Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nordlinds väg 100 A

Fridhem Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nordlinds väg 100 A

Antal rum 3 rum
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 34
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 539 kr/mån inkl värme, va, kabel-tv samt ett tillägg för balkongrenovering.
Andel i föreningen: 3,60909%
Andel av årsavgift: 3,60909%
Reparationsfond: 307 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Basunen 2
Varmt välkomna till en välplanerade och genomgående trerumslägenhet i populär HSB-förening. Vi har genomgående en vitlaserad ekparkett i bostaden, tillsammans med välvalda färger på väggarna. Under 2016 genomgick stora delar av lägenheten en totalrenovering. En rymlig lägenhet som bjuder på goda förvaringsmöjligheter, balkong, trivsam förening på lugnt område. Området bjuder på härliga grönområden såsom föreningens egna gård men även Rönneholmsparken där vi har stora öppna ytor men också små träddungar och fin lekplats. Vid vår lägenhet har vi också en lekplats som är en naturlig samlingsplats för familjerna i området.
Vi har gångavstånd till flera förskolor, Bladins gymnasie, Slottstadens skola (åk. 7-9), Mellanhedsskolan (F-6 samt särskola 1-9) och Dammfriskolan (F-9) bara för att nämna några.

Hall
Med ljusgrå målade väggar och det ljusa varma golvet välkomnas vi till en lägenhet där man direkt känner ett lugn när man öppnar ytterdörren. Vi har gott om förvaring i form av fyra garderober, även plats för skohylla eller annan förvaringsmöbel direkt vid entrén.

Badrum
Helkaklat badrum som renoverades under 2008. Vi har ett badkar, vägghängd wc samt handfat i vit porslin. Exklusiva materialval i form av ett klinkergolv i träimitation, vita kaklade väggar där även golvklinkern följer med upp på väggen och dekorativ glasmosaik.

Kök
Stilrent och bra planerat kök där vi har gott om arbetsyta och förvaring i form av skåp och lådor. Inredning och maskinell utrustning från Ikea. Köket renoverades 2016. Matplats för ca 4 personer. Vi har en kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, fläkt och vask. Väggar i vitt, bänkskiva av laminat och ett vacker kakel som stänkskydd som går i en grå/beige ton.

Sovrum 1
Stort rum där vi har plats för säng, skrivbord och tv-bänk. Fönster i behagligt österläge. I rummet har vi även bra förvaring i form av fyra garderober. Vita väggar samt en svartmålad fondvägg.

Vardagsrum
Stort och luftigt rum med vitmålade väggar. Vi har gott om plats för stor matplats för 6-8 personer om man vill, samt en stor soffhörna, ett fantastiskt rum för att umgås i! Från vardagsrummet når vi vår balkong som är belägen i väster. Här har vi ett fint trägolv, plats för sittgrupp samt glaspartier som man kan öppna upp helt.

Sovrum 2
Lugnt och rogivande sovrum med fönster i öster. Här har vi ljust målade väggar och gott om plats för dubbelsängen. En mindre garderob men även plats för fristående garderober om man behöver

En lägenhet som måste ses, varmt välkomna på visning!
Nu har äran att presentera en ljus och trivsamt renoverad gaveltrea på populära Erikslust/Fridhem till försäljning. Skötsam förening på våning 3 i lugnt område där vi erbjuds en mysig balkong, mycket förvaring, ljust och fräscht kök, genomgående vitlaserad ekparkett och mycket mer. Rakt över gatan har vi tillgång till Ica Malmborgs, nära till idrottshall, bussar som avgår ofta och närhet till ringvägen. En lägenhet som passar de flesta helt enkelt. Varm välkomna på visning!

Förening

Nordlinds väg 100 A

Förening

HSB Brf Basunen

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnad är uppfört 1956 på fastigheten Basunen 6, som föreningen innehar med tomträtt. Fastighetens adress är Nordlinds väg 100 A-C. Föreningen har fastigheten fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Föreningen har totalt 36 lägenheter som innehas som bostadsrätt, 1 bostadsrättslokal, 1 hyresrättslokal samt 28 garageplatser.

Kommande renoveringar och underhåll
Föreningen har tagit fram en underhållsplan tillsammans med HSB. I den framgår att tappvattenledningarna skall bytas åren 2019-2020. Värmeledningar, radiatorer, ventiler och värmecentral ligger inom samma underhållsperiod. År 2025-2026 planeras att relina avloppsstammarna. Informationen är inhämtad direkt från HSB, det är föreningen som slutligen avgör när saker och ting skall åtgärdas/renoveras. Dessa årtal kan således komma att variera beroende på vilken bedömning föreningen i slutändan gör.

Utfört underhåll
2015: Återställning av källare, källarlokaler och garage efter översvämningen som var 2014.
2011: Totalrenovering av tvättstuga, torkrum samt målning av källargång, mangelrum och cykelkällare.
2005/2006: Takrenovering, byte av hängrännor och stuprör.

Ekonomi
Föreningen har tanken att höja avgiften med mellan 2-5 % varje år.
Tomträttsavgäld från och med 2016-01-01: 215 460 kr/år. Detta avtal gäller i 10 år.

Gemensamma utrymmen
I källaren finns ett cykelrum samt utrymme till att ha barnvagn. Man kommer enkelt ner till källaren via en ramp från husets kortsida.

Köparen uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med berörd förening.

Överlåtelseavgift

1 137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter