Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kapellplan 3

Triangeln/City Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kapellplan 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-3413-2-92-2
Våning 3 av 5, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 202 kr/mån inkl värme, VA, kabel TV, bredband
Andel i föreningen: 1,14932%
Andel av årsavgift: 1,14932%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar över ett källar samt vindsförråd.
- Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 2 rok men disponeras som 2,5 rok.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år
Stolt presenterar vi detta unika boende mitt i hjärtat av Malmö. Här erbjuds en smakfull och elegant bostad med magnifik takhöjd och vackra originaldetaljer. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett boende med komfort på en mycket stark adress! Välkomna på visning!

Kapellplan 3

Läget är optimalt med närhet till allt, men ändå grönt och på en mycket lugn gata. Härifrån nås Citytunneln på endast någon sekund och Malmö city med dess stora utbud ligger precis runt knuten. Även Magistratsparken, Pildammsparken och Folkets Park ligger bara en kort promenad bort. Framför huset finns en stor, härlig gräsmatta med lekplats och gården är välskött och inbjudande med många sittmöjligheter, rosenbuskar och gräsmatta. Mer centralt än så här blir det inte!

Lägenheten är dessutom belägen i stabila och välskötta Brf Solgården med mycket god ekonomi, låg belåning och bra avgifter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré
Välkomna till en rymlig och möblerbara hall med väggar i vitt och på golvet vilar en vacker fiskbensparkett som enhetligt löper vidare genom bostadens vardagsrum och sovrum. Redan här ges ett smakprov på lägenhetens unika charm och smakfulla känsla. Goda avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor. I hallen finner ni även en klädkammare för ytterligare förvaring.

Kök
Vidare från hallen tar vi oss in i det stilrena och öppna köket. Med en takhöjd utöver det vanliga, ljusa väggar och spröjsade fönster blir detta utrymmet en plats med optimalt ljusinsläpp och rymd. Köket är fullt utrustat, med ljus skåpinredning i original och bänkskiva i vitt samt mycket goda arbetsytor och förvaring. Här kombineras en klassisk och hemtrevlig känsla med komfort. Vitvaror såsom kyl/frys och spis/ugn.

Vardagsrum
Välkomna in till ett spatiöst vardagsrum. Rummet kan, med fördel, kombineras med en myshörna/arbetshörna tack vare sin rejält tilltagna yta som mynnar ut till en halva i anslutning till hallen. Slående takhöjd och stora fönster ger såväl ljusinsläpp som utsikt över den lugna omgivningen. Även här återfinns den vackra fiskbensparketten och sobra kulörer vilket skapar en enhetlig känsla med resten av bostadens rum. Eleganta originaldetaljer som stuckaturer, takrosett och breda fönsternischer är vackra inslag som skvallrar om husets ålder.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa materialval. Här finner ni WC, handfat samt dusch.

Sovrum
Vidare tar vi oss in i det luftiga och ljusa sovrummet med en fantastisk atmosfär! Med ljusa väggar och fiskbensparkettgolv samt stort fönster blir detta sovrummet en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning! Här finns gott om utrymme för sovrumsmöblemang.
Innergård
Föreningens härliga innergård utgör en alldeles egen liten oas. Här kan man verkligen njuta av en påtagligt lugn miljö. Här finns soliga hörn att placera trädgårdsmöblemanget på och yta för grillning eller kräftskivor!

Området
Triangeln ligger mitt i hjärtat av Malmö mellan såväl stora shoppinggator med köpcentrum som lugna grönområden med promenadstråk. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, caféer och restauranger. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt och tunnelbanestationen ligger ett stenkst härifrån. Här bor du nära till ALLT - både trendiga Triangeln och charmiga Möllan och ändå i lugn och insynsskyddad miljö.
Promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren och närhet till Pildammsparken. Här finns något för alla!
Stolt presenterar vi detta unika boende mitt i hjärtat av Malmö. Här erbjuds en smakfull och elegant bostad med magnifik takhöjd och vackra originaldetaljer. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett boende med komfort på en mycket stark adress! Välkomna på visning!

Förening

Kapellplan 3

Förening

Brf Solgården

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Solgården är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 1934, samma år som husen byggdes och består av 95st lägenheter. Föreningen äger även marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Bredband tillkommer på avgiftsavin om 100 kr/mån. Läs mer på www.brfsolgarden.com

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
1997-1998 byttes samtliga tappvattenledningar i husen.
2000 byttes elstammar och nya elcentraler installerades.
2000 besiktigades taket och grunden renoverades.
2002-2003 målades samtliga fönster i lägenheterna och trapphusen.
2003 installerades nya toaletter i tvättstugorna och balkongerna i trapphusen renoverades.
2004 målades samtliga källarfönster och säkerhetsdörrar installerades i samtliga lägenheter.
2005 genomfördes en relining av samtliga avloppsstammar och brunnar i badrummen.
2006 genomfördes senaste OVK-besiktning. Trapphusen renoverades och målades i likhet med originalskick.
2007 installerades nya grindar till gården.
2008 installerades nytt porttelefonsystem, med videofunktion som tillval.
2011 uppgraderades två av torkskåpens värmepumpar och gårdshusen fick ny takpapp.
2014 målades allt smide, samtliga portar och fönster utvändigt. Samtliga torktumlare byttes ut.
2014-2015 Målning fönster.
2016 OVK besiktning.
2017 renovering av föreningens tak, balkonger samt luftare på vinden.

EKONOMI:
Med anledning av den kostnad renoveringarna under 2017 medför beslutade styrelsen att höja avgiften med 5% fr.o.m. 1 April 2017 för att hålla ekonomin i balans.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns fyra gemensamma, välutrustade tvättstugor. Lummig och grönskande innergård med utemöbler, grill och cykelställ. Det finns även barnvagsrum på gården. Föreningen har ett gästrum som medlemmarna får låna kostandsfritt.

KABEL-TV & INTERNET
Kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. För utbud och mer information se: www.comhem.se
Internet 100 Mbit via Riksnet. Obligatorisk avgift på 100kr/mån, vilket tillkommer på månadsavgiften. Även telefoni kan erbjudas via riksnet. www.riksnet.se

PARKERING
Det råder boendeparkering i området. Föreningen har inget eget garage men man kan ställa sig i kö till grannföreningen..

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten samt läsa den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter