Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvartettgatan 40

Malmö

1 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvartettgatan 40

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 97,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 08022.000.0375
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 405 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstilläggsförsäkring
Reparationsfond: 7 229 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljarna disponerar i dagsläget ett förråd beläget på våning 2.

-Månadsavgiften på 6405 kr är fördelad enligt följande:
Månadsavgift bostad: 5225,82 kr
Administrationskostnad: 23 kr
Bränsle bostad: 1041 kr
Hyra övrigt: 115 kr

- Andelstal
Andel, %: 0,2051094
Andel av årsavgift, %: 0,20702
Andel kapital, %: 0,20511

- Den uteplats som finns framför lägenheten ägs av föreningen men innehavare av lägenheten har nyttjanderätt och måste själv sköta den. Staketet ansvarar föreningen för- däremot är det lägenhetsinnehavaren som sköter målning. Färg finns då att hämta på områdeskontoret. Föreningen gör en årlig tillsyn och ger besked om något underhåll krävs.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2009
Energiprestanda: 147 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Arian 1
Välkomna till denna genomgående marklägenhet om fyra rum och kök med både inglasad balkong och uteplats i härligt västerläge. Bostaden erbjuder optimal planlösning med sovrummen i den ena delen av bostaden och de sociala ytorna i den andra samt mycket god förvaring. Här bor ni i barnvänligt område med närhet till barnomsorg och skolor men även till Inre Ringvägen samt Emporia och Hylliestation. Välkomna på visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

Entré:
Vi välkomnas in genom säkerhetsdörr till en rymlig och praktisk entré. God förvaring genom avhängningsmöjligheter, skåp samt utrymme för ytterligare förvaring om så önskas. På golvet vilar ett ljust laminatgolv och väggarna är klädda med träpanel.

Hall:
Hallen knyter samman bostaden och härifrån nås samtliga sovrum, köket och även en rymlig klädkammare. Laminatgolv och träpanel & ljus tapet på väggarna.

Kök:
Till vänster från hallen finner vi det praktiska och rymliga köket med god förvaring, bra arbetsytor samt gott om rum för matplats om ca 6 personer. Köket är utrustat med spis (2016), ugn (2016), spisfläkt, kombinerad kyl och frys samt ytterligare en separat frys, fristående mikrovågsugn och diskmaskin. Ljust gråa skåpluckor samt stilrent grått stenliknande kakel över arbetsbänken. Laminatgolv samt ljusa väggar.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för större soffgrupp. På golvet finner vi ett parkettgolv och väggarna är ljust tapetserade. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga inglasade balkong som förlänger säsongen samt den trevliga stenbelagda uteplatsen.

Sovrum 1:
Det största sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Plastmatta på golvet samt ljusa tapetserade väggar.

Sovrum 2 & 3:
De lite mindre sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor- beroende på era behov. I bägge rummen finner vi ett ljust laminatgolv samt ljust tapetserade väggar. I det rum som i dagsläget disponeras som barnrum finns även förvaring genom praktiska garderober.

Badrum:
Rymligt helkaklat badrum i sobra färger med klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, kommod med överhängande spegelskåp samt dusch och handdukstork.

Gäst-WC:
Klinkergolv samt halvkaklade ljusa väggar. Här finner vi WC, handfat med överhängande spegelskåp samt ytterligare förvaring genom skåp.
Välkomna till denna genomgående marklägenheten om fyra rum och kök med både inglasad balkong och uteplats i härligt västerläge. Här bor ni i barnvänligt område med närhet till barnomsorg och skolor men även till Inre Ringvägen samt Emporia och Hylliestation. Välkomna på visning!
Välkomna till denna genomgående marklägenheten om fyra rum och kök med både inglasad balkong och uteplats i härligt västerläge. Bostaden erbjuder optimal planlösning med sovrummen i den ena delen av bostaden och de sociala ytorna i den andra samt mycket god förvaring. Här bor ni i barnvänligt område med närhet till barnomsorg och skolor men även till Inre Ringvägen samt Emporia och Hylliestation. Välkomna på visning!

Förening

Kvartettgatan 40

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 22

Allmänt om föreningen

Riksbyggen BRF Malmöhus 22 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1967. I föreningen finns 590 bostadsrättslägenheter, samt 1 hyreslokal, på adresserna Serenadgatan 1-30 samt Kvartettgatan 4-56. Föreningen innehar marken med tomträtt. Ny tomträttsavgäld började gälla 2013 och sträcker sig oförändrat fram tom 2022-12-31. Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

FASTIGHETENS SKICK:
Vatten- & avloppsstammar: Vattenstammarna i höghusen byttes ut 2011-2012. Avloppstammar i höghusen samt vatten- och avloppsstammar i låghusen är original. Avloppsstammarna spolades 2018.
El: Original. Gemensam el infördes under våren 2014.
Tak: Renoverades 2015.
Fasad: Renoverades (ny puts och tilläggsisolering) 2014-2017.
Fönster: Byttes 2014-2015
Trapphus: Kameraövervakning i entréerna & tvättstugorna i höghusen installerades 2015, nya armaturer i entréerna i låghusen 2016.
Uppvärmning: Fjärrvärme- värmeåtervinning sågs över och gjordes vid 2015 i höghusen.
Garage: Åtgärdat luftkanalerna 2015-2016.
Utemiljön: Fräschades upp under 2006-2009.
Matavfallssortering infördes under 2014.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen följer en underhållsplan. Hissar renoveras under 2018. Miljöhus planeras vara färdiga 2018. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

AVGIFTER
Föreningen har beslutat att höja årsavgiften med 4% from 2019-01-01 med anledning av pågående byggnadsprojekt för miljöhusen samt för pågående PCB-sanering.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras köparen. Överlåtelseavgiften om ca 1 138 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om ca 455 kr uppgår till 1 % av ett prisbasbelopp.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Bredband: FiberLAN ViaEuropa (1000/1000 Mbit/sek) 99kr/ mån -obligatoriskt tillägg..
Kabel-TV: Com Hem (basutbud ingår i avgiften).
http://www.mhus22.se/boende/kabel-tv,-bredband,-telefoni-32379157

PARKERING:
Föreningen har 473 p-platser (ca 50 kr/mån) och 287 garageplatser (ca 200 kr/mån) till uthyrning. Kö varierar beroende på vilket garage/område den boende är intresserad av. I området finns även besöksparkering till en kostnad av 3kr/tim. Spekulanter uppmanas att stämma av parkeringsmöjligheter med styrelsen.

GEMENSAM EL:
Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras kvartalsvis med en eftersläpning på 4 månader. Medlemmen betalar avin månadsvis i efterskott för förbrukad el samt en administrationskostnad om 23 kr/mån. Ett engångsbelopp för inläsning av el tillkommer om 309 kr/år.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring

ÖVRIGT
Gemensamma tvättstugor finns i varje byggnad. I låghusen är tvättstugan placerad på markplan.

Föreningens medlemmar har tillgång till boulebana, en dartlokal samt en styrketräningslokal.

Styrelsen uppmanar de boende att inför renovering anmäla detta till föreningen och styrelsen.
Föreningen har inte angett vilken uppmätningsnorm som använts för att avgöra boarean.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mhus22.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-09-13. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter