Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Idaborgsgatan 57A

Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Idaborgsgatan 57A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 43,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 168
Våning 6 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 3 037 kr/mån inkl. Värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen: 0,60141%
Andel av årsavgift: 0,60141%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar över vindsförråd rakt ovanför lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1940
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Midgård 10
Med perfekt läge välkomnas ni till en välplanerad och fin tvårumslägenhet på attraktiva Ellstorp i stabila HSB Brf Vidar. Här bor ni högst upp i huset på helt insynsfritt läge. Trivsam och välplanerad planlösning med ljusa och härliga rum. Rakt ovanför lägenheten disponerar föreningen över en stor takterass med milsvid utsikt över hela Malmö. Perfekt för lata dagar i solen. Ellstorp är ett lugnt och område med mycket härliga grönytor och med direkt närhet till Värnhemstorgets serviceutbud och kommunkationsmöjligheter. Här är bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré
Ljus, välkomnande och rymlig hall med laminatgolv samt fräscht vitmålade väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt bra förvarning i form av garderob.

Kök
Vi kliver in i det hemtrevliga köket som har rejält med både förvaring- och arbetsyta. Även här är väggarna stilrent målade i vitt och på golvet ligger praktisk laminat. Skåpsluckorna är av klassisk ek som möter kakel i ljus kulör samt bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med bekvämligheter såsom kombinerad kyl/frys, spis med ugn, fläkt och en bänkdiskmaskin.

Vardagsrum
Vi välkomnas in i ett stort och öppet vardagsrum med härligt fönsterparti mot gården som skänker gott om ljus. På golvet finner vi laminat och väggarna är målade i ljus och behaglig kulör. Rummet kan med fördel möbleras både med soffgrupp samt matsalsbord. Här finner vi även en praktisk klädkammare.

Sovrum
Sovrummet rymmer dubbelsäng och även något mindre förvaringsmöbel om så önskas. Även detta rum har fönster mot den lugna gården. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade. Förvaring finns i form av en garderob.

Badrum
Helkaklat badrum i sobra färgval. Här finns det dusch, WC, tvättställ och spegelskåp.

Insynsfritt läge högst upp i huset på lugna och lummiga Ellstorp!

Med perfekt läge har vi nu nöjet att presentera denna välplanerade och fina tvårumslägenhet på attraktiva Ellstorp. Här bor ni högst upp i huset på lugnt område med direkt närhet till Värnhemstorget, goda kommunikationer och vackra grönområden. Med gångavstånd till Malmö City. Varmt välkomna på visning!

Förening

Idaborgsgatan 57A

Förening

Hsb Brf Vidar

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Vidar är en äkta förening. I föreningen finns 166 lägenheter samt 3 lokaler, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten med adresserna Idaborgsgatan 57A-F samt Sallerupsvägen 30. Föreningens hus uppfördes år 1940. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras vart femte år.

2018 Renovering av hissar, målning av trapphus, byte av entrédörrar samt utebelysning och utemiljö.
2017 Installation av nytt passérsystem med porttelefon, byte till säkerhetsdörrar med nytt dörrfoder av samtliga lägenheter samt postboxar.
2015 Spolning av samtliga stammar samt byte av stigarledningar för elnätet.
2011 Tvättstugorna renoverades, nya maskiner samt installation av elektroniskt bokningssystem.
2006 Byte av radiatorventiler och termostater samt installation för individuell mätning och debitering av värme- samt varmvattenförbrukning.
2003 Byte av avloppsstammar. I samband med detta totalrenoverades badrummen i samtliga lägenheter.
2001 Upprustning av trädgård och markytor samt installation av fibernät för bredband/tv/telefoni HSB-Bolina.
2000 Omläggning av tak, renovering av fasad och balkonger.
1994 Byte av elsystem.
1993 Byte av vattenstammar för kall- och varmvatten.
1990 Byte av fönster.

Föreningen planerar inga kommande renoveringar/underhåll i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen avser att höja årsavgiften med 2-3% årligen. Föreningen planerar att höja avgiften med 2% i oktober 2019. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

I föreningen tillämpas individuell mätning av värme och varmvatten. I månadsavgiften ingår en normalförbrukning av värme och varmvatten. Avstämning/avläsning görs en gång per år då medlemmen får tillbaka pengar eller får betala extra utifrån förbrukningen som varit. Har man specifika frågor om mätningen så kontaktas Minol på 040-411 999.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En stor gemensam takterrass finns att nyttja för medlemmarna, med fantastisk utsikt över Malmö! Miljöhus och cykelställ finns på gården. Låst cykelförråd i källaren, nås från gården. Det finns fyra tvättstugor belägna i källaren. Dessa är utrustade med tvättmaskiner och torktumlare. Både torkrum och mangel finns att tillgå. Elektroniskt bokningssystem.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Bredband finns att ansluta sig via HSB-Bolina eller så tecknas bredbandsavtal av medlemmarna själva.

PARKERING
I området råder boendeparkering, läs mer på www.malmo.se

ÖVRIGT
För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/1568385/

Föreningen utför tillsyn.
Föreningen tillåter delat ägande med restriktion på minsta ägarandel om 10% för den som bor i lägenheten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2019-01-10). Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter