Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nobelvägen 145 B

Ellstorp Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nobelvägen 145 B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 778 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,52998%
Andel av årsavgift: 0,52998%
Reparationsfond: 137 kr
Driftskostnad 6 926 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 926 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader varierar beroende på avtal. I elkostnaden ingår även kostnad för gas till Eon.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett vindsförråd och ett källarförråd.
Ringklockan är trasig.

Byggnad

Byggnadsår 1938
Energideklaration
Utfärdad den 11 mars 2010
Energiprestanda: 180 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen till mysiga Ellstorp där vi har nöjet att presentera en stor och ljus tvåa på femte våningen med balkong. Lägenheten har en bra planlösning och det stora vardagsrummet badar i ljus tack vare fönsterpartierna i två olika väderstreck, här finns även utgången till balkongen med fin utsikt över området. Läget är optimalt för dig som vill ha nära till centrum med dess stora utbud samt goda kommunikationer. På tre minuter når du knutpunkten Värnhemstorget som erbjuder goda bussförbindelser samt brett utbud av affärer och restauranger. Om det är lugnet du söker har den fantastiska innergården stora grönytor och lummiga Ellstorpsparken ligger en kort promenad bort. Varmt välkommen på visning!

HALL
I hallen välkomnas du av parkettgolv och ljusgråa väggar som nyligen målats om. Gott om förvaring finns i två stycken inbyggda garderober.

KÖK
Köket renoverades under 2007 i tidlösa och stilrena färger. Vita släta luckor i kombination med frostade luckor matchas snyggt med vitt kakel och bänkskiva av mörk ek. I övrigt är köket utrustat med kyl/frys (Gorenje), gasspis (Gorenje) med elugn (Gram) och fläkt, allt rostfritt. Spotlightsen i taket skänker ett bra ljus över arbetsytorna. På golvet ligger ett mörkt parkettgolv och väggarna är i en offwhite nyans.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum där både ett större soffmöblemang och matbord får plats med lätthet. Läget på hörnan med fönster åt två väderstreck bidrar till ett otroligt fint ljusflöde i hela rummet. Här finns utgången till balkongen med fin utsikt över området. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är nymålade i en ljusgrå nyans tillsammans med en mörkgrå fondvägg.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för en större säng. Två fönster skänker fint ljus och läget på femte våningen mot en innergård ger en optimal sovmiljö. På golvet ligger parkett och väggarna är beiga. Garderoben ingår i köpet.

BADRUM
Fräscht badrum som renoverats i tidlösa färger. På golvet ligger svart klinker och väggarna är hekaklade i vitt. Spotlightsen i taket skänker ett bra ljus och i övrigt finns här en duschhörna med väggar av mörkfrostat glas, handduksvärmare, tvättställ och wc. Efter stambytet kommer ny ägare ha ett splitter nytt badrum att tillgå.
Välkommen till mysiga Ellstorp där vi har nöjet att presentera en stor och ljus tvåa på femte våningen med balkong. Lägenheten har en bra planlösning och det stora vardagsrummet badar i ljus tack vare fönsterpartierna i två olika väderstreck. Optimalt område med närhet till gågator, grönområde och goda kommunikationer!

Förening

Nobelvägen 145 B

Förening

HSB Brf Ellstorp i Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Ellstorp är en äkta förening som bildades i samband med att husen byggdes 1938. Föreningen förfogar över 404 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 13 st lokaler. Föreningen äger även 2 st lokaler som används för egen verksamhet. Föreningens mark är friköpt. Förvaltning, fastighetsskötsel samt lokalvård hanteras av HSB Fastighetsservice personal. Läs mer på www.ellstorp.com

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen.
Tak: Byttes ut 2001.
Fönster: Bytta på 90-talet. Tätades och justerades -10.
Elstammar: Byttes -91/-93.
Garage och gård renoverades: -14
Vattenstammar: Byte påbörjade -16, pågår fortfarande.
Avloppsstammar: Byte påbörjades -16, pågår fortfarande.
Bytet planeras att vara klart slutet av 2018.
Planerade renoveringar:
Snart kommer trapphusen att renoveras och nya dörrar installeras. För mer info, läs på föreningens hemsida www.ellstorp.com eller se underhållsplanen i årsredovisningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har stora gårdar med fina grönområden. Man har även utfört dränering längs med L-husets gårdssida. Miljöhus för sopsortering finns på gården, även cykelförvaring samt barnvagnsförråd finns i föreningen. Tvättstugorna ligger i källaren och nås utifrån och man får använda vilken av tvättstugorna man vill. Samtliga maskiner i tvättstugorna är av nyare modell och det finns både torktumlare och torkskåp samt friliggande torkrum.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen.
Planerade avgiftshöjningar: Enligt nuvarande plan kommer avgifterna att höjas med 4% de närmsta fyra åren.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV: Levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Brf Ellstorp har ett avtal med Bredband2, där internet med 1000/1000 mbit/s finns att tillgå. Nuvarande ägare betalar 99 kr/månad för bredbandet. Man kan även välja bredband från ComHem om så önskas.

PARKERING OCH GARAGE
Garaget är beläget under innergården och har cirka 95 platser till bil och 13 platser till motorcykel. Hyra för bilplats är 400 kr/mån och 200 kr/mån för MC-plats, separat kö tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området.
Föreningen tillhandahåller även cykelparkering. Hyreskostnader cykelplatser:
20:-/månad i cykelförråd med galler
50:-/månad för barnvagns- och cykelkärrförråden
40:-/månad för cykelplatser inne i miljöhus
75:-/månad för boxar vid Åsgårdsgatan (12 st).
50:-/månad för cykelförråd i källare.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förenings senaste årsredovisning och hemsida. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering