Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Falkmansgatan 7B

Dammfri / Lorensborg Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Falkmansgatan 7B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 86,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 179
Våning 7 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 991 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,54983%
Andel av årsavgift: 0,54983%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Lägenheten säljs med friskrivningsklausul.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Energideklaration
Utfärdad den 1 oktober 2008
Energiprestanda: 116 kWh/m² (Atemp) och år
Högt upp i huset med generöst kök och badrum har vi nu nöjet att erbjuda en trerummare på underbart läge, granne med Pildammsparken samt stor balkong i öst. Välplanerade kvadratmeter med möjlighet att sätta sin egen prägel samt härlig utsikt.

Kommunikationer finns precis runt husknuten, likaså finner vi närbutiker bara minuter bort. Restauranger bjuds i varje gathörn av denna levande stadsdel kring Pildammsparken, servicen är obegränsad!

Föreningen har själva härliga grönområden och trädgård med pergola. Här finns tillgång till både utemöbler och grill. Ett par meter ifrån porten finner vi Malmös vackraste park. Morgonpromenader, kvällspromenader och mysigt strosande utlovas i Pildammsparken!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Heltäckningsmatta på golvet och röda väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder vid hatthylla eller i klädkammaren. Ingång till badrum, båda sovrummen samt kök och vardagsrum.

BADRUM
Helkaklat badrum med väggar i ljust kakel och golv i grön klinker. Wc, handfat och duschkabin.

SOVRUM
De båda sovrummen erbjuder plats för dubbelsäng och extra sovrumsmöbler. Heltäckningsmatta på golvet och tapetserade väggar.

KÖK
Rymligt kök med gott om förvaring bakom mörka köksluckor. Här ligger en plastmatta på golvet väggarna är ljusa. Gott om arbetsytor, ovanför arbetsbänken finner vi vitt kakel. Kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggnadsugn. Ljus matplats för ca 4 personer. Mellan kök och vardagsrum finns en öppning som gör att man med enkelhet har kontakt med gästerna. Fönster ut mot den stora balkongen i öst!

VARDAGSRUM
Rymligt och välplanerat vardagsrum med originalparkett samt tapetserade väggar. Här ryms med enkelhet stor soffgrupp samt matsals del för den som önskar. Utgång till den stora och mysig balkongen med utsikt över grönska och Stadion i österläge!
Högt upp i huset med generöst kök och badrum har vi nu nöjet att erbjuda en trerummare på underbart läge, granne med Pildammsparken samt stor balkong i öst. Välplanerade kvadratmeter med möjlighet att sätta sin egen prägel samt härlig utsikt. Välkommen på visning!

Förening

Falkmansgatan 7B

Förening

Hsb Brf Roxen I Malmö

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Roxen består av 171 lägenheter och 13 lokaler och förvaltas av HSB. På fastigheten finns tre 8-våningshus med tillsammans 6 trapphus och ett enplanshus som är en lokal. Byggnaderna uppfördes 1958. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt. Omförhandling ca 2020. Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Vattenstammar: Är bytta för ett antal år sedan
Avloppsstammar: Relining avslutades under 2015
El: Finns i underhållsplanen. Föreningen håller på att se över möjligheten till individuell mätning.
Fönster: Insatta 1983 och är i bra skick enligt föreningen.
Tak: Renoverades 2014.
Fasad: Renoverades 2014. I samband med det byttes stuprör och hängrännor samt gjorde rent balkonger.
Övrigt: Samtliga radiatorer har setts över och de byts under hand.

EKONOMI
Föreningen räknar med att höja avgiften med ca 2% de kommande fem åren.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1568 kr, betalas av köparen. Väljer köparen att pantsätta bostadsrätten tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 672 kr/pant.

GEMENSAM EL: Föreningen har nyligen infört gemensam el
och avläsning sker löpande. Förbrukningen läggs på månadsavin.

TV OCH INTERNET:
Kabel-TV: ComHem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband/Internet: HSB-bolina. Man tittar på eventuella kollektiva lösningar framåt.

PARKERING:
Föreningen har garageplatser, både ovan och under mark, samt parkeringsplatser. Plats i garage ovan mark kostar ca 290 kr/månad, plats under mark kostar ca 260 kr/månad. Parkeringsplats kostar ca 95 kr/månad. Separat kölista tillämpas.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Två tvättstugor är belägna i källaren.
På Falkmansgatan 3 finns en festlokal, bastu och föreningens styrelserum. På Falkmansgatan 5 finns en verkstad. Föreningen har även ett motionsrum beläget på Falkmansgatan 7. Miljöhus finns på gården för sopsortering. Cykelrum finns.

FÖRVARING
Det finns möjlighet att hyra ett extra förråd från föreningen som är belägna i källaren, här råder kösystem. Kostnad för dessa förråd varierar beroende på storlek. Det finns inget källarförråd som tillhör denna bostad.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter