Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klostergatan 4

Rådmansvången/Triangeln Malmö

3 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klostergatan 4

Antal rum 3 rum + KÖK
Boarea 95,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2238-2-13-7
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 895 000 kr utgångspris
Avgift: 5 132 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen: 3,11983%
Andel av årsavgift: 3,11983%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadsår 1912
Energideklaration
Utfärdad den 28 oktober 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år
Välkommen att uppleva detta underbara hem vid Triangeln och Malmö Opera där 1910-tals charm och rymd står i fokus. Originalbrädgolv, lamprosetter, djupa fönsternischer och bröstpanel är bara några av alla karaktärsgivande attribut som andas sekelskiftets charmiga men samtidigt pampiga stil. Samtidigt har alla ytskick samt badrum- och kök uppdaterats och renoverats på senare år. Det faktum att lägenheten ligger på bottenplan öppnar upp för att enkelt nyttja föreningens gemensamma innergård och grillplats. Här får man en känsla av att bo i ett gårdshus mitt i city. Som boende på attraktiva och lugna Klostergatan har du shopping, pulserande nöjesliv, bra kommunikationer och allt vad du som stadsbo kan tänkas önska runt husknuten. Nära inpå finns bland annat Konsthallen och Operan, vackra Magistratsparken, Universitetssjukhuset och Triangelstationen. Välkomna!

Hall
Vi välkomnas av den vackra blyinfattade éntredörren som sätter ton för resten av bostaden. Här ligger vackert originalbrädgolv och väggarna är målade i en behaglig cremefärgad kulör. Avhängningsmöjligheter finns i en hatthylla och här finns även möjlighet till liten sittyta eller övriga möbler om man så önskar.

Vardagsrum
Underbart sällskapsrum med alla de tidstypiska attributen representerade så som lamprosetter, takstuckaturer, djupa fönsternischer och bröstpanel. Här finns gott om yta för soffgruppen och övrigt möblemang. Det vackra fönstret blir som en tavla när man blickar ut mot den grönskande innergården. Väggarna är målade i en behaglig ljusgrå kulör med vit bröstpanel nedtill och på golvet ligger parkett.

Kök
Charmigt och samtidigt modernt kök renoverat under 2011. Vita köksluckor kombineras fint mot vitt kakel och arbetsbänk av svart sten. Väggarna är målade i en behaglig cremefärgad kulör och golvet har kvar sitt vackra originalbrädgolv. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, inductionshäll, fläkt, inbyggnadsugn samt integrerad diskmaskin. Fina förvaringsmöjligheter finns i skafferiet. Två stora fönster skänker ett härligt ljus och här finns även utgången mot den grönskande innergården. En oas endast några få trappsteg borta, gårdshuskänslan är påtaglig!

Sovrum
Ljust och luftigt sovrum inrett med vacker barntapet på väggarna och fiskbensparkett på golvet. Här finns gott om plats för dubbelsäng och kompletterande möblering. Två stora fönster med djupa fönsternischer skänker fint ljus över rummet.

Sovrum
Även detta sovrum präglas av rymd och även här finns det plats för dubbelsäng. Två stora fönster med djupa fönsternischer vetter mot den lugna innergården, här sover man gott. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade i en vackert guldskimrande tapet.

Badrum
Badrummet renoverades i tidlösa och stilrena kulörer under 2011. Svart/vit rutigt golv matchar väl mot helkaklade vita väggar. Här finns handduksvärmare, handfat med komod undertill, spegelskåp med belysning, badkar och toalett.

Välkommen att uppleva detta underbara hem vid Triangeln och Malmö Opera där 1910-tals charm och rymd står i fokus. Originalbrädgolv, lamprosetter, djupa fönsternischer och bröstpanel är bara några av alla karaktärsgivande attribut som andas sekelskiftets charmiga men samtidigt pampiga stil. Samtidigt har alla ytskick samt badrum- och kök uppdaterats och renoverats på senare år. Här får man en känsla av att bo i ett gårdshus mitt i city. Som boende på attraktiva och lugna Klostergatan har du shopping, pulserande nöjesliv, bra kommunikationer och allt vad du som stadsbo kan tänkas önska runt husknuten samtidigt som Magistratsparken ligger ett kvarter bort. Välkommen på visning!

Förening

Klostergatan 4

Förening

Hsb Brf Rådmannen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Rådmannen är en äkta förening som bildades på 80-talet. Huset byggdes 1912 och innehar 28 stycken lägenheter och en lokal. Fastigheterna innehas med tomträttsavtal som löper tom 2019-12-31. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Husets skick
Vatten- och avloppsstammar: Byttes på 80-talet då huset gick igenom en totalrenovering.
Tak: Renoverades på 80-talet. Taket mot gatan på Klostergatan 6 har lagts om senaste åren. Plåttaket mot gården ska målas.
Fönster: Renoverades på 80-talet. Planeras att målas om utvändigt till hösten.
Tvättstuga: Belägen på entréplan. Här finns tre stycken tvättmaskiner, två torkskåp, en torktumlare samt en mangel.

Tv- och Internetanslutning
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i avgiften. Internet via HSB Bolina eller Com Hem, ingår inte i avgiften.

Övriga utrymmen
Cykelrum finns i källaren samt cykelställ och sopsortering på innergården. Gemensam grillplats och utemöbler finns tillgängligt för alla medlemmar på innergården.

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 3 % 2018-01-01 och fler liknande höjningar ligger planerade inom 10-årsperioden. Föreningen har stort fokus att säkerställa den långsiktiga ekonomin och arbetar med rullande 10-årsplaner. Lånen har successivt amorterats ned.

Parkering
Boendeparkering finns längs gatorna i området.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter