Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klubbegatan 6C

Håkanstorp Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klubbegatan 6C

Antal rum 3 rum + KÖK
Boarea 77,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 311
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 537 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Andel av årsavgift: 0,35414%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd samt en liten matkällare.

Andelsprocent 0,35403
Andelsprocent kapital 0,35520

Byggnad

Byggnadsår 1960
Energideklaration
Utfärdad den 24 april 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år
På attraktiva Håkanstorp, med närhet till såväl city som lugnet utanför stan finner vi denna genomgående 3:a med inglasad balkong. Bostaden bjuder på bra planlösning och fantastiska förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Rummen är väldisponerade och bredspacklade väggar gör det enklare att förändra vid behov. Bra kommunikationer, nära till matbutiker samt härliga grönområden gör detta till det optimala boendet! Välkommen på visning.

Hall
Hallen välkomnar med klinker på golvet och vita väggar och här finns plats för avhängning i en hatthylla. Tre garderober rymmer det mesta av ytterkläder och skor. Vidare in i lägenheten finns två till platsbyggda garderober.

Kök
Skåp och luckor går i trä och blir en snygg kontrast till det ljusgrå kaklet och bänkskivan i mörkgrå laminat. Här finns bra med arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Övrig utrustning: Spis, fläkt och kyl/frys. På golvet ligger grå klinker och väggarna är målade i vitt. Direkt utanför köket ligger den trevliga matsalen med plats för ett större matbord. Fönsterpartiet skänker ett fint ljus och härifrån kan du blicka ut över området.

Vardagsrum
Vardagsrummet bjuder på generösa ytor med ljusinsläpp från två väderstreck. Väggarna går i varma ljusgula nyanser och på golvet vilar parkett. Härifrån tar vi oss även ut på den inglasade balkongen där du kan njuta från vår till höst.

Sovrum
Detta rum lämpar sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Väggarna är målade i en behaglig ljusgul ton och på golvet ligger laminat. En platsbyggd garderob ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Sovrum
Bostadens stora sovrum rymmer med lätthet en dubbelsäng samt kompletterande möbler om man vill. Här finns ytterligare fina förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Väggarna är målade i vitt med en nougatfärgad fondvägg och på golvet ligger laminat.

Badrum
Vidare kommer vi till badrummet med badkar och halvkaklade väggar i vitt samt klinker i roströd ton. I övrigt utrustat med handfat och wc. Fönsterpartiet skänker ett bra ljus över ytan.

Väldisponerat boende på attraktiv adress!

På attraktiva Håkanstorp, med närhet till såväl city som lugnet utanför stan finner vi denna genomgående 3:a med inglasad balkong. Bostaden bjuder på bra planlösning och fantastiska förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Rummen är väldisponerade och bredspacklade väggar gör det enklare att förändra vid behov. Bra kommunikationer, nära till matbutiker samt härliga grönområden gör detta till det optimala boendet! Välkommen på visning.

Förening

Klubbegatan 6C

Förening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 10

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Malmöhus 10 är en äkta förening som består av 337 lägenheter och 15 lokaler. Adresserna är Scheelegatan, Klubbegatan, Sköldgatan, Sallerupsvägen och Fylkinggatan. Byggnaderna är uppförda 1960 och marken innehas med tomträtt. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2020-12-31. För den ekonomiska förvaltningen svarar Riksbyggen.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Fönsterbyte 1993/1994
Byte av kall/varmvattenledningar 1997/1998
Tak renoverat 2000
Fasadputsning 2015
Genomgång av ventilationen 2014/2015
Tvättstugeutrustning byttes 2016

PÅGÅENDE ELLER PLANERADE RENOVERINGAR
Just nu pågår relining av avloppsstammarna, beräknas att vara klart under 2020. Reliningen är helt klar i höghuset på Scheelegatan 2.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns åtta gemensamma tvättstugor i föreningens källare. Två stycken av tvättstugorna är belägna i höghuset på Scheelegatan. Cykelrum och barnvagnsrum finns också i källaren. Fritidslokal finns att hyra och övernattningslägenhet finns på Sköldgatan att hyra.

PARKERING
Föreningen innehar 11 garageplatser som kostar 375 kr/mån och 160 parkeringsplatser som kostar 60 kr/mån. Separat kö råder.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till Telenor, basutbudet ingår i avgiften
INTERNET: Bredband finns via Ownit. Ingår i avgiften. Hastighet 100/100 fiber.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter