Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Köpenhamnsvägen 45B

Erikslust/ Slottsstaden Malmö

2 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Köpenhamnsvägen 45B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 202
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 5 008 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,27538%
Andel av årsavgift: 0,27538%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt - Totalrenoverad lägenhet från 2016.
- Alla ytskikt är omgjorda. Bredspacklade väggar och vinylgolv i silverek.
- Nya lister och dörrar i samtliga rum.
- Nymålade tak.
- Säkerhetsdörr 2017.
- Kvalitetsdokument till badrum.
- Nydragen el i kök 2016/2017.
- Samtliga kontakter och lamputtag är utbytta.
- Nytt gym och bastu i huset samt snickeriverkstad.
- Ett vindsförråd samt matkällarförråd tillhör lägenheten.

Byggnad

Byggnadsår 1955
Energideklaration
Utfärdad den 4 oktober 2010
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år
Ta chansen att förvärva någonting utöver det vanliga! Vi presenterar stolt detta vackra och nyrenoverade hem från 2016 som bjuder på smakfulla materialval samt en genomtänkt planlösning. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan här går både stil och funktion hand i hand. Lägenheten andas perfektion då den har genomgått en större totalrenovering. Väggarna är bredspacklade och målade ljusa och golvet pryds av vackert vinylgolv i silverek. Helkaklat badrum i vitt som matchas fint med sandfärgad klinker. Modernt och stilrent kök med vit skåpinredning som kompletteras med massiv arbetsbänk i sten och integrerade vitvaror. En platsbyggd köksö bjuder på extra avlastningsyta samt förvaringsmöjligheter! Välplanerad och genomgående planlösning med stora härliga rum och balkong i optimalt västerläge med utsikt över det gröna! Lägenheten är dessutom belägen i ett av Malmös absolut mest attraktiva område med alla bekvämligheter runt hörnet, mervärde! Njut av den härliga innergården med både gräsyta och härliga uteplatser. En oas mitt i stan! Ett boende Ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

HSB Brf Trumman är en gammal och stabil förening där många stora renoveringar är gjorda. På den stora innergården finns något för alla såsom grillplats, lekplats, boulebana och stor gräsmatta. Föreningen erbjuder dessutom festlokal, gym och bastu. Här på Erikslust har ni nära till Riberborgsstranden, Malmös vackra parker och Malmö city samtidigt som matvarubutik, konditori och restauranger finns på stenkast avstånd. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Hall
I bostadens hall välkomnas vi av väggar i sobert vitt och på golvet vilar ett vackert kalkstensgolv. Nyinsatt säkerhetsdörr från 2017. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens härliga atmosfär och hemtrevliga känsla. Goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. Här finner ni en öppen gästgarderob med spotlights samt en klädkammare som bjuder på extra förvaring! Klädkammare med vita väggar och grå matta.

Badrum
Renoverat badrum från 2016 med kvalitetsdokument! Rymligt badrum som går i samma stil och klassiska kulörval som bostadens övriga rum. Här matchas vitt väggkakel med sandstensfärgat klinker. Utöver WC och vask med tvättställ på pelare inrymmer badrummet även en rymlig dusch, handdukstork, takspots och bra förvaring.

Sovrum
Mysigt sovrum med golv i silverek och ljusa väggar. Den rymliga ytan i kombination med ljusa kulörer och stort fönster mot den lugna omgivningen ger en optimal sovmiljö. Här finns utrymme för såväl sovrumsmöblemang som kontorsdel och förvaring. Vackra originaldetaljer som fönsterbänk i sten blir pricken över i.et som skvallrar om husets ålder! Rummet används idag som ett härligt barnrum!

Kök
Köket är att stoltsera med. Här råder modernism med vit skåpinredning från IKEA (2016) i perfekt synenergi med vit glasskiva och massiv arbetsbänk i sten. Här kan kocken njuta av dess generösa förvaringsmöjligheter och goda arbetsyta! Vitvaror från 2016; induktionshäll, varmluftsugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Köket bjuder på samma enhetliga vinylgolv som i resten av hemmet och matchas med vita väggar som bryts av med en läcker fondvägg. En platsbyggd köksö med större spishäll bjuder på extra avlastningsyta samt förvaringsmöjligheter! Här kan ni avnjuta frukosten som middagen med matplats för fyra personer.

Vardagsrum
I anslutning till hallen når vi det rymliga vardagsrummet. På golvet vilar silvereken som omsluts av bredspacklade väggar i klassiskt vitt. Det väl tilltagna allrummet rymmer med lätthet både en stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Här har man valt att behålla de vackra originaldörrarna och sprutlackerat dem i vitt. Den underbara balkongen i västerläge med nylagd trätrall är ett givet attribut till denna våning. Här låter man blicken vila över den lummiga innergårdsmiljön.

MASTER BEDROOM
Master Bedroom med harmoniska väggar i sammetsblå färg och golv i silverek. Platsbyggd garderob i vitt med inbyggd belysning. Denna förvaringen är utöver det vanliga och rammar in sängen perfekt!

Område
Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren! Närhet till hav och strand! Här finns något för alla!
Välkommen till populära Brf Trumman och denna genomgående trerummare i svårslaget skick! Totalrenoverat hem från 2016 med balkong i optimalt västerläge! Ni bor på lugnt läge med korta avstånd till havet, närbutiker och City! Lägenheten ligger nära både Erikslust och Rönneholmparkens grönskande omgivningar. Varmt välkomna på visning!

Förening

Köpenhamnsvägen 45B

Förening

Hsb Brf Trumman

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Trumman är en äkta förening. Husen byggdes 1952 och består av 397 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. De är belägna i fem bostadshus med tillsammans 15 trapphus. Föreningen förfogar över 7 lokaler, varav två upplåts med hyresrätt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift som betalas av köparen samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen. Nuvarande avtal för tomträttsavgäld löper tom 2024-12-31.

Genomförda renoveringar:
Vattenstammar: Byttes 1998/1999
Fasad: Omfogning 2008/2010.
Balkonger: Renoverade 2008/2010. Räckena gjordes högre och balkonggolven målades.
Tak: Omlagt 2008/2010, garagetaket är även omlagt.
Tak/fasad: Under 2017 slutfördes renoveringar för vissa brister som uppkom vid 5-års besiktning 2015.
Fönster: Byttes 2000/2001 och underhålls med jämna mellanrum.
Hissar: Överlastlarm installerades under 2015.
El: Renoverades mellan 1997-2001.
Nya värmeväxlare år 2013.
OVK-besiktning 2016.
2017 genomfördes ett utbyte av ventilation i butikslokalerna och i garaget. Samtliga källardörrar är utbytta mellan trapphus och källargång. Ny belysning för portnummer installerades. Personbilsgaraget har målats om. Under samma år genomfördes en renovering av utemiljön.

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar under året att genomföra reling av stående stammar, föreningen kommer även fortsätta med renovering av utemiljön och titta över lekplatser/uteplatser.

För mer information, se föreningens senaste verksamhetsberättelse.

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor belägna i källaren.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Festlokal, nyrenoverat gym (årsavgift 400 kr), bastu, hobbyrum, lekplatser, trevliga grillplatser och miljöhus. Cykelgarage finns att hyra i anslutning till husen, bouleplaner finns mellan 47:an och 49:an. Föreningen har även en nyrenoverad övernattningslägenhet.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv: levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Föreningen har ett gruppavtal på bredband via Bahnof. Samtliga boende i Brf Trumman har 100/100 Mbit/s via uttaget i hallen till en obligatorisk kostnad om 59 kr/mån.

EL
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i Brf Trumman. HSB aviserar kvartalsvis i förväg vilket innebär att elförbrukningen kommer att släpa efter några månader. Aktuell elförbrukning kommer att redovisas på månadsavin och det kommer att framgå förbrukning pris per kWh samt vilken period det avser.

PARKERING
Garage: 90st p-platser för bil och 7st mc-platser. Separat kösystem tillämpas.
Parkeringsplatser: Boendeparkering finns i området.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen höjde månadsavgifterna med 2,5% i april 2018.
Föreningen planerar årliga avgiftshöjningar om ca 2% p.g.a. tomträttsomförhandlingar som sker 2024. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

För mer information om föreningen läs på deras hemsida. www.hsb.se/malmo/trumman

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter