Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Föreningsgatan 16

Triangeln Malmö

1 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Föreningsgatan 16

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 91,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1001
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr
Avgift: 5 641 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,65041%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 4 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1989-1990
Energideklaration Utfärdad
Välkommen till Föreningsgatan 16

Hall: Vi välkomnas i en ljus och rymlig hall som går i vinkel. Här finns gott om plats för avhängning innan vi fortsätter vidare i lägenheten. Väggarna är vitmålade och på golv ligger parkett.

Sovrum: Till höger från hallen är de båda sovrummen med fönster in mot gården belägna. Det första rummet har en bra yta och en hel garderobsvägg för bra förvaring. Väggarna är vitmålade och på golv ligger även här parkett.

Sovrum: Likt det andra sovrummet är även detta mycket ljust med vita väggar och ljusare plastmatta på golvet. Här finns en mycket stor och rymlig klädkammare.

Badrum: Till vänster i hallen ligger det ena badrummet som är halvkaklat och har plastmatta på golvet. Här erbjuds en mycket generös yta. Nuvarande ägare har haft en vattenskada vilket kommer att medföra en viss renovering.

Badrum: Det är inte många lägenheter som erbjuder två stora badrum. Inte heller här har det slösats på kvadratmetrarna. Detta badrum är även det halvkaklat och med plastmatta på golv och dusch.

Vardagsrum: Efter hallen öppnar det väl tilltagna vardagsrummet med fönster i två väderstreck upp sig. Rummet ges ett härligt ljusinsläpp och ytan är väldigt enkel att möblera på. Rummet ger en naturlig uppdelning mellan matsal och soffdel. På golv vilar parkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum/Allrum: I anslutning med en större öppning mot vardagsrummet ligger detta rum som lämpar sig bra antingen som kontor eller tv-rum. Önskas ytterligare ett sovrum är det enkelt att sätta upp en dörr. Även här parkett på golv och vitmålade väggar.

Kök: Beläget in mot gården med utgång till uteplatsen ligger köket med arbetsdel på båda sidor. Bra förvaring och gott om plats erbjuder det ljusa köket.

Uteplats: Lägenhetens pärla! Med sin lugna placering in mot gården blir detta en plats för timmar i solen och avkoppling. Här finns gott om plats för utemöblemang och växtlighet. Underbart med en egen uteplats mitt inne i city.

Området: Lägenheten är belägen på attraktiv cityadress med närhet till allt som kan önskas. Den nya Citytunneln, som närmsta granne, gör pendlingen enkel och öppnar för möjligheter. I området finns mängder av restauranger, barer och affärer. Ja Ni bor verkligen mitt i smeten men när Ni stiger in genom porten till gården möts Ni av lugn. Den gröna, inhägnade gården är som en oas där barn kan springa fritt och där Ni har ett ostört boende.
På gavel med två badrum, generösa ytor och en underbar uteplats är detta en mycket tilltalande lägenhet. Lägenheten är dessutom belägen på mycket attraktiv cityadress i stabila Brf Örnen. Välkommen!

Förening

Föreningsgatan 16

Förening

Brf Örnen i Malmö

Allmänt om föreningen

Brf Örnen är en äkta bostadsrättsförening vilken äger marken. Det finns totalt 167 lägenheter fördelade på 11 hus i centrala Malmö med adresserna Spångatan, Norra Skolgatan, Föreningsgatan och Mjölnaregatan. Husen har byggår 1988-1991. Av samtliga lägenheter innehas alla förutom en med bostadsrätt. Föreningen har även en lokal samt en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Fastighets AB Frontnine sköter den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida på www.ornen.se

HUSENS SKICK:
2008 Taken omlagda.
2013 Det gamla badhuset "tornet" byggdes om och innehåller idag 3 st lägenheter.
2012 Övernattningslägenheten renoverades. Nya lekmiljöer.
2018 Ny värmeanläggning.
Då husen fortfarande är relativt nya har inga större renoveringar, förutom ovan nämnda, skett. Föreningen är noga med att ta hand om sina hus och sin gård och utför löpande underhåll då behov finns.

ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Övernattningslägenhet vilken renoverades 2012. Kostnad att hyra, 300kr/natt. Cykelförråd finns inomhus med ingång från innergården. Miljöhus där källsortering sker.

TVÄTTSTUGA:
Det finns flera tvättstugor i föreningen. Närmst denna lägenhet är en tvättstuga på samma plan med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkskåp.

TV OCH BREDBAND:
Kabel-TV: Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Bredband: Telenor. Ingår i avgiften. För mer information om hastighet läs gärna på föreningens hemsida.

PARKERING:
I området finns flera garage men föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garage. Det finns möjlighet till boendeparkering på gatorna i området. För mer information kontakta Malmö Stad.

ÖVRIGT:
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter