Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kungsörnsgatan 24

Söderkulla Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kungsörnsgatan 24

Antal rum 5 rum
Boarea 125,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 356
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 6 731 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,24543%
Andel av årsavgift: 0,24543%
Reparationsfond: 4 382 kr

Byggnad

Byggnadstyp Trevåningshus
Byggnadsår 1967
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Malmö-Ragnarök 1
Nu har vi nöjet att presentera en mycket smafullt renoverad lägenhet på Söderkulla. Lägenheten fördelar sig över fyra rum och kök, men för den som vill kan man med enkelhet dela av vardagsrummet till två rum. Lägenheten genomsyras av smarta lösningar och genomgående exklusiva materialval. Detta är en lägenhet utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning!


Hall: Genom ytterdörren träder vi in i en stor och rymlig entréhall, vacker parkett ligger på golvet och väggarna är målade i en ljus kulör. I taket sitter spotlights. Hallen är av mycket god storlek och är utan problem möblerbar. Härifrån når vi lägenhetens väl tilltagna klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1: Till höger om hallen ligger ett av lägenhetens tre sovrum. Plats finns för såväl skrivbord som för säng. Samma golv som ligger i hallen återfinns även här och väggarna är målade i en ljusblå ton.

Sovrum 2: Längre ner i hallen ligger ytterligare ett sovrum. Även här ligger parkettgolv och väggarna är målade i en ljuslila färg, vilket kontrasteras av en fondvägg i en mörkare lila ton. Plats för både säng och för garderober.

Sovrum 3: Till vänster om hallen ligger det största sovrummet. En vinröd fondvägg bryter snyggt av de i övrigt ljusa väggarna. Utrymme finns för dubbelsäng samt garderober.

Badrum: Det helkaklade badrummet renoverades under 2010 i sobra och mycket smakfulla färger. Utrustning i form av wc, duschkabin, stort handfat och spegel.

Gäst-wc: Även gästtoaletten renoverades under 2010 i stilrent vitt och svart, utrustat med wc, handfat och spegel.

Kök: Det påkostade köket renoverades även under 2010. Klassiskt snygg inredning i ek. Bänkskiva av sten och spotlights i taket. Ovan arbetsytor sitter vacker mosaik. Köket är utrustat med kyl & frys i fullhöljd med inbyggd ismaskin. Integrerad diskmaskin samt ugn, micro och induktionshäll. Samtliga vitvaror av nyaste standard. Längst ner i köket ligger tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare. Utrymme finns för större matplats.

Vardagsrum: Vardagsrummet är mycket stort, och är i originalritningen uppdelat i två rum, vilket mycket enkelt kan återställas för den som behöver ytterligare ett rum. Samma vackra parkettgolv som i hallen ligger här och väggarna är målade i en ljus ton. Plats för såväl matsalsdel som för soffgrupp. Utgång finns till inglasad balkong med utsikt över en liten gröning.

Totalrenoverat på Söderkulla

På andra våningen av tre finner vi denna topprenoverade gavellägenhet om hela 125,5 kvm med exklusiva materialval. Fönster åt tre väderstreck skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten fördelar sig över fyra rum och kök, men för den som vill finns möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare ett rum.

Förening

Kungsörnsgatan 24

Förening

HSB BRF Fosietorp

Allmänt om föreningen

Husen byggdes 1967-68 och består av 5st 8:a våningshus samt 7st låghus (3 våningar). Brf Fosietorp består av 543 bostadsrätter och 11 affärslokaler. Vid uppförandet byggdes dessutom två stora underjordiska garage och ett antal parkeringsplatser i markplanet.


RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
2014/2015 Hissar rustas upp
2015 Ombyggnad av gårdar på Kungsörnsgatan
Ombyggnad av Nettos parkering ligger i snar framtid.

EKONOMI
Föreningen har inte fattat beslut om avgiftshöjning. Dock tyder budgeten på att föreningen kan följa sin flerårsbudget vilket innebär att avgiften inte höjs.
Styrelsen har i den långsiktiga ekonomiska planen räknat med att årsavgifterna kommer att höjas enligt nedan:

2014/1015: 0%
2015/2016: 0%
2016/2017: 0%
2017/2018: 3%
2018/2019: 2%

GARAGE/PARKERING
Det finns garage och parkeringsplatser. Kö tillämpas.

Tvättstugan är placerad i källaren, här finner du bland annat 2 bra maskiner samt ett torkrum. Du kan boka tider både på föreningens hemsida eller via terminalen nere vid tvättstugan.

Föreningen har lokaler för biljard, motion, bastu,
snickeri, vävning, foto mm.

Motionsum finns i källaren på Kungsörnsgatan 24 (gaveln).
Där finns motionscyklar, gångband, ett antal träningsredskap, hantlar och skivstänger. Dusch och bastu finns.
Du måste ha tagg som du kan få från fastighetskontoret.

Läs mer om föreningen på deras egna hemsida: http://www.hsb.se/malmo/fosietorp

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2014-10-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter