Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Helsingborgsgatan 3

Folkets Park Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Helsingborgsgatan 3

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 127,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr G18
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 132 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 4,541%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

ÖPPEN VISNING SÖN 23/8 KL 13.00-13-30, VÄLKOMNA!

Hall:
En välkomnande, ljus och rymlig hall som erbjuder en vacker parkett som klär golvet samt sobert vita väggar. Här finner vi gott om förvaringsutrymmen. Redan i hallen skapas en känsla för vilken fantastiskt boende detta är!

Sällskapsrum/Hall i fil
Vidare tar vi oss sedan in till nästa rum som fungerar som sällskapsrum/hall i fil och erbjuder tidsenliga attribut med pampig takhöjd, vacker stuckatur och ett valv som öppnar upp mot matsalen.

Matsal:
Matsal i fil med generös takhöjd, stuckatur, parkettgolv, sobert vita väggar samt burspråk som skapar ett vackert ljusinsläpp.

Kök:
Rymligt, ljust och härligt kök med oändliga möjligheter! Här finner vi ett vackert laminatgolv och vita väggar. Köket består av mörkare köksluckor, ljus bänkskiva och kakel. I köket finner vi även matplats samt ett fönster som erbjuder ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum:
Vardagsrummet erbjuder även här vackra och tidstypiska attribut så som högt i tak och stuckatur. Här finner vi fönster i två väderstreck och utgång till balkongen som erbjuder en pampig utsikt över den grönskande omgivningen.

Sovrum 1
Här finner vi ett sovrum som andas lugn och harmoni. Här pryds golvet av en vacker parkett och väggarna går i en vit ton. Här finner vi även en klädkammare samt stora fönster som skapar ett vackert ljusinsläpp.

Sovrum 2
Även detta sovrum pryds av en vacker parkett och väggarna är sobert vita. Här finner vi en riktigt rymlig klädkammare / Walk in closet som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här har du fönster ut mot den mysiga innergården.

Badrum:
Rymligt och fräscht badrum som går i ljusa toner med en våtrumsmatta på golvet samt halvkaklade väggar, badkar för kyliga dagar och gott om utrymme för förvarningsmöjligheter.

Gäst-Wc:
Gäst-wc i samma toner som badrummet med våtrumsmatta på golvet.

Område:
Här bor du på attraktiv adress med City och hela dess utbud i form av mysiga fik, restauranger och shoppingstråk på gångavstånd. Runt hörnet finner ni charmiga St Knuts Torg som erbjuder mysiga caféer och trevliga kvarter där timmarna försvinner iväg när man vandrar ner längst med gatorna och njuter av omgivningen..eller varför inte bara spendera en härlig sommardag på innergården i er grönskande oas mitt i City!
Fantastiskt vacker våning som erbjuder ett enastående ljus, rymd och atmosfär! Belägen på attraktiv City-adress med St Knuts torg runt hörnet! Här finner ni vackra attribut i sann 30-talsanda med generös takhöjd, stuckatur, vackra parkettgolv samt utgång till balkong där många härliga dagar kan spenderas! MÅSTE SES!

Förening

Helsingborgsgatan 3

Förening

BRF Mandeln

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mandeln bildades 2008 och består av 36 lägenheter samt 1 lokal, föreningen äger även marken. Byggnaden uppfördes 1932 och för den ekonomiska förvaltningen svara SBC. Byggnaden är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Föreningen har 4st hyreslägenheter som säljs av när hyresgästen säger upp avtalet.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll då behovet finns. År 1987 utfördes en totalrenovering av huset.
Vatten-och avloppsstammar renoverade 1987 och spolade 2010.
El renoverad 1987.
Fasad, balkonger, renoverades 1987.
Tak och fönster renoverades 1995.
Fönster målade 2014.
Ventilationsbesiktning utförd 2014.
Föreningen säljer löpande av hyresrätterna vilket ger ett bra kapitaltillskott till föreningens kassa.
Tvättmaskiner byttes ut för ca 7 år sedan.

Föreningen har inga större renoveringar inplanerade.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 2% 2018. I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar för nästkommande år utan detta bestäms vid styrelsemöte under hösten.ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensam och välutrustad tvättstuga finns i markplan. Cykel och barnvagnsrum finns på källarplan. Stor och grönskande innergård med grillmöjligheter och utemöblemang.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till CanalDigital som levererar kabel-tv, basutbudet ingår i avgiften. Bredband levereras av Bredbandsbolaget, medlemmarna tecknar sina egna avtal. För mer information om aktuella priser och utbud se www.canaldigital.se.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-01-16. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter