Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Konsultgatan 6

Södertorp Malmö

795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Konsultgatan 6

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 62,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 165
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 070 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-TV och hushållsel
Andel i föreningen: 0,18129%
Reparationsfond: 159 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Redan när ytterdörren öppnas möts man av en känsla av rymd. Hela lägenheten går i ljusa färger och på golven ligger det parkett och laminat.

Rakt in i lägenheten hittar du köket som har vita, proffsmålade luckor. Matplatsen rymmer minst 6 personer och till den härliga balkongen kommer du genom köket. Sovrummet är rymligt och även här finns en utgång till balkongen. Till vardagsrummet kommer du via spegeldörrar med glaspartier. Ljust och luftigt är känslan som förmedlas här. Badrummet är fräscht och går i vitt. WC, handfat och möbler här inne är modell nyare! Till sovrummet och badrummet sitter det nya, vita innerdörrar och till köket stänger du med en vit skjutdörr.

KÖK: Köket är rymligt och har ljusa, sandfärgade väggar. På golvet ligger nytt laminat. Skåpsinredningen går i vitt och ovanför diskbänken sitter det vitt kakel. I köket hittar du kyl/frys (Whirlpool, 2006), spis med glashäll (Husqvarna), fläkt (Cylinda). Här finns även ett äldre frysskåp (ElectroHelios). Köket har bra arbetsytor och stor matplats.

VARDAGSRUM: Ljust, stort vardagsrum med parkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM: Stort sovrum med parkett på golvet och vitmålade väggar. Här inne finns fyra garderober.

HALL: Hallen är vitmålad och har nytt laminat på golvet.

BADRUM: Halvkaklat i vitt med vitt klinkergolv. Väggarna är vitmålade. Här inne finns badkar, WC och handfat med underskåp. Hyllor som matchar underskåpet sitter också här.

BALKONG: Härlig, inglasad balkong med sol hela dagen.

ÖVRIGT: Södertorp är ett område som lämpar sig för alla åldrar. Föreningen har en aktiv PRO-förening och för barnfamiljen finns det lekplatser på samtliga innergårdar. Alla lekplatserna är olika och byttes ut för ett fåtal år sedan.
Från Konsultgatan har du nära till mycket. På gångavstånd hittar du bland annat Malmö arena, Pildammsparken och Mobila köpcentrum.
HÖGSTA BUD FÖR NÄRVARANDE: 745.000 KR
Välkommen till trivsamma Konsultgatan!
Stor 2:a om 62 kvm med härlig inglasad balkong. Här bor du i ett lugnt och lummigt område med närhet till det mesta, så som Pildammsparken, Malmö Arena och city!

Förening

Konsultgatan 6

Förening

Hsb Brf Södertorp

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Södertorp är en äkta förening bildad 1972 som förfogar över åtta hus från 1972 med 35 trapphus med sammanlagt 486 lägenheter. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. Det 10-åriga tomträttsavtalet löper ut 31 decemeber 2022.

Fritidsverksamhet i föreningen:
Tyskland- samt Danmarkresor årligen. MFF matcher visar på projektor i föreningshuset vid bortamatcher. På Café söder arrangeras föredrag, underhållning, föreläsningar till unga som äldre. Föreningen har startat ett projekt för barn som kallas Södertorp Unga och har inbjudan till 4-6 aktiviteter årligen. Gym för boende finns tillgängligt i föreningens lokaler för en kostnad av 400 kr/år.

Läs mer på www.hsb.se/malmo/sodertorp

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak: Renoverat 2016. Föreningen planerar omläggning av takpapp låghus, men det ligger ett antal år framåt.
El-central samt jordfelsbrytare installerades i lägenheterna: 2005
Balkonger: Byggdes ut och glasades in 2006
Fönster: Renoverades 2011.
Under 2016 renoverades ventilationsaggregat samt uppfördes ett nytt ventilationsrum.
Hiss: Renoverades under 2016.
Avloppsstammar och vattenstammar: I dagsläget föreligger inga planer på renovering utan de anses vara i gott skick. Enligt underhållsplanen ligger ett byte av vattenstammar inplanerat 2022 men enligt föreningen kommer detta troligtvis inte bli aktuellt utan tidsramen kommer skjutas framåt ytterligare.

EKONOMI
I dagsläget finns inga inplanerade avgiftshöjningar.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelrum, barnvagnsrum samt gym finns. Gemensamma välutrustade tvättstugor finns i källaren på samtliga hus. Föreningen tillhandahåller även mycket fritids och kursverksamheter i form av bl.a. boule, utflykter, datakurser, släktforskning, Quigong, biljard, teater mm.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen har ett gruppanslutet bredband, vilket innebär att alla medlemmar har 100/10 bredband som ingår i månadsavgiften.

EL
Föreningen har gemensamt elabonnemang. Hushållselen tillkommer på månadsavgiften med en schablonkostnad. Avstämning av verklig förbrukning sker årligen. Efter avstämning kan schablonen komma att justeras.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller både garage- (324 st) och parkeringsplatser (81st) till föreningens medlemmar. Separata köer tillämpas.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-01-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter