Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Konsultgatan 6

Södertorp/Ärtholmen Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Konsultgatan 6

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2194-3-164-4
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 644 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen: 0,23295%
Andel av årsavgift: 0,23295%
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med stilrent klinkergolv och vita väggar. Här finns det goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet.

Gäst-WC:
Gästtoalett med ljust klinkergolv och vitt kakel. WC, mindre tvättställ samt spegel.

Badrum:
Helkaklat badrum i ljusa toner. Ett rymligt badrum med dusch (vikbara dörrar), wc, rostfri handskstork inkopplat till cirkulerande varmvattensystem samt tvättställ och spegelskåp med förvaring.

Kök:
Från hallen leds vi in i det renoverade och välplanerade köket med härlig matplats! Här har ingenting lämnats åt slumpen. Modernt kök i högglans vit som matchas smakfullt med ljust kakel och massiv arbetsbänk i mörkare ton. Vitvaror i form av; Inbyggd diskmaskin, fristående kyl och frys, infälld induktionshäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn och mikrovågsugn i arbetshöjd. Köket upplevs som ljust och luftigt med härliga kvadratmetrar och generösa fönsterpartier. Här kan kocken njuta av dess generösa förvaringsmöjligheter och goda arbetsyta. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma klinkergolv som i hall.

Sovrum 1:
Mysigt sovrum som används idag som ett barnrum. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2:
"Master Bedroom" med parkettgolv och ljusa väggar. Otroligt generöst med plats för dubbelsäng, förvaring och mer därtill om det så önskas!

Vardagsrum:
Ett otroligt rymligt rum med parkettgolv och ljusa vita väggar. De stora fönsterpartierna med djup fönsternisch och marmorskiva ger ett stort ljusinsläpp! Här finns det gott om plats för den generösa soffgruppen och om smaken tillåter så finns det även plats för soffgrupp och matplats om det så önskas. Då lägenheten är en gavellägenhet så skänker det extra fönstret både mycket ljus och en vacker utsikt över det gröna.

Inglasad balkong:
Härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge med matta och fria fönsterpartier som kan skjutas fram och tillbaka. Här kan ni förlänga sommaren och njuta av den fria utsikten och blicka ut rakt mot det gröna och Ärtholmes koloniområde. Plats för en härlig soffgrupp eller matplats!

Ett hem att trivas i! Varmt välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Topprenoverad gavellägenhet från 2018 på bästa Södertorp!

Topprenoverad gavellägenhet på våning två med fönster i tre väderstreck! På attraktiva och lugna Södertorp finner ni denna välplanerade, genomgående och renoverade trerummare om hela 83 kvadratmeter med stor inglasad balkong i härligt västerläge! Här erbjuds ett smakfullt och genomtänkt boende, professionellt och noggrant renoverat med omsorgsfullt utvalda detaljer. Ett hem som bjuder på ett modernt kök med rörliga ytor, generösa rum samt helkaklat badrum med dusch samt gäst-wc. Samtliga ytskikt är i toppskick med genomgående ljusa väggar och gedigna golv. Bostaden har tillgång till en fantastisk inglasad balkong i sydvästläge med fri utsikt över Ärtholmens mysiga koloniområde! Utsikten är oslagbar! Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni ett stenkast från Pildammsparken, Mobilia och attraktiva Hyllie. Bättre än såhär kan det inte bli! Varmt välkomna på visning!

Förening

Konsultgatan 6

Förening

Hsb Brf Södertorp

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Södertorp är en äkta förening bildad 1972 som förfogar över åtta hus från 1972 med 35 trapphus med sammanlagt 486 lägenheter. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. Det 10-åriga tomträttsavtalet löper ut 31 decemeber 2022.

Fritidsverksamhet i föreningen:
Tyskland- samt Danmarkresor årligen. MFF matcher visar på projektor i föreningshuset vid bortamatcher. På Café söder arrangeras föredrag, underhållning, föreläsningar till unga som äldre. Föreningen har startat ett projekt för barn som kallas Södertorp Unga och har inbjudan till 4-6 aktiviteter årligen. Gym för boende finns tillgängligt i föreningens lokaler för en kostnad av 400 kr/år.

Läs mer på www.hsb.se/malmo/sodertorp

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak: Renoverat 2016. Föreningen planerar omläggning av takpapp låghus, men det ligger ett antal år framåt.
El-central samt jordfelsbrytare installerades i lägenheterna: 2005
Balkonger: Byggdes ut och glasades in 2006
Fönster: Renoverades 2011.
Under 2016 renoverades ventilationsaggregat samt uppfördes ett nytt ventilationsrum.
Hiss: Renoverades under 2016.
Avloppsstammar och vattenstammar: I dagsläget föreligger inga planer på renovering utan de anses vara i gott skick. Enligt underhållsplanen ligger ett byte av vattenstammar inplanerat 2022 men enligt föreningen kommer detta troligtvis inte bli aktuellt utan tidsramen kommer skjutas framåt ytterligare.

EKONOMI
I dagsläget finns inga inplanerade avgiftshöjningar.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelrum, barnvagnsrum samt gym finns. Gemensamma välutrustade tvättstugor finns i källaren på samtliga hus. Föreningen tillhandahåller även mycket fritids och kursverksamheter i form av bl.a. boule, utflykter, datakurser, släktforskning, Quigong, biljard, teater mm.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen har ett gruppanslutet bredband, vilket innebär att alla medlemmar har 100/10 bredband som ingår i månadsavgiften.

EL
Föreningen har gemensamt elabonnemang. Hushållselen tillkommer på månadsavgiften med en schablonkostnad. Avstämning av verklig förbrukning sker årligen. Efter avstämning kan schablonen komma att justeras.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller både garage- (324 st) och parkeringsplatser (81st) till föreningens medlemmar. Separata köer tillämpas.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-01-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter