Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredriksbergsgatan 13

Slussen Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredriksbergsgatan 13

Antal rum 3,5 rum + kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 36
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 4 257 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring
Andel i föreningen: 2,7464%
Andel av årsavgift: 2,7464%
Driftskostnad 5 400 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Nej
Allmänt Till lägenheten hör ett källarförråd.
Lägenheten disponerar sig i dagsläget som en 3,5 rok men i lägenhetsförteckningen är den registrerad som en 3 rok.

Byggnad

Byggnadsår 1930
Energideklaration
Utfärdad den 17 mars 2010
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
På central adress alldeles i närheten av shopping, restauranger, cafeér, gym, busskommunikationer och motorväg ligger denna ljusa och genomgående trea. Vackra originaldetaljer så som takrosetter och stuckatur är varsamt restaurerade och bevarade. Köket är väl tilltaget och har bra med yta för matlagning samt även för matbord. Det nyrenoverade och helkaklade badrummet går i modern stil och färgsättnig med generös yta för duschhörna och stor kommod. Lugnt beläget sovrum med parkettgolv och vita väggar, vilket genomsyrar hela lägenheten. Tillsammans med en bra förening med mysig innergård är detta ett boende att längta hem till. Välkomna!

Hall

Här välkomnas du av en ljus hall med högt i tak. Plats finns för avhängning. På golvet finns ett fint fiskbensparkett och väggarna är vita, vilket sträcker sig vidare in till vardagsrummet. Säkerhetsdörr är installerad.

Gästrum/Sovrum/Barnrum

I detta gästrum som även kan användas som barnrum eller arbetsrum finns vita väggar och ett nyare parkettgolv, lagt för 3 år sedan. Utgång till balkong med morgonsol.

Kök

Rymligt kök vidgjort i samband med renovering av vattenstammar med plats för matbord för minst fyra personer. Vita väggar och ljust laminat på golvet. Vita köksluckor och bra med arbetsyta. Ny kyl och frys från Husqvarna -12, och spis från Electrolux.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust, har högt i tak och vacker fiskbensparkett i gott skick samt vita väggar. Plats för stor soffgrupp och tvmöblemang. Taket är vackert utsmyckat med lamprosetter och stuckatur. Till vardagsrummet hör även ett extra utrymme en så kallad "halva", vilken kan disponeras till förvaring, läshörna, bibliotek eller liknande.

Sovrum

I sovrummet finns ett nyare parkettgolv och vita väggar samt lamprosett och stuckatur. Utrymme finns för stor garderob och förvaring, även dubbelsäng får plats utan problem.

Badrum

Smakfullt renoverat badrum från 2009. Vitt kakel och snyggt brunt klinkers med golvvärme. Duschhörna med brun mosaik och indragbara duschdörrar. Snygg kommod i valnöt och spotlights i tak. Bilddokumentation finns sparad på renoveringen.
Genomgående trea med nyrenoverat badrum, balkong och vackra originaldetaljer såsom lamprosetter och stuckaturer välrestaurerade. Centralt beläget med närhet till stan, kommunikationer, restauranger, shopping m.m.

Förening

Fredriksbergsgatan 13

Förening

Brf Konduktören 5

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Konduktören 5 är en äkta förening. Föreningen köpte huset 2005. Föreningen består av 39 lägenhet varav 5 hyrs ut i dagsläget. Dessa lägenheter kommer att säljas allt eftersom hyresgästerna flyttar. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift betalas av köparen, ca 445kr resp. ca 1112kr. Ekonomisk förvaltare är Cymko, 040-6728720.

Fastighetens skick:
Omfattande renoveringar har gjorts i föreningen, vattenstammar och avloppsstammar i kök och badrum utfördes 1988. El, tak och fönster -88. Delar av fasaden är ommålad -07. Gården renoverades 2007. 2011 bytte man fastighetens fjärrvärmeväxlare. Avloppsstammarna spolades 2012.

Föreningen jobbar för att låta månadsavgiften vara oförändrad. 2012 höjde man avgiften med 5 %. Inga planerade avgiftshöjningar för 2014. I dagsläget finns inte heller några större renoveringar inplanerade. En inspektion av fastigheten kommer i höst att utfärdas och utefter den kommer en långsiktig underhållsplan att upprättas.

I källaren finns tre nyare tvättmaskiner och tillgång till torkrum samt en mangel.

Parkering:
Boendeparkering finns på gatan 20 kr/dygn. Kameraövervakat garage finns även att hyra, 695 kr/månad.

TV- och Internetanslutning:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. I avgiften ingår basutbudet. Föreningen är ansluten till Internet via Tele 2, 149 kr/månad, 100 Mbit.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Närservice

Mataffärer såsom Hemköp och Coop Forum inom gångavstånd. Willys en bit längre bort. Shoppingvaruhuset Entré inom 500 m med restauranger, bowling, bio och kaféer.

Kommunikation

Närmsta busshållplats ca 100 m med buss 6. Närhet till bussknutpunkten Värnhemstorget med flera avgångar och förbindelser både regionalt och lokalt, ca 500 m. Centralstationen finns inom knappt 1,5 km.

Övrigt

Möjligheter till gym finns inom 50 m, Fitness24seven eller SATS m.m.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter