Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krapperupsgatan 25

Limhamn / Rosenvång Malmö

2 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Krapperupsgatan 25

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3/1003
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 5 807 kr/mån inkl värme, VA, p-plats
Andel i föreningen: 0,15441%
Andel av årsavgift: 15,44073%
Driftskostnad 7 300 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Vattenburen (gas)
Ventilation Mekanisk med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 6 maj 2013
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år
Ta chansen och upplev denna fantastiska marklägenhet där modern design möter ett lugn intill Vanåsparken. I denna välplanerade trerummare har man satsat på en öppen planlösning med stora ytor, kvalitét rakt igenom, golvvärme i alla rum samt ett imponerande ljusinsläpp. Två uteplatser belägna i sydost, villakänsla! Inte nog med att lägenheten befinner sig i absoluta toppskiktet, den är belägen i ett av Malmös mest attraktiva områden. Ett lugnt och trevligt område, mitt på Rosenvång, perfekt för dig som har sålt huset eller det unga paret? Goda kommunikationer i området, närhet till Limhamn centrum och livsmedelsbutiker, Hyllie, Emporia samt Ribersborgs strand. Goda förbindelser till Köpenhamn.

Hall:
En inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Parkettgolv, vita väggar samt spotlights i tak. Säkerhetsdörr.

Badrum:
I anslutning till hallen är badrummet beläget. Toppmodernt och helkaklat badrum i vita och grå kulörer. Duschväggar, vägghängd toalett och badrumsmöbler (HTH). Badrummet lyses upp via inbyggda spotlights i tak. Förberett för tvättpelare.

Sällskapsrum:
Bostaden erbjuder stora öppna ytor med plats för sällskapsmöblemang. Vita väggar och spotlights i tak.

Kök:
Detta premiumkök utstrålar exklusivitet. HTH har designat detta stilrena vita kök, här kan man blicka ut över både matsalsdelen, uteplatserna och vardagsrummet från köksön tack vare den öppna planlösningen. Köket är utrustat med följande: kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt mikro. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv. Ett burspråk med ett enormt ljusinsläpp som idag används som matplats.

Uteplatser:
Stora uteplatser i sydostläge, här kan du räkna med att tillbringa många fina soldagar. Möjlighet finns att lägga ett trädäck.

Sovrum:
Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng om så önskas. En hel garderobsvägg (HTH), vita väggar samt ekparkettgolv.

Sovrum:
Vita väggar samt ekparkettgolv. Här finns även plats för säng eller kontor.

Ta chansen och upplev denna fantastiska marklägenhet där modern design möter ett lugn intill Vanåsparken. I denna välplanerade trerummare har man satsat på en öppen planlösning med stora ytor, kvalitét rakt igenom, golvvärme i alla rum samt ett imponerande ljusinsläpp. Två uteplatser belägna i sydost!

Förening

Krapperupsgatan 25

Förening

Brf Vanås Park

Allmänt om föreningen

Brf Vanås Park är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Byggnaderna uppfördes 1952 men totalrenoverades 2009 och består av 8 bostadsrätter. Tomten är upplåten med tomträtt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC.

HUSETES SKICK
Fönster: 2-glas 2006
El: Ny el
Tak: Betongtakpannor
Vattenstammar: 2009
Avloppsstammar: 2009
Fasad: Tegel, puts, renoverat 2007

TV/INTERNET
Här får man själva välja typ av anslutning och leverantör. Kabelnät, ADSL, Fiberlan, Satellit, fast telefoni eller ip-telefoni.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är belägen i källaren med nya maskiner, två tvättmaskiner samt ett torkrum. Lätt att få tid. Förberett för tvätt i badrummet om man önskar installera.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Ingen planerad avgiftsförändring.

ÖVRIGT
Gemensamt cykelrum och barnvagnsrum i källaren. Förråd i källaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2013-12-01. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka bostaden.

BUDGIVNING:
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling är s.k. öppen budgivning. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktsskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter