Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Osbygatan 4

Nobeltorget/Sorgenfri Malmö

945 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Osbygatan 4

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 79,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 201
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 945 000 kr utgångspris
Avgift: 4 771 kr/mån Inkl. värme, VA, sophämtning, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 1,92655%
Andel av årsavgift: 1,92655%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1936
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
På attraktivt läge med närhet till såväl Nobeltorget som Möllevången finner vi denna genomgående 3a om rymliga 79 kvadrat!

Hall
En trappa upp gläntar vi på dörren till en rymlig hall med naturlig plats för avhängning samt en klädkammare för övrig förvaring. Fötterna vilar vi på enhetlig parkett och väggar går i varma bruna nyanser.

Kök
Direkt till höger kommer vi till köket med väggar i vitt samt luckor och skåp i ljust trä. Kakel går i ljusa bruna samt gröna toner och integrerad diskmaskin ger mervärde!

Badrum
Vi fortsätter tillbaka genom hallen och passerar badrummet. Helkaklade väggar i sobert vitt och blått ger en fräsch känsla och tack vare praktiska vikväggar finns här gott om plats för förvaring för den som önskar.

Sovrum
Nästa stopp blir sovrummet där generösa ytor ger möjlighet till all tänkbar möblering och där dubbelsäng samsas med garderober och soffa. Stort fönster släpper in mycket ljus och på golvet vilar klassisk parkett.

Sovrum
Vidare kommer vi till barnrummet, på fortsatt parkett och med ljusa väggar i vitt! Fönster mot innergården ger lugn natten lång och inbyggd klädkammare tar hand om kläder och övriga textilier!

Vardagsrum
Slutligen kommer vi till det stora vardagsrummet där generösa ytor ger plats åt såväl soffgrupp som matsalsmöbel och skrivbord. Stora fönster släpper in mycket ljus och väggar i brunt och vitt ger en varm och behaglig känsla!

På bästa läge, med närhet till det mesta men med lugnet utanför fönstret!
Välkomna!
På attraktivt område, med ett stenkast till Nobeltorget men med lugnet utanför fönstret finner vi denna genomgående 3a med generösa ytor, mycket ljus och ingen insyn! Välkomna!

Förening

Osbygatan 4

Förening

Brf Glädjen 2

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Glädjen 2 är en äkta förening. Föreningen köpte huset 2001 och består av 53 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. SBC som förvaltar föreningen tar ut en pantsättningsavgift samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen. Föreningen äger tomten.

HUSETS SKICK
Vattenstammar i kök och bad: Delvis bytta under 1970-talet.
Avloppsstammar i kök och bad: Är inte bytta, annat än på enstaka ställen. Filmades i samband med spolning 2010 och bedömdes hålla ca 30 år till.
El: Stammar byttes 2002. Alla lägenheter har nya elinstallationer med jordade uttag och jordfelsbrytare.
Tak: Lades om sommaren 2011
Fasad: Renoverades 2002
Fönster: Bytta 2013/2014

"Sommaren 2006 byttes alla trapphusdörrar ut och försågs med portkod och balkongerna slutrneoverades. Innergården renoverades 2007 för att få en barnvänligare och trevligare utomhusmiljö. 2011 renoverades taket och 2013 byttes alla fönster ut. Under sommaren 2015 genomfördes en totalrenovering av gården"
KOMMANDE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen planerar att höja avgiften i takt med inflationen. Se "Flerårsbudget" för mer info.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Varje lägenhet har sitt förråd, denna bostad har ett vinds- och källarförråd.
Fastigheten har totalt tre gemensamma tvättstugor i källarplan, med nedgång från gården. Det finns också tre gemensamma takterrasser, en relaxavdelning med bastu, ett motionsrum, cykelförråd samt barnvagnsförråd.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Basutbud ingår, digital-tv från Telia. Internet ingår med obligatoriskt påslag på avgiften med 200 kr/månad, leverantör Telia (100/10).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter