Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mäster Nilsgatan 2

Centrum Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mäster Nilsgatan 2

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 94,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 244
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 394 kr/mån Inkl. värme, VA, sophämtning, kabel-TV, bredband, el
Andel i föreningen: 1,85%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
På bästa läge, med ett stenkast från centralstationen och city med shopping, men ändå med lugnet utanför fönstren finner vi nu denna välplanerade 3a med genomgående fräschör, generösa ytor samt en stor balkong mot innergården!

Hall
Fyra trappor upp med hiss gläntar vi på dörren till hallen som välkomnar med ljusa väggar och vackert parkettgolv. Här finns naturlig plats för avhängning, en mindre garderob med överskåp samt en stor klädkammare som slukar det mesta från kläder och skor till övrig förvaring!

Gästtoalett
Direkt till vänster från entrén finner vi strax gästtoaletten. Här går väggar i ljust beigt med en fondvägg i mörkare brunt samt plastmatta på golvet.

Badrum
Vägg i vägg tar badrummet emot med helkaklade väggar i sobert vitt, mörkgrått klinkergolv samt ett rymligt badkar! Här ryms även ett större skåp eller hylla till förvaring för den som önskar.

Sovrum
Mitt emot väntar sovrummet där väggar går i varma gröna toner och där stort fönster ger mycket ljus! Tre dubbelgarderober samt en enkelgarderob ger oändliga förvaringsmöjligheter och tack vare dryga kvadratmetrar finns här möjlighet för all tänkbar möblering. Här sover man gott hela natten tack vare lugnt läge med fönster mot innergården!

Kök
Tillbaka genom hallen kommer vi sedan till köket. En rymlig matplats välkomnar, på tåligt laminat där man med enkelhet ryms flera medan flera skåp och luckor i vitt tar hand om förvaring. Diskmaskin och flera avställningsytor ger mervärde! Praktiskt!

Barnrum/Arbetsrum
Från köket blir nästa anhalt barnrummet med väggar i ljust blått och ljust laminatgolv. Här ryms såväl säng som byrå och bokhylla men även skrivbord och kontorsmöblemang för den som hellre önskar! Rymlig garderob med överskåp tar hand om ytterligare förvaring.

Vardagsrum
Tillbaka genom hallen kommer vi slutligen till vardagsrummet där generösa ytor ger oändliga möjligheter och där stort fönster mot innergården ger mycket ljus! Fötterna vilar vi på klassisk parkett och väggar går i ljust beigt. Härifrån tar vi oss också till den stora balkongen med fri utsikt över innergården och som blir till en plats man mer än gärna vistas på, både på tu man hand och i glada vänners lag!

På bästa läge med genomgående fräschör, generösa ytor samt gott om förvaring!
Välkomna!
På bästa läge, mitt i stan med ett stenkast från centralstationen och city med shopping men med lugnet utanför fönstren finner vi denna rymliga 3a med gott om förvaring, klassisk parkett samt stor balkong mot innergården! Välkomna!

Förening

Mäster Nilsgatan 2

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter