Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lugna gatan 14

Lugnet/Triangeln/City Malmö

995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lugna gatan 14

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 39
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 424 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 1,13467%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt - Kabel-TV (Com Hem)
- Bredband (Fiberoptik)
- Cykelförråd i markplan.
- Lägenhetsförråd i markplan.
- P-plats finns att hyra i närliggande parkeringshus.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Mitt i city alldeles invid Triangeln och stora shoppinggatan hittar vi denna lugna och lummiga oas. Lägenheten är placerad på andra våningen med utsikt både över gatan och den fantastiska innergården. Bra planlösning fördelat på två sovrum, ett renoverat badrum, ljust och stort kök samt ett väldigt rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen.


Hall:
Välkomnande och rymlig hall med plastmatta och ljusgul tapet. Stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Parkettgolv och terracotta färgad tapet. Utgång till härlig inglasad balkong i söderläge med utsikt mot innergården.

Kök:
Ljust och fräscht kök med vit köksinredning. Rymlig matplats för 4-6 personer. Plastmatta och vita väggar.

Sovrum 1:
Mysigt rum som ligger i fil med köket. Ett stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och blå En Garderob.

Sovrum 2:
Rummet är placerat innanför köket. Perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Parkettgolv och ljusgul tapet. En garderob.
Om du vill bo mitt i stadens puls med närhet till shopping, kultur och restauranger men ändå komma hem och känna lugnet så har du hittat rätt. Denna fräscha och genomgående 3:a erbjuder 73 mysiga kvm med bla. renoverat badrum och en underbar inglasad balkong i söderläge med utsikt ut mot den prunkande innergården.

Förening

Lugna gatan 14

Förening

Hsb Brf Norsen I Malmö

Allmänt om föreningen

HSB Brf Norsen är en äkta förening bildad 1988 vilket är samma år som byggnaderna uppfördes av arkitekt Kurt Hultin. Föreningens verksamhet omfattar 77 st lägenheter och 1 lokal, föreningen äger även marken. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. För mer information se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/norsen

HUSETS SKICK
Föreningen följer underhållsplanen och utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. På grund av byggnadernas låga ålder har ingen större renovering behövts utföras.
2014 infördes nytt portsystem där lägenheterna utrustades med videoövervakad porttelefon.
2014 renoverades hissarna samt gårdsmiljön och sopsorteringen
2015 gjordes OVK besiktning

Kommande; Målning av tak, byte av termostater i lägenheter samt värmeventiler i källare. Föreningen diskuterar även installation av solceller men inga beslut är tagna i dagsläget.

EKONOMI
Norsens ekonomi är stabil, med god förutsägbarhet. Planering och förutsägbarhet är ekonomiska ledmotiv i Norsens styrelsearbete. En ambitiös och realistisk inställning till arbetet med föreningens budget och underhållsplan gör att de har god kontroll över utgifter och kommande underhållsarbeten. Detta leder till att plötsliga drastiska avgiftshöjningar kan undvikas, vilket i sin tur bidrar till ekonomisk trygghet i boendet. Möjlighet finns till kapitaltillskott vilket medför lägre månadsavgift.

GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Elen läses av varje kvartal och en schablon betalas varje månad i avgiften. Detta regleras en gång per år mot den faktiska förbrukningen.

TV/ BREDBAND
Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat ett avtal med Comhem gällande gruppanslutning av bredband. Detta innebär att samtliga lägenheter i föreningen har tillgång till internet. Uppkopplingen är på 100/10 Mbit/s.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensam och välutrustad tvättstuga finns på markplan. En föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna. Även cykelförråd finns. En fantastiskt lummig innergård med murad grillplats, lekplats och utemöbler finns att nyttja för medlemmarna. Till lägenheten hör ett extra förråd i markplan.

PARKERING
Det finns parkeringsmöjligheter på gatorna kring fastigheten. Det finns även flertalet garage i området för den som önskar.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering