Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krankajen 36

Dockan Malmö

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Krankajen 36

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A32/1202
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 862 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,85%
Driftskostnad 4 490 kr/år
varav
El: 2 777 kr
Försäkring: 1 713 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Elkostnad är individuell då den görs beroende av vilken leverantör man har och förbrukning. I den angivna elkostnaden ingår den fasta kostnaden för det gemensamma elabonnemanget som föreningen har tecknat på 85kr/månad. Försäkringskostnaden är även den en indviduell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Pantsatt Ja
Allmänt Till månadsavgiften tillkommer bredbandskostnad (Telia Triple play) för 230 kr/mån och en fast elavgift för 85 kr/mån som är obligatoriska.

Källarförråd tillhör lägenheten.

Stor sydvästbalkong mot gården, utsikt mot Dockan. Här finns trätrall på golvet och glasat räcke. Balkongen ligger på ett skyddat läge sett ur vädersynpunkt. Sol finns från förmiddagen fram hela kvällen.

Stadgar, årsredovisning samt energideklaration finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Ospecificerad andel i föreningen, 0,85%. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007
Energideklaration
Utfärdad den 4 oktober 2011
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Här bor du i en modern bostadsmiljö med havet i fokus! Dockan som område sjuder av liv då det finns ett brett utbud av både restauranger, små butiker och inbjudande havsmiljö. Husen kring Dockan har med sin form optimerats för ett klimat vid vattnet, en mysig innergårdsmiljö ger en känsla av varmare breddgrader. Med hiss från markplan når vi således husets tredje våningsplan och här välkomnar ett riktigt stilrent och smakfullt boende.

HALL:
Ekparket, vita väggar och god avhängningsplats.

KÖK:
I köket finns U-formad köksinredning, vit till färgen. Vit kakel, ljusgrå bänkskiva, vita väggar, ekparkett och rostfria maskiner ger ett modernt intryck och matplatsen invid fönstret känns bekväm för 2-3 personer. Både arbetsytan och förvaringsmöjligheterna är väl tilltagna då kökets form skapar optimala förutsättningar. Integrerad diskmaskin, spishäll, rostfri inbyggnadsugn, rostfri spisfläkt, kyl/frys.

VARDAGSRUM:
Ekparkett möter vita väggar och den öppna planlösningen mot både hallen och köket skapar en helhet som är eftertraktad av många. Från vardagsrummet når man den praktiska och väl tilltagna klädkammaren. Utgången mot den sydvästvända balkongen som också är vänd mot Dockans hamnbassäng, finns från rummet. Solen står i fokus på balkongen från förmiddag till sen kväll.

SOVRUM:
Ekparkett möter vita väggar. Fristående garderober och stor dubbelsäng får med enkelhet plats.

BADRUM:
Helkaklat badrum med vit klinker och grått klinkergolv. Dusch med glasdörrar, wc och tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare.
I ett attraktivt och modernt område ligger denna väldisponerade och optimala tvåa med stor sydvästbalkong, utsikt mot Dockans hamnbassäng och smakfull interiör!

Förening

Krankajen 36

Förening

Brf Kaj 33

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kaj 33 är en äkta förening som innehar 75 stycken lägenheter och två lokaler. Fastigheten byggdes 2007 och adresser som tillhör föreningen är Krankajen 30, 32, 34 och 36. Föreningen består av två stycken flerbostadshus. Cymko sköter den tekniska förvaltningen och Frontnine sköter den ekonomiska.

El: Föreningen har gemensam el. Elmätare för varje lägenhet finns att avläsa på www.collectric.se. Debitering sker med en fast och en rörlig del. Den fasta debiteras månadsvis och den rörliga debiteras första månaden i varje kvartal med ett kvartals förskjutning. Vid överlåtelse ska säljaren avläsa sin elmätare inför tillträdet på ovanstående internetadress.
Fönster: Aluminiumklädda H-fönster (vridfönster) från 2007.
Ventilation: Tilluft genom tilluftsdon placerade under fönstren, frånluft via ventiler i kök och badrum. Uppvärmning: fjärrvärme.

ÖVRIGT
TV/Internet/Ip-telefoni: Levereras av Telia Triple Play. I TV-utbudet ingår 20 stycken kanaler. I varje lägenhet finns en digitalbox för TV, en bredbandsswitc och en telefoniadapter som tillhör föreningen. Bredbandet levereras med en hastighet av 100 Mbit/s nedströms och 10 Mbit/s uppströms. Kostnaden för Telia Triple Play är 230 kr/mån och kostnaden läggs på månadsavgiften.

Gemensamhetslokaler: Övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kr. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren.

Parkering: Föreningen tillhandahar 15 st. parkeringsplatser till en kostnad av 400 kr/mån. Det finns även 66 st. garageplatser, två av dem är motorcykelplatser. Garageplatserna kostar 700 kr/mån och motorcykelplatserna kostar 275 kr/mån. För att få en plats måste man ställa sig i en separat kö. Anmälan görs till Frontnine, Linda Andrée på telefonnummer 040-30 00 63.

Ekonomi: Avgiften förändrades inte under 2012. 2013 sänktes månadsavgiften med 7 % och 2014 sänktes avgiften med 8%. I dagsläget finns inga beslut tagna angående avgiftsförändringar.
Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgift: 1125 kr (köparen) Pantsättningsavgift: 500 kr per pant.


Vill du läsa mer om föreningen? Gå in på deras mycket informativa hemsida på adressen www.kaj33.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

För övriga villkor i köpet hänvisas till MOHVs dokument om Köparinformation.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter