Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fiskehamnspromenaden 11B

Malmö Live/City Malmö

4 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

6

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fiskehamnspromenaden 11B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr D1203
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 910 kr/mån + 494 kr obligatorisk kapitalavgift. Inkl värme, kallvatten.
Andel i föreningen: 1,243%
Andel av årsavgift: 1,2496%
Driftskostnad 6 876 kr/år
varav
El: 2 160 kr
VA: 2 004 kr
Försäkring: 2 712 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar VA står för varmvatten. Under 2017 har föreningen beslutat om en avgiftsfri månad.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Upplev detta exklusiva hem där bekvämlighet och hög kvalitet står i fokus. En genomgående planlösning med stora ljusinsläpp där samtliga fönster går upp till tak, öppna sociala sällskapsytor och en stor balkong i söderläge med magnifik utsikt mot kanalen, Slottsparken och Malmöhus slott. I detta välplanerade hem om 77,5 kvm har man valt en öppen planlösning till det kvalitativa HTH köket i klassiskt grått. Helkaklat badrum i smakfull design, vitlaserat ekgolv, ljusa släta väggar. Nu har du möjlighet att bo mitt i city med fri sikt utan insyn!

Ta hissen upp från markplan samt garage i angränsande fastighet. Välkommen på visning och upplev denna unika bostad på Malmö Live!

Hall
Vi välkomnas in i en luftig och ljus hall med ett vitlaserat ekgolv, ljusgråa väggar, och plats för avhängning. En rymlig skjutgarderob i spegelglas. En stor walk-in-closet som ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Kök
Köket har valts med omsorg, ett lyxigt kök från HTH, självklart högsta kvalitet! Grå matta skåpsluckor, vitt kakel samt exklusiv bänkskiva av Carraramarmor. Ljusgråa väggar, vitlaserat ekgolv, maskinell utrustning i form av induktionshäll, som gör matlagningen snabbare, fläkt, specialbeställd vask från Intra, kyl, frys, helintegrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt ugn (alla maskiner från Siemens).
Öppen planlösning mot matsalsdelen där matlagningen blir social, plats för stora sällskap! Rymlig söderbalkong iklädd i högkvalitativa ekpaneler belägen intill matplatsen som förlänger köket. Plats för möblemang och en vacker vy.

Sällskapsrum
Här erbjuds en öppen planlösning med stora öppna ytor med plats för sällskapsmöblemang, stora fönsterpartier upp till tak som ger ett rikligt ljusinsläpp samt vitlaserat ekgolv och ljusgråa väggar.

Badrum
Smakfullt och modernt badrum med alla bekvämligheter vi kan önska oss. Helkaklat i exklusiv sandstensfärgat Evertone, toalett samt handfat med förvaring. Dusch med dörrar av glas, tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt arbetsbänk med belysning och eluttag ovanför maskinerna och goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ljusa väggar och vitlaserat ekgolv. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng. En mycket rymlig och praktisk skjutgarderobsvägg i spegelglas.

Sovrum 2/Arbetsrum
Rymligt sovrum med ljusa väggar och vitlaserat ekgolv. Här finns plats för hemmakontoret, barnrummet och ett extra sovrum.

Gemensamhetsterrass och gemensamhetslokal
I huset på sjätte våningen finns kanske Malmös pampigaste och finaste takterrass mitt i city. Inredd med loungemöbler och en tillhörande festvåning dit du kan bjuda in dina vänner över något gott i glaset och njuta av utsikten. Terrassen har ett sydvästligt läge med sol hela dagen och en vacker vy ut över kanalen, Slottsparken och Malmöhus slott. Gemensamhetslokalen med utrustat kök rymmer ca 20 personer för trevliga sociala möten.

Huset
Huset är byggt av Skanska med passivhusteknik. Passivhus bidrar till mycket god ljudisolering mellan lägenheter. Det garanterar hållbarhet och stabilitet och låg energiförbrukning som bidrar till låga energikostnader och ett grönt boende. Sammantaget är boendemiljön av högsta rang.

Området
Brf Sopranen är platsen med världens möjligheter inom räckhåll. Här bor du omgiven av naturlig grönska, vackra husfasader vid Gamla Väster, i en lugn oas mitt i händelsernas centrum. Det kan nästan låta lite för bra för att vara sant men för Brf Sopranen stämmer det in precis. Du känner stadens puls samtidigt som du har både Kungsparken och havet på bekvämt promenadavstånd. Centralstationen med dess mycket goda kommunikationsmöjligheter ligger på några minuters avstånd med möjlighet till dansk mark inom 20 minuter.

Utanför dörren har du Malmös nya saluhall där du kan besöka restauranger, köpa kött, fisk, bröd, ost, blommor frukt och grönt och mycket mer. Konserthus, kongress och Clarion hotell som tillsammans utgör ett nytt landmärke i Malmö. Här får du en trevlig granne som bjuder på evenemang, god mat och milsvid utsikt från hotellets skybar på 25:e våningen. I kvarteren samlas musikintresserade, kongressdeltagare och besökare i en miljö full av liv och rörelse. Även innerstan med alla butiker och restauranger finns bara ett stenkast från Sopranen. Här har du verkligen nära till allt på riktigt.
Upplev detta exklusiva hem där bekvämlighet och hög kvalitet står i fokus. En genomgående planlösning med stora ljusinsläpp där samtliga fönster går upp till tak, öppna sociala sällskapsytor och en stor balkong i söderläge med magnifik utsikt mot kanalen, Slottsparken och Malmöhus slott. Attraktivt cityläge med låg avgift.

Förening

Fiskehamnspromenaden 11B

Förening

Brf Sopranen

Allmänt om föreningen

Malmö Live är ett nybildat stadskvarter innefattande konserthus, kongresscenter, hotell samt flera byggnader med bostäder och kontor precis norr om Västra hamnkanalen på Universitetsholmen mellan Västra hamnen och Gamla Väster i Malmö. Brf Sopranen består av 86 lägenheter samt 4 lokaler som upplåts som hyresrätt. Byggår 2014-2015.

Kapitalinsatser: Föreningen tillämpar differentierade kapitalinsatser. Detta bör beaktas då man skall göra jämförande analyser av månads-avgifter, andelstal m.m. Som en konsekvens av differentierade kapitalinsatser blir även månadsavgiften differentierad.

Månadsavgiften: Detta ingår; Avgift för bostaden att täcka kostnader för drift, underhåll, värme, kallvatten, räntor och amorteringar. Avgift för kapitalkostnader för de hushåll som inte betalt full kapitalinsats. Bredband, TV (basutbud) och Telefoni från Bredbandsbolaget á 165 kr/månad. Medlemskap i poolbil via Sunfleet under de första 5-åren.

Försäkringar: Fullvärdesförsäkring finns via Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

El & Varmvatten: Föreningen har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning. Denna faktureras kvartalsvis i efterskott. Man kan enkelt följa sin förbrukning via Internet/E.L. System AB.

Avgiftshöjningar: För närvarande inga planerade.

Underhållsarbeten: Inga större är planerade de närmaste åren.

Ekonomisk förvaltare. SBC (Sveriges BostadsrättsCentrum)

Teknisk förvaltare: HSB

Överlåtelseavgift: 1 108 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift: 443 kr. Betalas av pantsättaren (köparen).

Garage, P-platser: Garage finns på P-huset Malmö Live och P-huset Godsmagasinet alldeles intill. Dessa administreras av P-Malmö och det är upp till den enskilda att själv handlägga detta.

Gemensamhetslokal: Lokal med kök och plats för 30 personer att låna vid behov. I direkt anslutning finns det en väldigt stor takterrass.

Förråd: Finns avsett för varje lägenhet uppdelat med tråd-galler i källaren.

Barnvagnsrum: Det finns en del extra utrymmen som kan nyttjas för rullstolar och barnvagnar.

Cykelförråd: 2 stycken i källaren i anslutning till yttre källarentréer, plus flera cykelställ ute.

Miljörum: Finns 1 st. i fastigheten där vi tillämpar källsortering. Större avfall skall enskild medlem själv ombesörja transport till SYSAVs anläggningar.

Balkonginglasning: Möjlighet finns och info finns på föreningens hemsida.

För mer info: http://www.brfsopranen.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter