Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hässleholmsgatan 2A

Antal rum 2,5 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-05-1-0030
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 290 000 kr utgångspris
Avgift: 3 302 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv och internet
Andel i föreningen: 2,8539%
Driftskostnad 2 400 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andel i förmögenhet 2,85390%
Andels årsavgift 2,85390 %
Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadsår 1936
Energideklaration Finns för närvarande inte
Vacker, ljus, hörnlägenhet på andra våningen, med öppen planlösning och klassiskt genuina detaljer såsom brädgolv och takrosetter. Modernt, socialt kök och helkaklat badrum. Välkommen på visning!

Hall

Här möts du utav en längre hall med en rymlig garderob. Hallen välkomnar dig med ett ljust brädgolv som följer hela lägenheten som en röd tråd. Den tilltagna takhöjden skapar en ljus och härlig känsla.

Badrum

Direkt till vänster i hallen återfinns badrummet som är helkaklat och här finns ett badkar, tvättställ, toalett samt badrumsskåp.

Kök

Hallen leder dig vidare in till köket. Med goda arbetsytor och en härlig vidd av ljusinsläpp från rummets alla fönster, är rummet stort och ljust. Den öppna planlösningen gör att köket blir något av lägenhetens naturliga samlingspunkt. För att skärma av köket något från resten av lägenheten har plankgolvet målats vitt. Kyl och frys är från 2005, diskmaskin, elspis och fläkt från 2008 samt ny köksinredning från 2008.

Matsalsrum

Vidare in till matsalsrummet återkommer det vackra trägolvet samt tre stora fönster. Tack vare rummets stora yta finns här goda möjligheter att avnjuta större middagar med familj och vänner.

Allrum

Som en naturlig rörelse kommer sedan det rum som idag fungerar som ett allrum. men möjlighet finns att dela av för ett separat sovrum. Även här återfinns det klassiska brädgolvet och väggarna är smakfullt vita. Rymligt med ett stort fönsterparti och mycket ljus.

Sovrum

Ett lättmöblerat och fräscht sovrum med inbyggd garderob. Lägenhetens röda tråd, brädgolvet, återkommer även här och väggarna är harmoniskt vita
Vacker, ljus, hörnlägenhet på andra våningen, med öppen planlösning och klassiskt genuina detaljer såsom brädgolv och takrosetter. Modernt, socialt kök och helkaklat badrum.

Förening

Hässleholmsgatan 2A

Förening

Brf Ringen

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Ringen är en äkta förening och äger fastigheten Cirkeln 5. Föreningen bildades och köpte huset 1936 och består av 40 lägenheter där alla är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen upplåter dessutom 3 lokaler med bostadsrätt.

HUSETS SKICK:
2014: Fönster utbytta.
2010: Huvudporten utbytt.
2008: Ny tvättstuga byggdes och i samband med detta renoverades även den befintliga tvättstugan. Föreningen har därmed två tvättstugor.
2007: Fasadrenovering mot gatan (tvätt och målning) och mot gården genomfördes och även taket reparerades detta år.
2005 Installering av säkerhetsdörrar.
El: Stammarna är omdragna i slutet av 90-talet.
Stammar: Original.
Innergård: Gården renoverades 2009 och är anlagd av Sanna Hultin. Gården erbjuder grillar som kan bokas, stora sittytor och solmöbler. En väldigt bra cykelparkeringsyta och gemensamma grillar för boende att nyttja.

Planerade renoveringar:
Relining är planerat till våren 2020 och renovering av taket kort därpå.

AVGIFTSÄNDRINGAR:
2018 höjdes avgifterna med 2 %.
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två tvättstugor i källaren och ett torkrum. Tvättstugorna är utrustade med två tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp vardera. Cykelgarage.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem, för mer information gå in på www.comhem.se. Huset har eget Bredband och operatören är Ownit. Hastighet upp till 100/100 Mbit/s.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-06-21. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter