Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lindeborgsgatan 113

Lindeborg Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lindeborgsgatan 113

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 98,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 121
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr
Avgift: 5 996 kr/mån inkl värme, VA och garage
Driftskostnad 5 703 kr/år
varav
El: 4 614 kr (171 kWh)
Försäkring: 1 089 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Stor balkong i sydvästläge vilket ger soltimmar från lunchtid till kväll. Vid lägenhetens entré finns det möjlighet att sitta och njuta av morgonsolen, med utsikt över innegården. Garageplats ingår i den presenterade månadsavgiften och hör till lägenheten. Stort förråd på balkong och ett ytterligare på gården.

Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsannonsen på vår hemsida, www.MOHV.se, eller kan fås av mäklaren.
Mätstandard okänd.

Andel i förening: 0,73486%
Andel av årsavgift: 0,73628%

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2009
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Körledaren 2
I hallen välkomnas vi av ljusa väggar och ett ljust laminatgolv. Hallen ger stor plats för såväl avhängning som förvaring. Den vita, väggmonterade byrån ingår i köpet.

Till vänster om hallen ligger det stora sovrummet vilket har plats för en dubbelsäng och garderober. Väggarna går i vita och ljusgråa toner som tillsammans med det ljusa laminatgolv och fönstret mot innergården gör detta till ett ljust och fridfullt sovrum.

I slutet av hallen ligger en gäst-wc med blått klinker och fräscha vita väggar.

Mitt emot köket ligger ett sovrum vilket även kan användas som arbetsrum. Vitmålade väggar som kontrast mot det mörkare laminatgolvet och fönster med markis mot balkong.

Bredvid det lilla sovrummet ligger badrummet vilket är smakfullt renoverat med spotlights i tak, vitt kakel, svarta klinkerplattor på golvet samt jacuzzi med justerbara massagestrålar. Snygga svarta detaljer i såväl väggspegel som tvättställ.

Mittemot badrummet finner vi köket vilket erbjuder en öppen yta mellan kök och matplats. Diskmaskin (2010) och spis (2007) från Electrolux.
Vita väggar och vitt kakel ger en fin kontrast mot de bruna köksluckorna. Två fönster vilka båda vetter mot innergården.

I slutet av hallen ligger ett sovrum som idag används som barnrum. Här finns det plats för en barnsäng och garderober men lämnar även mycket plats för lekutrymme.

Vardagsrummet har stor plats för både soffgrupp och matbord och ligger i anslutning till balkongen med underbart sydvästläge vilket ger soltimmar större delen av dagen. På golvet ligger parkett och väggarna går i vita toner. Vardagsrummet har fönster som vetter mot två väderstreck.
På lugna Lindeborg hittar vi denna lägenhet som är perfekt lämpad för barnfamiljen med lekplats på gården och grönområden runt hörnet. Lägenheten går i ljusa toner och har stort vardagsrum i anslutning till balkong med sydväst-läge.

Förening

Lindeborgsgatan 113

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 30

Allmänt om föreningen

Brf Malmöhus 30 är en äkta förening som funnits sedan byggåret 1979/1980. Det finns 131 lägenheter i föreningen, alla upplåtna med bostadsrätt. Marken är upplåten med tomträtt och nästa omförhandling är 2019. För den ekonomiska förvaltningen svarar Riksbyggen.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV leverantör är Telia . Även bredband levereras via Telia, bredband ingår. För priser och utbud se www.telia.se

PARKERING
Det ingår en garageplats till varje lägenhet. Det finns ca 20 platser för besöksparkering. Det finns även andra garageplatser och p-platser och det är separat kö till dem.

HUSETS SKICK
Byte av loftgångskonsoller 2010/11.
Målning 2012/13.
Hängrännor, stuprör 2013.
Kulvertar 2012/13/14/15.
Målning kupor och vindskivor 2014.
Inklädnad ventilationshuvar 2014.
Markarbete cykelparkering 2014.
Gemensamma utrymmen 2015.
Byte takfläktar 2015.
Huskropp utvändigt, plåtarbeten 2015.
Asfaltering 2015.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fasad 2017.
Fasad 2018.
Innerväggar & tak tvättstugor 2018.

EKONOMI
Föreningen följer en underhållsplan när det gäller renoveringar och avsätter årligen pengar till detta. Föreningen höjde avgiften med 1% 2017-01-01. Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (2017-08-22)
Enligt föreningens årsredovisning för år 2016 så har föreningen lån om 2 237kr/kvm

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns en tvättstuga på varje gård. Där finns det två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en centrifug och en mangel. Det finns även ett miljöhus där man kan slänga sopor, tidningar, metall, plast och brännbart. Man kommer enbart in i miljöhuset med en tag. Det finns också en container för trädgårdsavfall.

Trevlig gård med utemöbler och lekplats.
Energideklaration för föreningens fastigheter utfördes 2009-12-18 och fastigheterna använder 172 kWh/m² och år, varav el 18 kWh/m².

Föreningens hemsida: www.malmohus30.se

Eventuella överlåtelse/pantsättninsgavgifter som tas ut i samband med överlåtelsen betalas av säljare respektive köpare.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2017-08-22. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

På lugna Lindeborg hittar vi denna lägenhet som passar perfekt för barnfamiljen. Trevligt område med lekplats och cykelvägar som framåt våren blommar upp och gör lägenheten till en harmonisk bostadsmiljö, fritt från vältrafikerade vägar och buller. I området hittar vi dels skolor, dagis och grönområden, men även Emporia som endast ligger en fem-minuters lång bilfärd ifrån bostaden.

Bilder

Visa alla

HitCounter