Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredriksbergsgatan 9

Slussen Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredriksbergsgatan 9

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4 (1103)
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr
Avgift: 4 858 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv samt bredband
Andel i föreningen: 6,3524%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Källarförrråd finns till bostaden

*Ospecificerad andel i föreningen, 6,3524 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

*Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen men idag har säljaren följande: el ca 350kr/ mån, hemförsäkring ca 1500 kr/ år.

* Säljarna hyr idag en utomhusparkering för 320 kr/mån.

Byggnad

Byggnadsår 1935
Energideklaration Finns för närvarande inte
Har den äran att välkomna er till en renoverad lägenhet på andra våningen med tilltalande planlösning. Med stora rum och sällskapsytor samt renoverat kök och bad bor ni här på ett oslagbart läge med gångavstånd till city och flera parker.

Hall:
Vi börjar i en luftig och välkomnande hall med parkettgolv vid entrén. Ljusa väggar samt förvaring i form av en en enkel garderob samt en större längre in i hallen. Gott om yta för avhängning och att möblera på. Från hallen tar vi oss enkelt till bostadens övriga rum.

Badrum:
I anslutning till hallen ligger badrummet som är stilrent renoverat i ljusa kulörer med ljus beigt kakel på väggarna och en aning mörkare klinkers på golv. Badkar, spotlights i tak, wc, handfat med underskåp, inbyggd spegel samt handdukstork.

Sovrum 1/ Barnrum:
Väggarna målade i en ljusbeig nyans med en rosa fondväggt, ekparkett och två fönster. Ett stort rum där man enkelt får plats med en dubbelsäng. Rummet disponeras idag som barnrum men bara fantasin sätter gränserna och vill man hellre ha det som arbetsrum/gästrum är det enkelt att inreda.


Kök:
Renoverat kök från 2008 i stilfull design för den kräsna. Köksskåp i vitt med svart kakel ovanför arbetsytan och bänkskiva i svart granit. Vita väggar samt ekparkett. Rostfria maskiner i form av kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, samt diskmaskin, alla vitvaror från 2008. Ett härligt kök där man mer än gärna tillbringa sin tid med nära och kära och vill man hellre sitta i vardagsrummet har man enkelt kontakt med gästerna då det är delvis öppen planlösning däremellan.

Vardagsrum:
Ekparkett och ljusa väggar samt härliga fönster som bidrar med gott om ljus. Från vardagsrummet når man även bostadens andra sovrum.

Sovrum 2:
Väggarna målade i en ljusbeig nyans väggar, ekparkett och två fönster. Här finner ni en stor förvaringsgarderob i form av tre sektioner.

Förutom en bostad att bara "flytta rakt in i" finner ni här närheten till city, centralstationen samt mysiga fik och restauranger kring Slussen/Värnhem/Drottningtorget.
På attraktiv adress på Slussen bor ni här i en trerumslägenhet med optimal planlösning. Här finner ni generöst tilltagna rum, renoverat kök och badrum i stilfull design samt härlig sekelskiftesstil. Söker ni en bostad med det lilla extra har ni hittat rätt. En bostad värd att älska, ett hem att längta till.

Förening

Fredriksbergsgatan 9

Förening

Brf Nils 23

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Nils23, som ligger på Fredriksbergsgatan 9 bildades under hösten 2007. Akevo sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Fastigheten är byggd 1935 och består av 16 lägenheter varav 1 är hyreslägenhet.

HUSETS SKICK
Brf Nils har tagit fram en grundlig underhållsplan som de nu följer. 2007-2009 byggdes vindslägenheter, i samband med detta renoverades vinden och man lade om taket och satte in en ny hiss. Belysningen i allmänna utrymmen har setts över och till viss del bytts ut till närvarostyrd belysning.
Fasad- och fönsterrenovering mot gatan färdigställdes under september 2011. Fönstren har renoverats utvändigt, invändigt står respektive bostadsrättsinnehavare för. Fasad- och fönsterrenovering mot gården untfördes 2014. Dränering och nytt tätskikt till värmecentralen skedde 2015.

Kommande projekt är värmeinjustering, byte av termostater, filmning inför eventuell relining, byte av stamventiler i källare.

Föreningen har lagt om lån och på så sätt fått ner kostnaderna, finns inga planer på att höja avgifterna.

PARKERING OCH GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen innehar inget garage eller p-platser, men det finns närliggande garage i grannfastigheten där det kostar ca 900kr/mån. För mer information kontakta Malmö City.
Föreningen har en fantastisk innegård med gemensam grill som får nyttjas av alla boende i föreningen.
Medlemmarna har två-tre gemensamma städdagar/år. Varje medlem sköter sin del av trappstädning vilket blir 2-3 ggr/år. Medlemmarna ingår även i en arbetsgrupp.

TV OCH BREDBAND
Huset har inbyggd fiberlösning från Bredbandsbolaget (före detta Tele2) . Startavgiften på 295 kr betalas av köpare. Bredbandsavgift om 150 kr/mån kommer med hyresavin. Bredbandshastighet 100/10.

Rivningstomten i kvarteret på sidan mot Entré kommer så småningom att bebyggas och därmed bli fräsch och fin. JM äger tomten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2016-06-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter