Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Rönneholmsvägen 27a

Stadsteatern Malmö

400 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Rönneholmsvägen 27a

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 148,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1+2
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 400 000 kr
Avgift: 6 753 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Driftskostnad 5 844 kr/år
varav
El: 3 360 kr
Försäkring: 2 484 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Elkostnaden är individuell då den görs beroende av vilken leverantör man har och förbrukning. Angiven elkostnad är ett schablontillägg på månadsavgiften och regleras av föreningen. Föreningen har ett gemensamt abonnemang vilket innebär för medlemmarna att den fasta månadskostnaden minskar. I detta fall ingår den fasta delen i detta tillägg från föreningen. Försäkringskostnaden är även den en individuell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Pantsatt Nej
Allmänt Till avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad för bredband om 240:-/mån för 100 Mbit.
Till avgiften tillkommer dessutom en obligatorisk månadskostnad för gemensam debitering av el. Elen läses av en gång per år och denna lägenhet debiteras 280:- i månaden. Överstiger förbrukningen detta, så betalar man mer, och förbrukar man mindre, får man tillbaka pengar.

Säkerhetsdörr till båda ingångarna. En ingång till lägenheten är igensatt från insidan med klädupphänge.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Det finns två tvättstugor i denna trappen, båda i källaren. Nyrenoverade utrymmen.

ANDELSTAL:
Lgh 1:
Andelstal: 0,0121280
Andel av årsavgift: 0,68658%
Lgh 2:
Andelstal: 0,0358530
Andel av årsavgift: 3,73081%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1937
Energideklaration
Utfärdad den 5 oktober 2009
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
På en attraktiv adress mitt i stan ligger detta generösa och tilltalande hem om hela 148 kvm där många funktioner och attribut skapar ett boende att trivas och umgås i. Lägenheten ligger i en tidig funkisfastighet nära Malmö Opera, mysiga små caféer och Triangelns stora utbud. Närheten till gymnasieskolor, Bladins internationella skola, tågstation och bra bussförbindelser är också faktorer väl värda att nämna. Boendet har renoverats in i minsta detalj och sträcker sig verkligen över mängden! På en hög första våning välkomnar såldes detta fina hem.

HALL:
Vackert vintonat originalgolv möter vita väggar. Generös avhängningsplats finns till ytterkläderna. I hallen finns ingång till ett utrymme med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen når man även gwc.

SÄLLSKAPSRUM:
Vacker fiskbensparkett möter vita väggar och öppen spis, stort fönsterparti och dubbla vikdörrar ger rummets dess karaktär. Detta rum är ytterst generöst tlll ytan och atmosfären andas tidig funkis då det finns stilrena ytor, väl tilltagen takhöjd med välvda takhörn och breda fönsterbrädor i svart sten. Rummet fungerar som hemmets mittpunkt och härifrån nås stora delar av lägenheten.

MATRUM:
Detta rum används idag som matrum men om behovet finns fungerar det dessutom utmärkt som sovrum. Fiksbensparkett möter vita väggar. Utanför fönstren finns grönskande gårdsmiljö.

KÖK:
Vit högblank inredning, med inslag av valnötsdetaljer, sträcker sig längs med två av kökets långsidor. Bänkskiva i rostfritt stål med träkant, cremefärgade väggar tillsammans med en grön/gul fondvägg skapar fin stämning i det stora köket. Valnötsparkett pryder golvet och matplatsen upplevs bekväm för 4-6 personer. Taket är ett akustiktak vilket inte bara är snyggt att titta på utan även bra för volymen i köket. Rostfri kyl, rostfri frys, rostfri spis med gashäll,rostfri spisfläkt, integrerad diskmaskin och rostfri micro. Samtliga maskiner från Siemens. Utgången till trapphusbalkongen i västerläge finns härifrån och den leder ut till en gemensam gård. Strax nedanför lägenheten och precis utanför balkongavsatsen har nuvarande säljare eget utomhusmöblemang placerat.

SOVRUMSAVDELNING:
En mindre hall med vita väggar och smakfullt kalkstensgolv fungerar som ett nav mellan de två sovrummen som har varsitt tillhörande badrum. Rummen upplevs generösa till ytan, båda med fiskbensparkett och vita väggar. I båda rummen finns plats för fristående garderober.

SOVRUM/ARBETSRUM:
Ytterligare ett sovrum finns i detta hem. Här finns fiskbensparkett och vita väggar. Detta rum har en separat ingång varför det lämpar sig för dem som har behov av att skärma av och nyttja som en egen kontorsdel.

BADRUM:
GWC med kalkstensgolv och vitmålade väggar. Tvättställ och wc.
BADRUM 1: Renoverat badrum med svart stengolv och svart kakel i duschplatsen. Svängbara duschdörrar, vitmålade väggar, wc och tvättställ. Inredning från Svedbergs och Ballingslöv.
BADRUM 2: Renoverat badrum med brunt stengolv och brunt kakel i duschplatsen. Svängbara duschdörrar, vitmålade väggar, wc, tvättställ och tvättmaskin. Inredning från Svedbergs och Ballingslöv.
TVÄTTSTUGA: Mörkt stengolv och vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare.
Med gångavstånd till Citys stora utbud ligger denna funkislägenhet med smakfull interiör, två badrum, gwc och utgång till trapphusbalkong som leder direkt ut till gården. Här finns dessutom ett stort, modernt kök och en ytterst generös disposition med härliga ytor!

Förening

Östra Rönneholmsvägen 27a

Förening

Brf Östra Rönneholm

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2004. Byggnaden är från 1937 och i föreningen finns 29 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter med hyresrätt.

HUSETS SKICK:
Nya vatten- samt elstigareledningar.
Nyare ventialtion till kök, badrum och gästwc i fastigheten.
Nya fönster.
Trapphusen är renoverade, postfack finns i entrén.
Renoverade tvättstugor.

ABONNEMANG:
Föreningen har individuell avläsning på elen 1 gång per år.
Bredband via Ownit som är obligatoriskt. 100 Mbit.
KabelTv via Comhem.
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg.

PARKERING:
Garage finns, men det är separat kö till dessa platser. Boendeparkering på gatan.

EKONOMI:
Inga planerade avgiftshöjningar.

ÖVRIGT:
Föreningen förvaltas av SBC.
Överlåtelseavgift betalar köparen 1110:-

Information är hämtad 2014-09-08.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter