Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kilian Zollsgatan 27D

Ribersborg Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kilian Zollsgatan 27D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 60
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 555 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,64901%
Andel av årsavgift: 0,66%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Säljaren upplyser om följande fel/brister i lägenheten: Vid ett par tillfällen har säljaren upplevt att det kommit matlukt från garderoben i hallen. Detta är felanmält till föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 11 september 2012
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Krageholm 3
Lägenhetens 53 kvadratmeter är planerade enligt följande:

Hallen är öppen och ljus. Här finns ett klinkergolv i ljus färg som lades in 2005. I hallen finns två stycken inbyggda garderober i originalutförande med tidsenliga beslag.

Via hallen nås bostadens badrum som renoverades av föreningen i samband med stambyte 2011. Badrummet håller en väldigt hög standard med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. I badrummet finns gott om förvaring i form av ett djupt badrumsskåp, spegelskåp samt högskåp. Duschen har vikbara glasdörrar vilket gör att badrummet upplevs rymligt och funktionellt.

Intill badrummet ligger lägenhetens sovrum vilket ger plats åt dubbelsäng, skrivbordshörna och klädförvaring. I sovrummet finns två stycken inbyggda garderober. Fönstret vetter ut mot föreningens lugna innergård. Parkettgolv med nya lister lades in 2005.

Lägenhetens kök har gott om arbetsytor och väldigt mycket förvaring. Utöver detta finns plats för matbord för ca 4 personer. Kökets tidsenliga originalluckor har sprutlackerats vita och vitt kakel pryder väggen. I köket finns kyl/frys samt spis från Electrolux.

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare sitt stora fönsterparti samt gavelfönster. I vardagsrummet finns en originalparkett i gott skick och väggarna är vita. Här ges det plats åt soffa, tv-möblemang och matbord för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen i sydöst-läge. Här kan man njuta av många lugna soltimmar mot föreningens gård.

Övrigt: Daloc säkerhetsdörr installerades 2014. 2015 installerades ny porttelefon och 2017 sprutlackerades samtliga innerdörrar och samtliga beslag fräschades upp.
På stark adress i hjärtat av Ribersborg finner vi denna rymliga tvåa. Lägenheten har ett stort vardagsrum med balkong i österläge, kök med matplats för 4 personer samt ett renoverat badrum i hög klass. Välkommen på visning!

Förening

Kilian Zollsgatan 27D

Förening

Brf Krageholm 3

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Krageholm 3 är en äkta förening. Huset byggdes 1954 och består av 3 bostadshus. Föreningen köpte fastigheten 2004. I föreningen finns 131 lägenheter med bostadsrätt, 2 hyreslägenheter och 17 lokaler med hyresrätt. I samband med en lägenhetsförsäljning tar föreningen ut en överlåtelseavgift och en pantsättningsavgift.

HUSETS SKICK:
2007 - Nya armaturer och elledningar i trapphus/offentliga utrymmen.
2008 - Tak omlagt på Kilian Zollsgatan 27.
2008 - Staket uppsatt runt fastigheten.
2008 - Byte av maskinutrustning i tvättstugorna på Tessins väg 14.
2009-2012 - Stambyte. Samtliga avlopps- och vattenstammar byttes och i samband med detta genomfördes renovering av samtliga badrum. Relining av bottenavlopp gjordes under 2011. Föreningen har garanti på tätskikt i våtrummen i 10 år räknat från 2013.
2012 - Hissar renoverade på Sergels väg 6a och 6b.
2014 - Hiss renoverad på Kilian Zollsgatan.

PLANERAT UNDERHÅLL:
Under 2018 kommer föreningen att renovera samtliga balkonger. Planerad start är höst/vinter 2018. Renovering kommer omfatta balkongfronter och plåtpartier, dvs inte byta ut betongfundamenten. I dagsläget är inget startdatum fastställt.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften 2018 och har inga planer på att höja avgiften 2019.

TV OCH INTERNETANSLUTNING:
Kabel-tv: Com Hem, ingår i avgiften.
Internet via Com Hem Fiberoptik indraget. De boende tecknar själv avtal och kan alltså fritt välja hastighet och kostnad.

PARKERING/GARAGE:
Föreningen har 30st garageplatser (f.n.ca 554 kr/mån) och 12st parkeringsplatser (f.n. ca 261 kr/mån) som man kan hyra och det är kösystem som gäller. Kostnaderna för platserna ökar med ca 3% varje år. Anmälan om köplats sker via föreningens ekonomiska förvaltare, brf@bonea.se.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
I fastigheten finns två tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Mangel finns att tillgå i ett angränsande rum. Föreningen har en välskött innergård med stor gräsmatta och lekplats. Här finns även tillgång till utemöbler och grill. I föreningen finns cykelrum och uppställningsplats för barnvagnar i källaren. Det finns även ett styrelserum samt en festlokal.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.krageholm3.se
Mail: info@krageholm3.se

Ekonomisk förvaltning sköts av BoNea.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-09-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter