låghus med adresserna Blekingsborgsgatan 7, 9, 11, 13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B. Föreningens hus färdigställdes 1958 och föreningen äger marken. I föreningen finns 279 lägenheter, varav 278 st är bostadsrätter. I föreningen finns även 7 st lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSENS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och som sträcker sig fram till 2058.

2014-2017 relinades avloppsrören i samtliga fastigheter. Övernattningslägenheten och fritidslokalen iordningställdes och fräschades upp. Grindar och staket runt föreningens tomt har uppförts och lås har installerats. Värmepumpar och solpaneler har renoverats.
2016-2017 utfördes OVK-besiktning.
2010 renoverades tvättstugorna.
2007 renoverades hissarna.
2005 byttes tak och treglasfönster sattes in.
2004-2005 utfördes tillbyggnad samt inglasning av balkonger, nya rör till både varm- och kallvattensystem, nya elstammar med trefassystem installerades och säkerhetsdörrar med sjutillhållarlås sattes in till bostadsrätterna.

Pågående renovering:
Miljöhus för gemensam avfallshantering är planerad att komma igång att användas under augusti/september 2019.
Översyn och uppdatering av trädgård pågår i dagsläget.

Kommande renoveringar:
Renovering av entréer i höghusen. Planerat är främst hus nr 54 först. Förfrågan finns ute och byggstart planeras till hösten 2019.
2020: byte av garagetak med tillhörande dränering, aluminiumfönster mot gavelfasad mot nordväst. Se årsredovisning för fler planerade renoveringar. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

AVGIFTER
Föreningen höjde avgiften med 0,5% 2019-01-01. Styrelsens uppfattning är att avgifterna i normalfall ska höjas någon procentsats varje år för att undvika stora höjningar under enskilda år då underhållet kräver större kostnader. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

En medlemsavgift till HSB Malmö tas ut om 500 kr/person samt en avgift om 300 kr/år. Medlemsavgiften om 500 kr återfås vid utträde ur HSB Malmö.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har from 2017-01-01 tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Länsförsäkringar som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal och elmätarna avläses kvartalsvis. Förbrukad el fakturears tillsammans med bostadsrättens årsavgift en gång per kvartal och läggs på avgiftsavin.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och Internet via Ownit eller ComHem. ComHems grundutbud ingår i avgiften. Tecknande av internetuppkoppling tillkommer utöver månadsavgiften.

PARKERING
I föreningen finns 87 parkeringsplatser som går att hyra för ca 124 kr/mån och 72 garageplatser som går att hyra för ca 310 kr/mån samt 3 MC-platser som går att hyra för ca 146 kr/mån. Separat kö tillämpas. Cykelförråd finns att tillgå kostnadsfritt, men separat kö tillämpas för dessa.
I övrigt råder fri parkering i området med p-skiva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en fritidslokal för föreningens medlemmar att nyttja kostnadsfritt samt en övernattningslokal som går att hyra för 250 kr/natt. I föreningen finns cykelrum i källaren där man även kan förvara barnvagn samt finns cykelförråd utomhus med nätgallerdörrar.

Tvättstugorna är belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvättillfälle. Föreningens tvätt och sköljmedel är både allergi-godkända och miljömärkta.

I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med både lekplats, sittplats och grillplats.

ÖVRIGT
Tillsyn tillämpas där både säljare och köpare ska vara med.
Delat ägande är ok med föreningen; den som bor i lägenheten ska äga 90% och övriga 10% på föräldrar om så är fallet.

För mer information om föreningen besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/blekingsborg/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter