Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Munkhättegatan 22 B

Almhög Malmö

945 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Munkhättegatan 22 B

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 051
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 945 000 kr utgångspris
Avgift: 4 148 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,34477%
Andel av årsavgift: 0,34477%
Reparationsfond: 3 971 kr
Driftskostnad 5 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 200 kr
Kommentar Denna kostnad varierar beroende på förbrukning och leverantör.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 15 juli 2011
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år
Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva välplanerad och ljus lägenhet i trevliga Almhög. Här bor du med god kommunikation med närhet till skolor, centrum och shoppingcentrumet Mobilia med sitt stora utbud av olika butiker. Ett lugnt och barnvänligt område med inhägnande grindar och grönskande omgivning. Välkomna på visning!

Hall: Vi välkomnas in i en ljus hall som erbjuder goda avhängnings- och förvaringsytor. På golv ligger klinker i en ljusgrå nyans och väggarna är målade i vitt. En lättöverskådlighet erbjuds och hallen knyter an till samtliga rum. Längre ner i hallen ges en generös yta för ytterligare förvaring där smarta hyllplan ger ytan ett städat intryck.

Kök: Direkt till vänster från hallen hittar vi detta fräscha kök med köksluckor i laminat. Vitmålade väggar, grått kakel ovan diskbänk och på golv ligger klinker i ljusgrå nyans. Här finns kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn med keramikhäll och fläkt allt i rostfritt. En mindre matplats vid det stora fönsterpartiet erbjuds där goda middagar lätt avnjuts med familj och vänner.

Badrum: Från höger i hallen hittar vi ett fräscht badrum som erbjuder ett charmigt badkar med lejontassar, toalettstol, handfat med överhängande spegel samt goda förvaringsmöjligheter i skåp. På golv ligger klinker som tillsammans med kakel på väggar går i en aprikos ton.

Sovrum: Ett lekfullt sovrum med vitmålade väggar och rosa fondvägg som passar utmärkt till barnen. Ett generöst sovrum till storlek där säng med tillhörande sängbord, skrivbord och garderober enkelt får plats. På golv ligger vacker parkett och fönster som vetter ut mot gatan ger ett bra ljusinsläpp och öppnar upp hallytan ytterligare.

Sovrum: Längst ner i hallen hittar vi ett sovrum med parkett på golv och vitmålade väggar tillsammans med en brun fondvägg. Här får en dubbelsäng och sängbord enkelt plats med ytor kvar för ytterligare förvaring om så önskas. Det stora fönstret öppnar upp rummet och skapar en ökad rymdkänsla.

Vardagsrum: Lägenhetens pärla! Ett generöst sällskapsrum där flertalet olika möbleringsmöjligheter erbjuds. Här finns plats för ett större matsalsmöblemang, soffgrupp eller en trevlig läshörna. Med utgång till balkong och stort fönsterparti som vetter mot den vackra gröna innergården får detta rum ett fantastiskt ljusinsläpp. Ett vardagsrum med utsikt över trevlig innergård, här är det enkelt att trivas!

Balkong: Här kan du koppla av tillsammans med gott sällskap med utsikt ut över en välskött och grön innergård.
Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva välplanerad och ljus lägenhet i trevliga Almhög. Här bor du med god kommunikation med närhet till skolor, centrum och shoppingcentrumet Mobilia med sitt stora utbud av olika butiker. Ett lugnt och barnvänligt område med inhägnande grindar och grönskande omgivning.

Förening

Munkhättegatan 22 B

Förening

HSB Brf Munkhättan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Munkhättan är en äkta förening. Byggnaderna från 1959 innefattar 313 lägenheter och åtta lokaler, föreningen äger marken. Föreningen har en hemsida: www.munkhattan.se.

HUSETS SKICK
Tak: Ny takpapp 2012
Fasad: Renoverad, arbetet blev klart sommaren 2015.
Fönster + balkongdörrar: Bytta ca 2005.
Vattenstammar: bytta 2014/2015
Avloppsstammar: original, inga planerade renoveringar inom närmsta året i dagsläget. Föreningen ska eventuellt filma avloppstammarna.
Samtliga dörrar har bytts till säkerhetsdörrar.
Utbyte av hissarna på Rödkullastigen 1 och 3
Ingångar försågs med tagglås 2017KOMMANDE RENOVERINGAR
Renovering av balkongfronter
Tvättstugor
Föreningen planerar att införa gemensam el med individuell mätning.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstuga i källaren där föreningen har installerat ett nytt system, där bokning av tvättid kan göras via appen Aptus Bokning med hjälp av personliga inloggningsuppgifter. Cykelförråd finns på gården och i källaren. Cykelförråden på gården hyrs mot en lägre kostnad (ca 20kr/månad).

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Samtliga hushåll har Com Hems grundutbud av tv-kanaler och bredband 100 mbit/s. Brf Munkhättan har tecknat gruppavtal så det ingår i avgiften. Kontakta Com Hem för mer information.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja månadsavgiften med ca 2% per år framöver.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller både parkeringsplatser och garage. Det finns i dagsläget 152 parkeringsplatser (ca150kr/mån) och 90 garageplatser (ca 215kr/mån). Separat kö tillämpas.
Grindar till parkeringsplatserna har installerats.

DELAT ÄGANDE
Är tillåtet

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-04-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter