Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kristianstadsgatan 7

Möllevången Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kristianstadsgatan 7

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 72,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12 (1402)
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 575 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel av årsavgift: 6,261%
Driftskostnad 5 700 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal 6,261 % är det enda andelstal fastighetsmäklaren fått av föreningens förvaltare.

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Byggnad

Byggnadsår 1907
Energideklaration
Utfärdad den 29 oktober 2009
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år
Högst upp i huset presenteras en unik vindsvåning för dig som söker ett boende med det lilla extra. Lägenheten har genomgått en stor renovering 2013 och nu samspelar originalbjälkar fint med modernt kök och öppna sällskapsytor. Genomgående finner du vacker massiv furu på golvet. I taket finns dimbara spotlights som skänker trivsamt ljus om kvällarna och den generösa takhöjden skänker rymd och luftighet till hela bostaden. Området kring Möllevångstorget erbjuder några av Malmös mest populära restauranger och fik. Runt hörnan, på Möllevångstorget köper du frukt, grönsaker och blommor på den mycket omtyckta marknaden. Här har du även nära till Folkets Park, S:t Knut och Malmös gågator. Kommunikationerna i området är goda. För den som behöver pendla inom Malmö eller till annan ort ligger både Södervärn och Station Triangeln på gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

HALL
I hallen välkomnas du av massivt furugolv som löper vidare in i bostaden och vita väggar. Ett garderobssystem skänker gott om förvaring.

KÖK/VARDAGSRUM
Stor och luftig sällskapsyta med mycket karaktär i form av takfönster, bjälkar och generös takhöjd. Här får ett stort matbord plats och ett större soffmöblemang samt kompletterande möbler. Köket är renoverat 2013 och kommer ifrån IKEA´s nya stommar. Vita köksluckor kombineras stilrent med vitt kakel och vit bänkskiva. Övrig utrustning: Spis (2012), Kolfilterfläkt (2013) samt kyl/frys (2012).

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Läget på femte våningen innebär lugn och ro, här sover man gott. Väggarna är vita i kombination med en fondtapet i behagliga toner. En större garderob skänker gott om förvaring.

BADRUM
På golvet ligger en plastmatta och väggarna är till största del kaklade i vitt med rosa dekorlist. Utrustning: Badkar, wc och handfat med spegel. Under 2013 sattes spotlights upp i taket.
Högst upp i huset presenteras en unik vindsvåning för dig som söker ett boende med det lilla extra. Lägenheten har genomgått en stor renovering 2013 och nu samspelar originalbjälkar fint med modernt kök och öppna sällskapsytor. Välkommen på visning!

Förening

Kristianstadsgatan 7

Förening

Brf Gillet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gillet är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 2012 och består utav 20 lägenheter. 18 stycken är bostadsrätter och 2 stycken är hyresrätter. Föreningen hyr ut två stycken affärslokaler, även dessa är hyresrätter. Byggnaden uppfördes 1907. Bredablick sköter såväl teknisk som ekonomisk förvaltning. Föreningen äger marken.

FASTIGHETENS SKICK
Fasad: Tegel
Tak: Ska ses över och underhållas nästa år.
Avlopp och köksstammar: Byttes under 80-talet.
Fönster: Sattes in 1986/87. Är i bra skick.
Trapphus: Målades och nya plastmattor lades in 2013.
Tvättstuga: Nya maskiner 2013. Målades om sommaren 2014.
Uppvärmning: Fjärrvärme, ny anläggning 2012.
Ventilation: Självdrag
Innergården: Miljöhus byggdes under sommaren 2014. Samtidigt fräschades innergården upp.
2015 renovering av källare.
Nytt torkskåp sattes in i tvättstugan2016 ommålning av fasad, tak och balkonger

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras löpande. Enligt underhållsplanen finns inga stora renoveringar planerade i dagsläget men i kommande perioders underhåll ingår bland annat underhåll av fastighetens hissar. Beslut om när detta skall göras är inte taget. Längre fram, ca 2040, planeras även en renovering av vatten- och avloppsstammarna. Beslut om hur detta skall göras är ännu inte taget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstugan finns belägen på första våningen i trapphus b. Här finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cyklar ställs på gården.

FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget finns inga planer på att förändra avgiften.

KABEL-TV& BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem och Tele 2. Både kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

PARKERING
Avgiftsbelagd parkering finns i området.

Vidare gäller huvudregeln vid försäljining, vilket innebär att köparen betalar både överlåtelse och pantsättningsavgift.
Överlåteleavgiften: 1138kr (2,5% av basbeloppet)
Panstsättningsavgiften 455kr (1% av basbeloppet)

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter